astra 1 Elküldve Október10, 2015 Megoszt Elküldve Október10, 2015 (edited) Hi!Nem tudok bejelentkezni, csak ha minden alkalommal új jelszót kérek!ez a hiba .The Felhasználónév you entered does not belong to any account. Make sure that it is typed correctly.felhasználó név :labai01 nick név : astra 1 a labai01-hez kellene párosítani a jelszót. Módosítva Október10, 2015 : astra 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Október10, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2015 Sziasztok!Sajnos az új rendszer megszüntette az u.n Display illetve User név különbséget. Választanom kellett frissítéskor így Display maradt.Így a bejelentkezéskor a te eseteben "astra 1" nevet és jelszót kell használnod. Vagy az email címed+ jelszavad párossal is betudsz lépni.Remélem tudtam segíteni.üdv, forumadmin Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve Október11, 2015 Megoszt Elküldve Október11, 2015 Köszön működik, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Október12, 2015 Megoszt Elküldve Október12, 2015 az miért nincs,hogy lehet leiratkozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Október12, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2015 az miért nincs,hogy lehet leiratkozni?Mire gondolsz? Pontosítsd kérlek. pl, hírlevélről, követésekről, értesítőkről, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Október12, 2015 Megoszt Elküldve Október12, 2015 Az egészről szeretnék leiratkozni Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Október20, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Október20, 2015 (edited) Ha esetleg még nem lenne ismert:- Ebben a nézetben nem tördeli a hosszú sorokat:http://www.opelforum.hu/blogs/blog/38-a-kék/- Ebben a posztban az összes formázás/kép/link megszűnt létezni, a többi viszont jó:(Nem tudom csak linkkel beszúrni. :( )- A teljes hozzászólás szerkesztő megszűnt? És a hozzászólás előnézet? Ugye nem.- A dupla sorközt át lehet állítani valahogy szimplára?- A kerek avatarhoz nehéz lesz jó képet találni.Amúgy a dizájn jó lett. Bár az előző is jó volt. Több helyen lejavítottam a régi tartalmakat. A blogodat is átnéztem, szerintem ok. Javaslom a Firefox böngészőben az írást a jövőben. Megírod valamilyen szövegszerkesztőben a tartalmat majd itt az editorban a betűtípus előtti gombbal Firefox böngészőben, beilleszted. Chromeban nem az igazi, Edgeben nem is próbáltam még...- A teljes hozzászólás szerkesztő megszűnt? És a hozzászólás előnézet? Ugye nem. --> Jelenleg igen, de ha minden igaz a következő frissítésben visszatér.Meglátjuk- A dupla sorközt át lehet állítani valahogy szimplára? --> Még erre nem tudok érdemben nyilatkozni. Ha minden igaz a következő frissítésben visszatér.Meglátjuk...- A kerek avatarhoz nehéz lesz jó képet találni. -->Ez most a trendi :) Próbálkozz. Blogod Módosítva Október20, 2015 : forumadmin Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október21, 2015 Megoszt Elküldve Október21, 2015 Több helyen lejavítottam a régi tartalmakat. A blogodat is átnéztem, szerintem ok. Javaslom a Firefox böngészőben az írást a jövőben. Megírod valamilyen szövegszerkesztőben a tartalmat majd itt az editorban a betűtípus előtti gombbal Firefox böngészőben, beilleszted. Chromeban nem az igazi, Edgeben nem is próbáltam még...- A teljes hozzászólás szerkesztő megszűnt? És a hozzászólás előnézet? Ugye nem. --> Jelenleg igen, de ha minden igaz a következő frissítésben visszatér.Meglátjuk- A dupla sorközt át lehet állítani valahogy szimplára? --> Még erre nem tudok érdemben nyilatkozni. Ha minden igaz a következő frissítésben visszatér.Meglátjuk...- A kerek avatarhoz nehéz lesz jó képet találni. -->Ez most a trendi :) Próbálkozz. Elrejtett tartalomKöszi. FF-et használtam mindig is. A posztokban már én sem látok hibát, de az összesítő nézetnél továbbra is kicsúszik a képernyőből.Mikor várható a következő frissítés? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Október21, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Október21, 2015 Mikor várható a következő frissítés? :DSajt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November24, 2015 Megoszt Elküldve November24, 2015 Szimpla sorközzel is lehet írni , ha Shift+Enterrel ugrunk sort. Így. Nem lehet, hogy ez csak egy egyszerű konfig paraméter? Ha már tudja a rendszer... Gondolom nem modok újat, de a régi hozzászólásoknál nem jöttek vissza a smiley-k. Tervben van ezeknek a visszaállítása, vagy ezt már így kell megszokni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve November24, 2015 Szerző Megoszt Elküldve November24, 2015 Az igazság az, hogy picit benéztem :) Több munka van ezzel az új fórum motorral, mint gondoltam, vagy mint amennyi szabadidőm mostanság. Volt frissítés lesz is még, leírni nincs még időm. Szépen sorjában haladok, nagyon szépen köszi a türelmet. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi04 Elküldve November29, 2015 Megoszt Elküldve November29, 2015 On Tue Jul 05 2005 10:50:42 GMT+0200, hemi írta: privi írásnál ezt írja ki: Ran into problems sending Mail. Response: 554 : Relay access denied DEBUG MODE Line : 152 File : smtp.php Hello mindenkinek nemrég vettem egy opel g astrát 98évjárat az lenne a prólémám hogy fűtés kapcsoló 3.4.fokozatban van búg mi lehet a baja ha valaki tud segíteni előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve November30, 2015 Szerző Megoszt Elküldve November30, 2015 1. Nem jó helyre írtad a kérdésedet, ha gondolod tedd fel újra itt: Kezdőlap-->Technika-->Astra-->Astra G-->Általános műszaki problémák! 2. Ha idézést használsz legyen értelme! Jól láthatod az idézett szövegnek semmi köze az Astra G fűtéskapcsoló hibás működéséhez,olvasd ezt el kérlek: Hogyan kérdezzünk okosan? 3. Több mint valószínű csapágyas a ventilátor, érdemes az oldal keresőjét is használni. Balesetmentes közlekedést és jó fórumozást kívánok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Justitio Elküldve Január18, 2016 Megoszt Elküldve Január18, 2016 Sziasztok! Az a gondom,hogy az aksimat folyamatosan leszívja valami reggelre.Gyanítom,hogy a riasztó,de nem tudom hogy lehetne kikötni.A generátor tölt rendesen...azt kimértük.S:o:S. lenne a válasz!!! Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január20, 2016 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2016 1. Nem jó helyre írtad a kérdésedet, ha gondolod tedd fel újra a Technika rovatba. 2. Érdemes az oldal keresőjét is használni. Balesetmentes közlekedést és jó fórumozást kívánok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
magnetone Elküldve Március15, 2016 Megoszt Elküldve Március15, 2016 Sziasztok! Nem tudok fórum témát létrehozni. Amikor kiakarom választani a kivánt témát klikkelek de nem reagál egyáltalán. Pedig sürgős lenne most egy jó tanács! Valaki tud ebben segiteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március16, 2016 Szerző Megoszt Elküldve Március16, 2016 Új regisztrációval illetve, Fórumlakó ranggal nem lehet témát nem létrehozni, viszont javasolni lehet. Milyen témát szeretnél létrehozni? Melyik fórumrészben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március20, 2016 Megoszt Elküldve Március20, 2016 Üdv...többször előfordult a napokban duplázás, triplázás, és olyan is hogy egy az oldalsávban megjelent hozzászólás az adott topicban már nem jelenik meg...pölö: Itt egy hozzászólás amit megírtak, de sem a topicban sem a fórumozó profiljában nem jelent meg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március21, 2016 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2016 Köszönöm az észrevétel utánanézek. Érdekes, nem tudom mi miatt jelenhetet meg oldal szélén mint új bejegyzés...ezek mind 2015-ös hozzászólások. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március21, 2016 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2016 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bepi81 Elküldve Május3, 2016 Megoszt Elküldve Május3, 2016 Sziasztok! Pár napja regisztrálta hozzátok és szeretném megtudni, hogy miként kell beilleszteni az aláírásomba a spritmonitor.de mileage icon-ját, hogy a fórum elfogadja? BBcode szükséges? Próbáltam pusztán ctrl+c ctrl+v módjára, de hibára futott (túl sok hivatkozást és túl képet jelez, pedig 1-1 van mindössze)... Előre is köszönöm, ha segítetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május4, 2016 Szerző Megoszt Elküldve Május4, 2016 Szia! Fórumlakó ranggal nem lehet képet elhelyezni az aláírásodban. 3 sor szöveges formátum lehet és csak 3 db linket tudsz elhelyezni. üdv, admin 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December5, 2016 Megoszt Elküldve December5, 2016 Üdv, Ez valami új beállítás eredménye? -> "Kérlek, várj 154 seconds másodpercet, mielőtt újabb keresést inditasz" Még nem is kerestem, csak beírtam a szót és kiválasztottam melyik topicban keresnék. Majd fenti lett a keresés "eredménye". Eddig sem volt az igazi a keresés, de ennyit azért nem kellett várni. (be voltam jelentkezve, ha ez jelent valamit) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve December7, 2016 Szerző Megoszt Elküldve December7, 2016 Köszi az észrevételt. Javítottam. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December23, 2016 Megoszt Elküldve December23, 2016 Nézegetem a tagokat, és van egy csomó Mote-s aki sosem szólt hozzá, évek óta nem is aktiv, de mig "itt vannak" ez hogyan van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts