hemi Elküldve Január6, 2006 Elküldve Január6, 2006 Itt tesék megbeszélni mi legyen majd a régió neve, illetve mikor kivel ki mit:)
Boogie Elküldve Január9, 2006 Elküldve Január9, 2006 Hamarosan megvan a létszám!! :) Már csak Chygusz hiányzik! Illetve, ha Sörös Sanyi belép végre a Klubba, akkor jöhet ő is! Hajrá Fiúk!! Én egymagam képviselem a gyengébbik nemet?! :blink: Te jó ég!
nyuszifül Elküldve Január9, 2006 Elküldve Január9, 2006 Hamarosan megvan a létszám!! :) Már csak Chygusz hiányzik! Illetve, ha Sörös Sanyi belép végre a Klubba, akkor jöhet ő is! Hajrá Fiúk!! Én egymagam képviselem a gyengébbik nemet?! :) Te jó ég! El kell, hogy szomorítsalak, de Sanyi már hivatalosan a Debrecen és körnéyke Régió tagja :D Bár épp csábulófélben van :lol: így lehet elpártol tőlünk :blink:
Sörös Sanyi Elküldve Január9, 2006 Elküldve Január9, 2006 El kell, hogy szomorítsalak, de Sanyi már hivatalosan a Debrecen és körnéyke Régió tagja :D Bár épp csábulófélben van :) így lehet elpártol tőlünk :blink: Mindenhol kedves csajszik vannak, hogy a fenébe ne csábulnék? :lol: De igen, elköteleztem magam Debrecen mellett, úgyhogy sajnálom Boogie, de majd járok felétek is! (Pláne, ha T.bányán is lesznek talik, mert akkor haverlátogatást is csaphatok egyuttal :))...
Sörös Sanyi Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 Végigolvastam az élménybeszámolókat és csak irígykedek :blink: Biztos nagyon jó volt meeting. Sok sikert a folytatáshoz és hasonló hangulatú talikat kívánok nektek!! :) Hajrá debreceni régió!!!! :lol: Ugyanezt nektek is! Húzzatok bele, és nyáron már mást sem csinálunk, mint egymás élménybeszámolóit olvassuk! :)
FPepe Elküldve Január13, 2006 Elküldve Január13, 2006 Hány ember kell egy régióhoz? :blink: Mondjuk ez egy érdekes felosztás, Komárom-Esztergom megyét simán északinak mondanám... :)
rtomi Elküldve Január13, 2006 Elküldve Január13, 2006 Hány ember kell egy régióhoz? :blink: Mondjuk ez egy érdekes felosztás, Komárom-Esztergom megyét simán északinak mondanám... :) A régiók függőlegesen vannak elosztva. :lol: Egyébként 5 ember kell a megalakuláshoz. :D 5 ember aki MOTE klubtag. :)
FPepe Elküldve Január13, 2006 Elküldve Január13, 2006 A régiók függőlegesen vannak elosztva. :) Egyébként 5 ember kell a megalakuláshoz. :D 5 ember aki MOTE klubtag. :) Ezért kérdeztem, még egy ok, hogy belépjek... :blink: :lol:
rtomi Elküldve Január13, 2006 Elküldve Január13, 2006 Ezért kérdeztem, még egy ok, hogy belépjek... :blink: :) Várunk szeretettel :)
Boogie Elküldve Február22, 2006 Elküldve Február22, 2006 Halihó! Kijön/jött a jóidő! Kellene összehozni egy kis talit, és megvitatni, hogy legyünk-vagy ne.
Senátor-Admirális Elküldve Február23, 2006 Elküldve Február23, 2006 Tőlem mehet bármikór.. Keresni kellene egy középutat a talira, mert nagyon nagy a területünk.
FPepe Elküldve Február23, 2006 Elküldve Február23, 2006 Mondjuk ennek a hétvégének a kivételével... Legyen Tatabánya? :rolleyes:
rtomi Elküldve Február23, 2006 Elküldve Február23, 2006 Mondjuk ennek a hétvégének a kivételével... Legyen Tatabánya? :rolleyes: Most voltam ott délelőtt. Lehetne a Turul madárnál a hegytetőn. Március 15.én?
Boogie Elküldve Február23, 2006 Elküldve Február23, 2006 Most voltam ott délelőtt. Lehetne a Turul madárnál a hegytetőn. Március 15.én? Oksa, nekem megfelel! Többiek??? :rolleyes: Tessék jelentkezni!
tgabika76 Elküldve Február23, 2006 Elküldve Február23, 2006 Akár még jó is lehet, leszámítva azt az apró problémát, hogy gőzöm sincs hol is van ez a hegytető a turulmadárral.
Sörös Sanyi Elküldve Február23, 2006 Elküldve Február23, 2006 Akár még jó is lehet, leszámítva azt az apró problémát, hogy gőzöm sincs hol is van ez a hegytető a turulmadárral. Ha az M1-en jössz, akkor csodálatosan látszik. Legfeljebb együtt keressük (Ha nem gond, hogy elgurul oda egy tiszteletbeli debreceni is)
mackosajt Elküldve Február23, 2006 Elküldve Február23, 2006 Ha az M1-en jössz, akkor csodálatosan látszik. Legfeljebb együtt keressük (Ha nem gond, hogy elgurul oda egy tiszteletbeli debreceni is) Sanyi! felhívom rá a figyelmed, hogy te alapító tag vagy nálunk, nem csak tiszteletbeli! :rolleyes:
Sörös Sanyi Elküldve Február23, 2006 Elküldve Február23, 2006 Sanyi! felhívom rá a figyelmed, hogy te alapító tag vagy nálunk, nem csak tiszteletbeli! :blink: Attól, még hogy rendeltem, az étlapot megnézhetem, nem? Nincs messze, miért ne gurulnék el, ha szívesen látnak? (Ha meg nem, akkor nem... :rolleyes:)
mackosajt Elküldve Február23, 2006 Elküldve Február23, 2006 Attól, még hogy rendeltem, az étlapot megnézhetem, nem? Nincs messze, miért ne gurulnék el, ha szívesen látnak? (Ha meg nem, akkor nem... :rolleyes:) Én csak azt akartam mondani, hogy nyugodtan lecserélheted azt a tiszteletbeli dolgot alapító, tőzsgyökeresre! :blink:
Sörös Sanyi Elküldve Február23, 2006 Elküldve Február23, 2006 Én csak azt akartam mondani, hogy nyugodtan lecserélheted azt a tiszteletbeli dolgot alapító, tőzsgyökeresre! :blink: Ja, hát inkább maradnék tiszteletbeli. Az kötetlenebbül hangzik. Azért kösz a "kinevezést"! :rolleyes:
rtomi Elküldve Február23, 2006 Elküldve Február23, 2006 Akár még jó is lehet, leszámítva azt az apró problémát, hogy gőzöm sincs hol is van ez a hegytető a turulmadárral. Tatabányán a második lejáratnál lejösz az ótópályáról és a körforgalomnál jobbra fordulsz a 100-as úton. aztán nemsokkal később jobbra kell kanyarodni.kb. 1-2km. Az lesz kiírva,hogy :TURUL emlékmű. Szóval nem téveszted el,de a Chyga pontosabb itinert tud adni. :rolleyes:
tgabika76 Elküldve Február23, 2006 Elküldve Február23, 2006 Hát jártam már párszor Tatabányán, legutóbb éppen tegnap (illetve most már tegnapelőtt) de valahogy a második kijáratig sosem jutok el, csak mindig az elsőig... de asszem meg fogom találni, ha meg mégsem, legfeljebb kérek telefonos segítséget. :rolleyes:
rtomi Elküldve Február24, 2006 Elküldve Február24, 2006 Hát jártam már párszor Tatabányán, legutóbb éppen tegnap (illetve most már tegnapelőtt) de valahogy a második kijáratig sosem jutok el, csak mindig az elsőig... de asszem meg fogom találni, ha meg mégsem, legfeljebb kérek telefonos segítséget. :rolleyes: Akkor elkerültük egymást. Én tegnap voltam ott.
Chyga Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Sziasztok! Ha Tatabányán bármilyen segítség kell ezen elértek! (+36 20 9 276-903) akár útba igazítás, akár gumis műhely, szerelő vagy vontatás .. A Márc 15-tel van egy aprócska gond! Olyankor dugig van az ottani parkoló és még a felfelé vezető utat is végig állják .. Tehát szerencsésebb lenne a városban parkolni, pl. az Inger Sparnál (ünnepnap üres a parkoló) és onnan GYALOG!!! (nem elírás) szóval gyalog felmenni a Turulhoz. 15-25 perc tempótól függően! :blink: Ha fent vagyunk érdemes megnézni a barlangot és a kilátót is!! akkor én most sexcijó tag vagyok vagy nem?? :rolleyes: ;)
Recommended Posts