AstraGé Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Régebben volt 35W 6000K xenonom utólagosan, de kb. fél év után műszaki előtt kiszedtem és utána el is lett adva, mert bár teljesen lefelé volt állítva, de a halogénes foncsor nagyon szétszórja a fényt. Xenon után a halogén nagyon gagyinak tűnik és most tavasszal újra tervezem, hogy teszek a verdába. Viszont most veszek 35W 4300K xenont, Xenonos lámpatestet (E jellel), fényszóró mosót. Egy olcsó kis elektronikai malőrrel az is megoldható, hogy fel- és lekapcsoláskor úgy tűnjön, mintha az elektronika épp beállítaná a magasságot. Ezek alapján a rendőr meg tudja mondani, hogy nem gyári a rendszer? Gondolom inkább a halogén foncsoros, xenonosokat intik le, mert ahhoz nem kell szakembernek lenni, hogy lássa nem gyári. De a fentiekkel leintéskor is átcsusszanhat szerintem, persze műszaki miatt 2 évente szerelés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Régebben volt 35W 6000K xenonom utólagosan, de kb. fél év után műszaki előtt kiszedtem és utána el is lett adva, mert bár teljesen lefelé volt állítva, de a halogénes foncsor nagyon szétszórja a fényt. Xenon után a halogén nagyon gagyinak tűnik és most tavasszal újra tervezem, hogy teszek a verdába. Viszont most veszek 35W 4300K xenont, Xenonos lámpatestet (E jellel), fényszóró mosót. Egy olcsó kis elektronikai malőrrel az is megoldható, hogy fel- és lekapcsoláskor úgy tűnjön, mintha az elektronika épp beállítaná a magasságot. Ezek alapján a rendőr meg tudja mondani, hogy nem gyári a rendszer? Gondolom inkább a halogén foncsoros, xenonosokat intik le, mert ahhoz nem kell szakembernek lenni, hogy lássa nem gyári. De a fentiekkel leintéskor is átcsusszanhat szerintem, persze műszaki miatt 2 évente szerelés... E jellel Mo.-n nem sokra mész.Berendel műszakira,ugy is ő nyer.Kár kinlódni.G-be létezett gyárilag xenonos?Mert ha igen akkor talán bemesélhető a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 E jellel Mo.-n nem sokra mész.Berendel műszakira,ugy is ő nyer.Kár kinlódni.G-be létezett gyárilag xenonos?Mert ha igen akkor talán bemesélhető a dolog. Létezik... Van is itt valakinek utólag beszerelt gyári Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 E jellel Mo.-n nem sokra mész.Berendel műszakira,ugy is ő nyer.Kár kinlódni.G-be létezett gyárilag xenonos?Mert ha igen akkor talán bemesélhető a dolog. Igen, van gyári is. Nem csili-vili éndzsöl ájszost szeretnék bedobni én se, hanem ilyent: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Igen, van gyári is. Nem csili-vili éndzsöl ájszost szeretnék bedobni én se, hanem ilyent: [ihttp://imuplo.com/1d8a1298392969.jpg Szép.... Akkor már csak lámpamosó és gyári autómata magasságállító kell! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Szép.... Akkor már csak lámpamosó és gyári autómata magasságállító kell! <_< Az utobbi,az lesz nem egyszerű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Igen, van gyári is. Nem csili-vili éndzsöl ájszost szeretnék bedobni én se, hanem ilyent: http://imuplo.com/1d8a1298392969.jpg Csak engem emlékeztet ez a lámpa a Terminátor szemére????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Az utobbi,az lesz nem egyszerű <_< Nem is az egyszerűséggel van a baj, hanem inkább az árral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Csak engem emlékeztet ez a lámpa a Terminátor szemére????? Kevesebb pszichotróp anyagot fogyassz így esténként, akkor nem lesz gond se a termosztáttal, se a lámpákkal. <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Csak engem emlékeztet ez a lámpa a Terminátor szemére????? Engem jobban emlékeztet egy californiai kormányzóra <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Engem jobban emlékeztet egy californiai kormányzóra :D Egy volt californiai kormányzóra... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Létezik... Van is itt valakinek utólag beszerelt gyári Az enyémben, benne van a komplett gyári cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Kevesebb pszichotróp anyagot fogyassz így esténként, akkor nem lesz gond se a termosztáttal, se a lámpákkal. :D :D :D Mondja ezt az az ember kinek a neve:Pszichiátriai Genetikakisérleti Alany! <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 :D Mondja ezt az az ember kinek a neve:Pszichiátriai Genetikakisérleti Alany! <_< :) Ez kész! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Csak engem emlékeztet ez a lámpa a Terminátor szemére????? <_<:D:D Leestem a székről.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 :D Mondja ezt az az ember kinek a neve:Pszichiátriai Genetikakisérleti Alany! <_< :D Bassz... :D Nekem kell abból az anyagból, amit nyomsz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Bassz... :D Nekem kell abból az anyagból, amit nyomsz. :D Biztos "kati"-t szed <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Biztos "kati"-t szed <_< Képeket!! Please... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Képeket!! Please... itt egy ütős kati, ha már képeket akarsz... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Képeket!! Please... Vagy egy másik kati, de ez már vadabb... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Bassz... :D Nekem kell abból az anyagból, amit nyomsz. :D Biztos "kati"-t szed <_< Köszi,de csak egy süsü vasutas vagyok! Ja és az offolást befejezni.Itt a vége! Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Biztos "kati"-t szed <_< Az már rajta van a listán, úgyhogy csak óvatosan vele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Biztos "kati"-t szed <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
petipali Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 S.O.S. Sziasztok. Újabb kérdésem lenne. A G ASTRÁN néha kialszanak a kilóméteróra,fordulatszáméő,vízhőfokmérő,üzemanyag szintet megiláligitó izzók. Telesen sötét semmit nem látni , az ellenőrző (visszajelző ) lámpák és a kilométer számláló világít. A biztosíték jó, a fényerő szabályzó forgatókerékre sem reagál.teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor csinálja. Elég gáz úgy beülni este, hogy most lesz vagy nem lesz fény. Esetleg lehet össze fügés, a múltkor írtam, hogy a a közép konzol világításom sem jó, még sajna nem volt időm szétszedni kicserélni az izzókat. lehet hogy a kettő összefügg? Előre is köszi a segitéget. üdv.: petipali Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 S.O.S. Sziasztok. Újabb kérdésem lenne. A G ASTRÁN néha kialszanak a kilóméteróra,fordulatszáméő,vízhőfokmérő,üzemanyag szintet megiláligitó izzók. Telesen sötét semmit nem látni , az ellenőrző (visszajelző ) lámpák és a kilométer számláló világít. A biztosíték jó, a fényező szabályzó forgatókerékre sem reagál.teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor csinálja. Elég gáz úgy beülni este, hogy most lesz vagy nem lesz fény. Esetleg lehet össze fügés, a múltkor írtam, hogy a a közép konzol világításom sem jó, még sajna nem volt időm szétszedni kicserélni az izzókat. lehet hogy a kettő összefügg? Előre is köszi a segitéget. üdv.: petipali Igen összefügg! Ugyanazon a körön van a műszerfal világítás mint a középkonzol világítás. A KM órád azért ég mert mihelyst kap gyújtást elkezd világítani teljes fénnyel aztán ha bekapcsolod a villt. akkor meg áttér olyan fényerőre amit beállítottál, mivel nem ad át ezért úgy érzi hogy nincsen bekapcsolva a vill. Elképzelhető hogy a fényerő szabályzó megadta magát és nem ad át. Az is lehet hogy a világítás kapcsoló környékén van gond. Vedd ki a világítás kapcsolót nézd meg hogy a poti épp-e esetleg ha van másik világítás kapcsoló próbára akkor cseréld ki. Lehet a forrasztás engedett el de lehet hogy szétkopott a poti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts