invictus Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 :) :( :P http://img254.imageshack.us/img254/9084/fnykp0021a.jpg Korrekt. Innen a környékről Blitz Weekendre ki és mikor jön? :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Korrekt. Innen a környékről Blitz Weekendre ki és mikor jön? :) Énpassz hogy megyek-e. Barátnőm szabijától függ, hogy tudok-e menni vagy nem. :( De ha megyek akkor péntek reggel indulok oda, és szombat délután körül jövök haza. Azthiszem hogy rtomiék is Pénteken indulnak, zocsa meg szombaton megy ahogy olvastam a blitzes topicban. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Énpassz hogy megyek-e. Barátnőm szabijától függ, hogy tudok-e menni vagy nem. :) De ha megyek akkor péntek reggel indulok oda, és szombat délután körül jövök haza. Azthiszem hogy rtomiék is Pénteken indulnak, zocsa meg szombaton megy ahogy olvastam a blitzes topicban. :( Én is pénteken megyek. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Énpassz hogy megyek-e. Barátnőm szabijától függ, hogy tudok-e menni vagy nem. :P De ha megyek akkor péntek reggel indulok oda, és szombat délután körül jövök haza. Azthiszem hogy rtomiék is Pénteken indulnak, zocsa meg szombaton megy ahogy olvastam a blitzes topicban. :hiya: Látom megint ráértél fotózni,én meg megszakadok melóba. :) Szombaton megyünk. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Látom megint ráértél fotózni,én meg megszakadok melóba. :) Szombaton megyünk. :P Oh, te szegény, mindjá megsajnállak. :hiya: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Ádám,ha gondolod mehetünk együtt de akkor meg kell beszélni. mi eléggé rugalmatlanok vagyunk a pici miatt. tehát Pénteken reggel 8-körül indulunk Dorogról. Be van tervezve pár megállás a gyerek miatt. (max 2) GPS-t viszünk eltévedés nem lesz, Jaa és elvileg Kadettel megyünk ( 1,5 TD) max 120 km/h-s sebességgel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Ádám,ha gondolod mehetünk együtt de akkor meg kell beszélni. mi eléggé rugalmatlanok vagyunk a pici miatt. tehát Pénteken reggel 8-körül indulunk Dorogról. Be van tervezve pár megállás a gyerek miatt. (max 2) GPS-t viszünk eltévedés nem lesz, Jaa és elvileg Kadettel megyünk ( 1,5 TD) max 120 km/h-s sebességgel. Elvileg többen is jönnek Győr felől, a BW topikban éppen ez a téma, Hening Karcsiéknál is lesz gyerek, meg nekünk is jót tesz egy kis megállás. Gondlom ha olyan az időpont akkor Te is jönnél ezzel a társasággal. :) Jó lenne sokan lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 ... Jaa és elvileg Kadettel megyünk ( 1,5 TD) max 120 km/h-s sebességgel. :( mé? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Elvileg többen is jönnek Győr felől, a BW topikban éppen ez a téma, Hening Karcsiéknál is lesz gyerek, meg nekünk is jót tesz egy kis megállás. Gondlom ha olyan az időpont akkor Te is jönnél ezzel a társasággal. :) Jó lenne sokan lenni. Én már 6-kor elindulnék Győrből. Autópályázunk ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Tomi, ti mikor indultok? Jó lenne összefutni mondjuk az M3 kivezetőjénél, a Metro környéki benzinkúton (asszem Shell :) ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Remélem barátnőm kap szabit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 :hiya: mé? :) Mert olcsóbb és nagyobb a csomagtartója. Sajna az Astráé nem nagy. Beletesszük a babakocsit és már tele is van. Tomi, ti mikor indultok? Jó lenne összefutni mondjuk az M3 kivezetőjénél, a Metro környéki benzinkúton (asszem Shell :( ). Összefuthatunk, majd telón konzultálunk. A 8 óra az a legkésőbbi időpont az indulásra. Tomi Juniortól függ minden. :lol: Meg Csütörtökön éjfélig dolgozom én. :P GPS-lesz nálunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Mert olcsóbb és nagyobb a csomagtartója. Sajna az Astráé nem nagy. Beletesszük a babakocsit és már tele is van. Összefuthatunk, majd telón konzultálunk. A 8 óra az a legkésőbbi időpont az indulásra. Tomi Juniortól függ minden. :( Meg Csütörtökön éjfélig dolgozom én. :) GPS-lesz nálunk. :P Lesz nálam is. A többit megdumáljuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Mert olcsóbb és nagyobb a csomagtartója. Sajna az Astráé nem nagy. Beletesszük a babakocsit és már tele is van. Tomi, ez a Kadett a Tiéd, vagy kölcsön autó? Nem hallottam róla, hogy lenne ilyened is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Tomi, ez a Kadett a Tiéd, vagy kölcsön autó? Nem hallottam róla, hogy lenne ilyened is :) Az ikertesómé. 92-es forgalomba helyezésű. Uhuhu papájáé volt. Kb. 1,5 éve vette meg a tesóm. 4,5 litert fogyaszt hosszútávon. (a kék az :P , a fehér volt az enyém :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Az ikertesómé. 92-es forgalomba helyezésű. Uhuhu papájáé volt. Kb. 1,5 éve vette meg a tesóm. 4,5 litert fogyaszt hosszútávon. (a kék az :( , a fehér volt az enyém :) ) http://opeltomi.uw.hu/kadettek.jpg[/iurl] Céép :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Korrekt. Innen a környékről Blitz Weekendre ki és mikor jön? :( Sajnos én nem tudok menni, kár hogy pont fizetés előtt lesz, akkor tudnék ha utána lenne. :) Azé a matrica alfa zónájával veletek leszek. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Ki indul akkor szombaton Blitzre? Én tutifix hogy megyek, mostmár 1000%, de csak szombaton tudok nekiindulni. Akkor lehetne szombaton is egy konvoj. Carstylingról is jönnek páran majd szombaton. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Ki indul akkor szombaton Blitzre? Mi. :) De nem konvojozok. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Mi. :( De nem konvojozok. :P hámáménem? Félsz hogy megint keresztbeállsz dobogókőfelé? :hiya: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 hámáménem? Félsz hogy megint keresztbeállsz dobogókőfelé? :P :) Nem,mer nem arra megyek. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 A Kecskeméti Szekció nevében szeretettel meghívlak benneteket a II. Pályanapra: Mivel képpel nem idézünk, ezért így oldottam meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Én ott leszek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Én sajna akkor du-os leszek! Lélekben veletek tartok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Hy! Vectra A-ból komplett motor és váltó egyben eladó 2.0 8V a motor 89 évjárat GT típusból! Iá:20ezerre gondoltam!Akár alku képes!Vkit érdekel írjon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts