bonat Elküldve Június11, 2015 Elküldve Június11, 2015 (edited) Sziasztok, A G Astrámban azt vettem észre, hogy állandóan megy az a kis motor, ami a külső és a belső levegő keringetését állítja. Hol van ez a cucc? Mennyire egyszerű kiszerelni? Attól félek, hogy leég, állandóan búg, hiába állítgatom a kapcsolókat. Köszi, Zoli Nekem nagyon régen szintén eltört. A lapát tövében végig megy egy vastag műanyag henger alakú rész, ez van rádugva egyik oldalt a kis motor fehér rúdjára. A fehér rúd forgott körbe körbe, mert letörte a fekete műanyag egy részét. Kiszedtem az egészet és pillanatragasztóval megragasztottam a letört résznél. Majd erős epoxy-s 2 komponensű ragasztóval teli toltam mondenhol, és vártam 1 napot. Visszaszereltem, és azóta, évek óta semmi baja. Ez a megoldás a legolcsóbb, és ha jól megcsinálod akkor soha nem lesz vele gondod! De persze ez attól is függ, hogy mekkora darab tört el a lapát tövénél, illetve ha letört. Ez a megoldás csak akkor jó ha ez a bizonyos rész törik le. A kis motor olyan erősen nyomja, hogy egy idő után nem bírja az anyag és elfárad. Találtam másik fórumban képet, valaki hasonlóan javította mint én:kép1kép2forum Módosítva Június11, 2015 : bonat 2
Jaksi Elküldve Június12, 2015 Elküldve Június12, 2015 Sziasztok! Astra G (z22se, 2002) digit klímával kapcsolatban lenne kérdésem: egy hete beszart a klímának a külső ventije - cserélve. Viszont azt tapasztalom, hogy azóta az utastér szellőzőn - két középsőn nem jön a levegő, a széleken igen. Lábra mindig fújja, független attól, hogy hova van állítva. Mi lehet a gond? Mozgató akármi behalt, vagy csak programozni kell? Thx! Sziasztok! Probléma megoldva. Légterelő lapátok pozicionálás-beállítása. Ez volt a hibakód - orvosolva. A probléma okozója: akksi lecsatlakoztatása. Leírtam, hátha találkozik valaki hasonló helyzettel. Üdv!
bzoly Elküldve Június12, 2015 Elküldve Június12, 2015 Köszi, megpróbálom szétszedni aztán meglátjuk. Nekem nagyon régen szintén eltört. A lapát tövében végig megy egy vastag műanyag henger alakú rész, ez van rádugva egyik oldalt a kis motor fehér rúdjára. A fehér rúd forgott körbe körbe, mert letörte a fekete műanyag egy részét. Kiszedtem az egészet és pillanatragasztóval megragasztottam a letört résznél. Majd erős epoxy-s 2 komponensű ragasztóval teli toltam mondenhol, és vártam 1 napot. Visszaszereltem, és azóta, évek óta semmi baja. Ez a megoldás a legolcsóbb, és ha jól megcsinálod akkor soha nem lesz vele gondod! De persze ez attól is függ, hogy mekkora darab tört el a lapát tövénél, illetve ha letört. Ez a megoldás csak akkor jó ha ez a bizonyos rész törik le. A kis motor olyan erősen nyomja, hogy egy idő után nem bírja az anyag és elfárad. Találtam másik fórumban képet, valaki hasonlóan javította mint én:kép1kép2forum
trassher Elküldve Június12, 2015 Elküldve Június12, 2015 Szétszedésre került a kompresszorom, végre volt aki elvállalta. Nem az itt nagy számban előforduló hőbiztosíték volt a gond hanem maga a tekercs. Zárlatos így elvittem hogy tekercseljék újra. Azt mondták már csináltak ilyet nem keveset. Kiveszik a tekercset, újratekercselik majd kiöntik műgyantával. 5-6000 forintot mondtak rá. Remélem ezután működni fog a klíma mert már szükség lenne rá.
Gombóc Arthur Elküldve Június12, 2015 Elküldve Június12, 2015 Szétszedésre került a kompresszorom, végre volt aki elvállalta. Nem az itt nagy számban előforduló hőbiztosíték volt a gond hanem maga a tekercs. Zárlatos így elvittem hogy tekercseljék újra. Azt mondták már csináltak ilyet nem keveset. Kiveszik a tekercset, újratekercselik majd kiöntik műgyantával. 5-6000 forintot mondtak rá. Remélem ezután működni fog a klíma mert már szükség lenne rá. Mágnestekercs... A VOLT szerelőm kiváló szakember és nagy gazember. Közölte, hogy egy új mágnestekercs 30 ezer Ft. Böngészve a neten megtaláltam az 5-6 ezres felújítót. Kinyomtattam, vittem... majd rögtön akadt 7 e Ft-os felújított alkatrész.
trassher Elküldve Június12, 2015 Elküldve Június12, 2015 Mágnestekercs... A VOLT szerelőm kiváló szakember és nagy gazember. Közölte, hogy egy új mágnestekercs 30 ezer Ft. Böngészve a neten megtaláltam az 5-6 ezres felújítót. Kinyomtattam, vittem... majd rögtön akadt 7 e Ft-os felújított alkatrész. Ez a szerelőműhely nem foglalkozik ilyesmivel. Reggel hívtak hogy a tekerccsel van a gond, mi legyen. Vagy új utángyártott vagy tekercselés mivel bontóban nem adnak ilyet külön csak kompresszorral együtt. Mondtam akkor legyen a tekercselés és meglátjuk mi lesz. Többszörösen szerencsés vagyok. Egyrészt azért mert a műhely tulaj jó ismerős, másrészt mert van helyben szakember aki tekercsel. Harmadrészt akkor leszek még szerencsés ha ezek után sem lesz jó a klíma. :D
Kölyök Elküldve Június13, 2015 Elküldve Június13, 2015 Elotetellenallas csergo 6 vagy 9 ezer. Mar irtam parszor.
bonat Elküldve Június16, 2015 Elküldve Június16, 2015 Nem találom a klíma szárító szűrőt. Meg tudnátok mondani, hogy hol van pontosan? Semmi hasonlót nem találok a klíma csöveknél. kép
trassher Elküldve Június17, 2015 Elküldve Június17, 2015 Ma elkészült a mágnestekercsem amit be is szereltek. Maga a rendszer nem ereszt sehol, tartja a nyomást. 18 bar-on szépen dolgozott, ventillátor kapcsolt ahogy kell. Viszont ahogy nőtt a nyomás megcsúszott a kupplung. A szerelő azt mondta valószínűleg nem tudja elég erővel húzni a mágnestekercs az ékszíjtárcsát. Ilyen problémával találkozott már valaki? Esélyes hogy a tekercselés nem megfelelő? Még olyan problémát produkált a klíma hogy két alkalommal nem kapcsolt be. Be lett fújva a csatlakozó, utána működött de rá 2 kapcsolásra már megint nem csak a második bekapcsolásra. Nem tudom hogy ez kapcsolódhat e a fő problémához. Remélem itt valamelyikőtök tud segíteni. Előre is köszönöm.
astra Elküldve Június18, 2015 Elküldve Június18, 2015 (edited) Nem feltétlenül kell kapcsolnia ehhez a kompresszornak. Valószínűleg nem is kapcsolt. A vezérlés emeli meg a fordulatszámot klíma gomb megnyomásakor. igazad van a kompr. nem indult be de közben kiderült mert turbocsere volt az auton hogy nincs benne gáz. Módosítva Június18, 2015 : astra 1
trassher Elküldve Június18, 2015 Elküldve Június18, 2015 Na önszorgalomból kikerestem a fórum ide vonatkozó részeit. Nekem 21 bar-nál kapcsolt a klíma ventillátorom ami normál esetben 12 bar-nál kellene megtörténjen. Ezek alapján kell egy nyomáskapcsoló és a kuplung rész amiben a gumi megolvadt. A kérdésem az lenne hogy cromax-nál nem írják hány szálas a nyomásérzékelő csak annyit hogy astra g-hez is jó. Erről volna szó: https://cromax.hu/310000000-legkondicionalo-rendszer/311610000-legkondicionalo-alkatreszei/311610678-klima-alkatreszei/290914-hutokozeg-nyomas-erzekelo-opel Jól gondolom hogy ennek jónak kell lennie hozzá? Nem tudom hogy miben "silányabb" a legolcsóbb alkatrész, érdemes e azt megvenni.
Stofl Elküldve Június18, 2015 Elküldve Június18, 2015 Na önszorgalomból kikerestem a fórum ide vonatkozó részeit. Nekem 21 bar-nál kapcsolt a klíma ventillátorom ami normál esetben 12 bar-nál kellene megtörténjen. Ezek alapján kell egy nyomáskapcsoló és a kuplung rész amiben a gumi megolvadt. A kérdésem az lenne hogy cromax-nál nem írják hány szálas a nyomásérzékelő csak annyit hogy astra g-hez is jó. Erről volna szó:https://cromax.hu/310000000-legkondicionalo-rendszer/311610000-legkondicionalo-alkatreszei/311610678-klima-alkatreszei/290914-hutokozeg-nyomas-erzekelo-opel Jól gondolom hogy ennek jónak kell lennie hozzá? Nem tudom hogy miben "silányabb" a legolcsóbb alkatrész, érdemes e azt megvenni. Nem az elotettel lesz gond a ventillatornal? Ha jo nyomast mersz akkor az jo. Nyomashoz tartozo feszultseg ertek kapcsol. Csak nem indul idoben a ventid. Mert rossz az eloteted?
trassher Elküldve Június18, 2015 Elküldve Június18, 2015 Nem az elotettel lesz gond a ventillatornal? Ha jo nyomast mersz akkor az jo. Nyomashoz tartozo feszultseg ertek kapcsol. Csak nem indul idoben a ventid. Mert rossz az eloteted? Az itteni hozzászólások alapján arra jutottam hogy a ventit a nyomásérzékelő kapcsolja a nyomás függvényében. 21 bar-os nyomásnál indult el a klímahűtőn lévő ventillátor, a szerelő szerint ez nagyon magas. Ezt írták már le régebben is hogy 12 bar-nál kell induljon a venti. Ebből gondolom hogy akkor a nyomásérzékelő lehet rossz.
ftamas0201 Elküldve Június18, 2015 Elküldve Június18, 2015 (edited) senki nem tudja hol a klíma szárító szűrő? A kocsi elejében elvileg a klímahűtőd oldalán a henger alakú a szárítószűrő, de ha rákeresel itt a topicban, már leírták egyszer-kétszer hogy mi az, mi a szerepe és hol található. Módosítva Június18, 2015 : ftamas0201
KMiki Elküldve Június18, 2015 Elküldve Június18, 2015 senki nem tudja hol a klíma szárító szűrő? Hello, Ha itt megnézed, akkor látod a különböző verziókat: http://www.partsbase.org/opel/astra-g-zafira-a-1998-2009-3-7-18-condenser-and-fittings/
Stofl Elküldve Június18, 2015 Elküldve Június18, 2015 Az itteni hozzászólások alapján arra jutottam hogy a ventit a nyomásérzékelő kapcsolja a nyomás függvényében. 21 bar-os nyomásnál indult el a klímahűtőn lévő ventillátor, a szerelő szerint ez nagyon magas. Ezt írták már le régebben is hogy 12 bar-nál kell induljon a venti. Ebből gondolom hogy akkor a nyomásérzékelő lehet rossz. Hat pont ezert irtam! 20 bar folott mar a tobbedik fokozat indul. Nezd meg elsonek az eloteteket! 1
trassher Elküldve Június18, 2015 Elküldve Június18, 2015 Hat pont ezert irtam! 20 bar folott mar a tobbedik fokozat indul. Nezd meg elsonek az eloteteket! Rendben, akkor ezzel kezdünk legközelebb. Ez legalább egy eléggé általános alkatrész, nem kell várni rá.
bonat Elküldve Június19, 2015 Elküldve Június19, 2015 Hello, Ha itt megnézed, akkor látod a különböző verziókat: http://www.partsbase.org/opel/astra-g-zafira-a-1998-2009-3-7-18-condenser-and-fittings/ így már oké.....nekem a legalsó van amin vékony csövek vannak az oldalán akkor ezek szerint ezt kell vennem?? link nem pedig a nagyobb hengert...
Darrak Elküldve Június19, 2015 Elküldve Június19, 2015 Sziasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy a klíma kondenzvize valamiért az utastérbe folyik, az anyósülés előtti kárpitra. Visszaolvastam itt a fórumon közel ötven oldalt, és egyöntetűen azt a választ írták hasonló problémára, hogy ki kell pucolni a kondenzvíz elvezető csövet, és meg is javul, vagy esetleg pollenszűrőt kell visszarakni a helyére, mert el lehet mozdulva. Cső, víz összevezető tartály kipucolva, pollenszűrő cserélve, de a víz még mindig folyik az utastérbe. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek mi lehet a probléma? Szerelők még azt mondták, hogy valószínüleg a kondenzvíz összegyűjtő tartály lehet elrepedve, de biztosra senki sem állította, mert szét még nem szedték.
Janó32 Elküldve Június19, 2015 Elküldve Június19, 2015 Sziasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy a klíma kondenzvize valamiért az utastérbe folyik, az anyósülés előtti kárpitra. Visszaolvastam itt a fórumon közel ötven oldalt, és egyöntetűen azt a választ írták hasonló problémára, hogy ki kell pucolni a kondenzvíz elvezető csövet, és meg is javul, vagy esetleg pollenszűrőt kell visszarakni a helyére, mert el lehet mozdulva. Cső, víz összevezető tartály kipucolva, pollenszűrő cserélve, de a víz még mindig folyik az utastérbe. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek mi lehet a probléma? Szerelők még azt mondták, hogy valószínüleg a kondenzvíz összegyűjtő tartály lehet elrepedve, de biztosra senki sem állította, mert szét még nem szedték. Abban az irányban nem vizsgálódtatok/vizsgálódtak a szerelő(k), hogy a fűtésed csepeg? Elég gyakori jelenség...
Darrak Elküldve Június19, 2015 Elküldve Június19, 2015 Abban az irányban nem vizsgálódtatok/vizsgálódtak a szerelő(k), hogy a fűtésed csepeg? Elég gyakori jelenség... Azért nem is gondoltunk erre, mert csak az után kezd el folyni, ha bekapcsolom a klímát, ahogy megállítom, még folyik egy kicsit (a fentmaradt kondenzvíz még lecsöpög) és eláll.
bucynus Elküldve Június23, 2015 Elküldve Június23, 2015 Sziasztok! Nemrég vettem egy G Caravant, amin minden ismert hiba ki lett javítva átadás előtt, mégis elég hamar utolért egy gond. :( Ma beültem a kocsiba ráadtam a gyújtást és folyamatos zümmögésre lettem figyelmes a kesztyűtartó környékéről. Az itt olvasottak alapján a belső keringetés állító csappantyú motorja lesz az, jól gondolom? Az lehet, hogy egyik végállásban volt (külső) és amíg nem próbáltam váltani, nem ment a motor, ezért nem vettem észre eddig a hibát? Nagy meló szétszedni? Addig is ki tudom valahogy iktatni a motor működését, ne zümmögjön fölöslegesen?
kobraCode Elküldve Június24, 2015 Elküldve Június24, 2015 Sziasztok! Nemrég vettem egy G Caravant, amin minden ismert hiba ki lett javítva átadás előtt, mégis elég hamar utolért egy gond. :( Ma beültem a kocsiba ráadtam a gyújtást és folyamatos zümmögésre lettem figyelmes a kesztyűtartó környékéről. Az itt olvasottak alapján a belső keringetés állító csappantyú motorja lesz az, jól gondolom? Az lehet, hogy egyik végállásban volt (külső) és amíg nem próbáltam váltani, nem ment a motor, ezért nem vettem észre eddig a hibát? Nagy meló szétszedni? Addig is ki tudom valahogy iktatni a motor működését, ne zümmögjön fölöslegesen? Szedd ki a kesztyűtartót és húzd le a csatlakozót a motorról, így kitudod iktatni. Nem 2 perces munka kiszedni, sok mindent kell hozzá bontani, ablaktörlő lapátok, szélvédő takaró, utána hozzá lehet férni a csavarokhoz. 1
bonat Elküldve Június24, 2015 Elküldve Június24, 2015 Sziasztok! Nemrég vettem egy G Caravant, amin minden ismert hiba ki lett javítva átadás előtt, mégis elég hamar utolért egy gond. :( Ma beültem a kocsiba ráadtam a gyújtást és folyamatos zümmögésre lettem figyelmes a kesztyűtartó környékéről. Az itt olvasottak alapján a belső keringetés állító csappantyú motorja lesz az, jól gondolom? Az lehet, hogy egyik végállásban volt (külső) és amíg nem próbáltam váltani, nem ment a motor, ezért nem vettem észre eddig a hibát? Nagy meló szétszedni? Addig is ki tudom valahogy iktatni a motor működését, ne zümmögjön fölöslegesen? Lehet neked is ez a gond. Link 1
Recommended Posts