RáczFerenc Elküldve November6, 2016 Elküldve November6, 2016 Köszönöm a segítséget! Igen az utastérben jelenik meg a víz szóval sanszos hogy lyukas a radiátor 1
RáczFerenc Elküldve November6, 2016 Elküldve November6, 2016 Tipp hogy hogy tudom a legegyszerűbben kiszedni hogy megcsináljam?
zotya975 Elküldve November7, 2016 Elküldve November7, 2016 9 órája, RáczFerenc írta: Tipp hogy hogy tudom a legegyszerűbben kiszedni hogy megcsináljam? Nem ismerem pontosan ezt a típust, de úgy általánosságban a kardánbox eltávolítása után lehet hozzáférni a légelosztó dobozhoz amiben a radiátor van.
LacBp Elküldve November22, 2016 Elküldve November22, 2016 Ha gondolod, akkor nekem van Fűtés radiátorom, most bontok egy komplett A/2 corsa t. Ha érdekel, akkor írj privátot!
Torzi Elküldve Július2, 2017 Elküldve Július2, 2017 Sziasztok! Corsa A (1985) kiegyenlítő tartályán van minimum jelzés? Egy "KALT" feliratot látok csak rajta de min./max.-ot nem. Meddig szabad tölteni?
tgabika76 Elküldve Július2, 2017 Elküldve Július2, 2017 A "Kalt" azt jelenti hogy hideg motornál odáig kell lennie a szintnek.
Torzi Elküldve Július8, 2017 Elküldve Július8, 2017 Köszönöm tgabika76 Akkor valami nagyon nem jó nálam közelében sincs, feltöltöm addig a jelzésig.
Torzi Elküldve Július13, 2017 Elküldve Július13, 2017 Felmerült egy kérdés a helyes gumiabroncs nyomásról, viszont nincs már rajt az ajtón a matrica amin rajta voltak az adatok Ha valaki ismeri a megfelelő bar étkeket akkor szeretném megtudni. Egy Corsa A (1985, három ajtós)
zotya975 Elküldve Július13, 2017 Elküldve Július13, 2017 3 órája, Torzi írta: Felmerült egy kérdés a helyes gumiabroncs nyomásról, viszont nincs már rajt az ajtón a matrica amin rajta voltak az adatok Ha valaki ismeri a megfelelő bar étkeket akkor szeretném megtudni. Egy Corsa A (1985, három ajtós) Pontosan én sem tudom de a hasonló mérető és kerékkel felszerelt autoknál elől 2, hátul 1.8 üresen. Ezt innen szedtem, de A corsa nincs a listában: https://www.oponeo.hu/gumi-abc/guminyomas-tablazat
Elzooo Elküldve Július15, 2017 Elküldve Július15, 2017 Sziaszok! Remélem nem offtopic amit írok. Mint opel-unoka keresek nagyapám szeretett A Corsájába vezetőülést. Eltört, és sehol sincs a bontókban. Kérem aki tud segíteni, írjon. Köszönöm!
Torzi Elküldve Július15, 2017 Elküldve Július15, 2017 Szia Elzoo A környékünkön van egy bontó , van jó pár bontott Corsa A náluk EuroAutó Hungary Kft. Cím: 8600 Siófok, Papfődi u 11. térkép lent (Kiliti Iipartelep 091/15.) Adószámunk: 12779376-2-14 NYITVA TARTÁS: H-P: 8-17.ig Szo: 8-12.ig TELEFON: Alkatrészértékesítés 06-30/46-222-39 06-84/322-634 06-84/322-757
Elzooo Elküldve Július15, 2017 Elküldve Július15, 2017 4 perce, Torzi írta: Szia Elzoo A környékünkön van egy bontó , van jó pár bontott Corsa A náluk EuroAutó Hungary Kft. Cím: 8600 Siófok, Papfődi u 11. térkép lent (Kiliti Iipartelep 091/15.) Adószámunk: 12779376-2-14 NYITVA TARTÁS: H-P: 8-17.ig Szo: 8-12.ig TELEFON: Alkatrészértékesítés 06-30/46-222-39 06-84/322-634 06-84/322-757 Köszönöm! Elteszem, ha közelebbi nem akad (budapesti vagyok), nyerő lehet!
p.dori Elküldve December20, 2018 Elküldve December20, 2018 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Opel Tigrám van 1996 1.4 90le benzines és kiszeretném venni a gyújtáskapcsoló betétet de nem tudom hogy férek hozzá és milyen eszközzel tegyem. Hol férek hozzá a gombhoz amit lekell nyomni hogy kipattintsam? Elóre is köszönöm!
zotya975 Elküldve December21, 2018 Elküldve December21, 2018 8 órája, p.dori írta: Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Opel Tigrám van 1996 1.4 90le benzines és kiszeretném venni a gyújtáskapcsoló betétet de nem tudom hogy férek hozzá és milyen eszközzel tegyem. Hol férek hozzá a gombhoz amit lekell nyomni hogy kipattintsam? Elóre is köszönöm! Üdv...szerintem ez az a furat ahol egy célszerszámmal ( csavarhúzó, fémtüske...stb) beszúrva: Be kell nyomnod ezt a kis pöcköt: És a kulcsnál fogva a kulcs egy helyzetében ( valahol félúton a 0 és a gyujtás között emlékeim szerint)az egész zárbetét a zárhengerrel együtt kihúzható. A furatot lent a padlólemez felől keresd. Mivel nem gyakran van kiszerelve csavarlazítót érdemes nyomni a furatba.
tgabika76 Elküldve Március14, 2019 Elküldve Március14, 2019 On 2019. 03. 12. at 21:47, Stefan írta: Ollé, van itt még élet? Ha ír valaki, én mindig elolvasom Mi a helyzet a Spiderrel? Lesz még belőle autó mondjuk a következő évtizedben?
Opszifastra Elküldve Május7, 2019 Elküldve Május7, 2019 Sziasztok! Oly kérdésem lene hogy A corsa 1.5 d Vs alternativ üzemanyag!? Mik a vélemények? Köszönöm
zotya975 Elküldve Május7, 2019 Elküldve Május7, 2019 1 órával ezelőtt, Opszifastra írta: Sziasztok! Oly kérdésem lene hogy A corsa 1.5 d Vs alternativ üzemanyag!? Mik a vélemények? Köszönöm Ez eldönthetetlen kérdés, a dieselnek nagyobb a nyomatéka, jobban lehet vele autózni, de nincs szép hangja. Egy szívódiesel ha van izzítás meg gázolaj kimegy a világból. A benzinesben több a hibalehetőség, de ha már nem karbis hanem injektoros motor van benne akkor nincs olyan szakembert igénylő javítani való rajta mint pölö a dieselen az adagoló beállítás.
Opszifastra Elküldve Május7, 2019 Elküldve Május7, 2019 Akor ugy fogalmazok hogy kis használatra ( egy szivatyu halytására a kertvégében...) lene használva egy sima szivo 1.5 d a corsa (kis pénz nagy szerencse bontoszökevény) és a kérdés a kérdésben hogy altenativ üzemanyagot (1100/1200 fordulaton) a motor/ adagolo menyire birná hoszutávon! (Alternativ= gázolaj,étolaj,fáradtolaj "imgoil" az utobi az teszt mert nem tudom hogy milyen)
zotya975 Elküldve Május8, 2019 Elküldve Május8, 2019 9 órája, Opszifastra írta: Akor ugy fogalmazok hogy kis használatra ( egy szivatyu halytására a kertvégében...) lene használva egy sima szivo 1.5 d a corsa (kis pénz nagy szerencse bontoszökevény) és a kérdés a kérdésben hogy altenativ üzemanyagot (1100/1200 fordulaton) a motor/ adagolo menyire birná hoszutávon! (Alternativ= gázolaj,étolaj,fáradtolaj "imgoil" az utobi az teszt mert nem tudom hogy milyen) Ja értem, hát ezt nem tudom, szoktak menni ( bár nem sok) dieselek ilyen módban, de nem tudom hosszútávon mennyire tolerálná az adagoló-motor. Esetleg nem tisztán hanem gázolajjal pölö felesben keverve lehetne próbálkozni.
tgabika76 Elküldve Május8, 2019 Elküldve Május8, 2019 On 2019. 05. 07. at 19:14, Opszifastra írta: Akor ugy fogalmazok hogy kis használatra ( egy szivatyu halytására a kertvégében...) lene használva egy sima szivo 1.5 d a corsa (kis pénz nagy szerencse bontoszökevény) és a kérdés a kérdésben hogy altenativ üzemanyagot (1100/1200 fordulaton) a motor/ adagolo menyire birná hoszutávon! (Alternativ= gázolaj,étolaj,fáradtolaj "imgoil" az utobi az teszt mert nem tudom hogy milyen) Tehát kvázi stabilmotorként lenne használva. A kérdésem nekem ebben az esetben az hogy megérné vajon egyáltalán alternatív üzemanyaggal kísérletezni? Menne olyan sokat az a szivattyú? Arra gondolok hogy egy 1.5-ös szívó dízelmotor nem fogyaszthat olyan sokat alapjáraton (nem is értem az 1100-1200-as fordulatot, ha a szivattyúnak alapjáratnál nagyobb fordulat kell, azt áttételezéssel szokták megoldani) ha abból indulunk ki hogy egy kétezres benzinmotor 0,9-1,1 liter körül eszik ilyen körülmények között óránként. Számoljunk mondjuk a dízel esetében 0.6l/h fogyasztással, az nagyjából helytálló. Ha 10 órát megy az a motor naponta, akkor az pont 6 liter gázolaj egy nap, ami nincs 3000Ft. Ezt ha étolajra váltod, akkor is csak a negyedét tudod megspórolni nagyjából, szóval napi 6-700Ft megtakarításról beszélünk. Oké, ha minden áldott nap folyamatosan megy az a szivattyú, akkor az már havi szinten 20e Ft, évente (gondolom télen nincs mit öntözni, szóval csak 9 hónappal számoltam) meg 180e Ft. de ez tényleg extrém sok használat, és lehet hogy a motor pont ugyanilyen értékben kérne karbantartást a végén. Ezekkel érdemes számolni szerintem mielőtt döntesz.
Opszifastra Elküldve Május9, 2019 Elküldve Május9, 2019 15 órája, tgabika76 írta: Tehát kvázi stabilmotorként lenne használva. A kérdésem nekem ebben az esetben az hogy megérné vajon egyáltalán alternatív üzemanyaggal kísérletezni? Menne olyan sokat az a szivattyú? Arra gondolok hogy egy 1.5-ös szívó dízelmotor nem fogyaszthat olyan sokat alapjáraton (nem is értem az 1100-1200-as fordulatot, ha a szivattyúnak alapjáratnál nagyobb fordulat kell, azt áttételezéssel szokták megoldani) ha abból indulunk ki hogy egy kétezres benzinmotor 0,9-1,1 liter körül eszik ilyen körülmények között óránként. Számoljunk mondjuk a dízel esetében 0.6l/h fogyasztással, az nagyjából helytálló. Ha 10 órát megy az a motor naponta, akkor az pont 6 liter gázolaj egy nap, ami nincs 3000Ft. Ezt ha étolajra váltod, akkor is csak a negyedét tudod megspórolni nagyjából, szóval napi 6-700Ft megtakarításról beszélünk. Oké, ha minden áldott nap folyamatosan megy az a szivattyú, akkor az már havi szinten 20e Ft, évente (gondolom télen nincs mit öntözni, szóval csak 9 hónappal számoltam) meg 180e Ft. de ez tényleg extrém sok használat, és lehet hogy a motor pont ugyanilyen értékben kérne karbantartást a végén. Ezekkel érdemes számolni szerintem mielőtt döntesz. Az 1100/1200 fordulat azért lene hogy ne dögöljön be az porlasztorésze! De kB igen stabilmotorként lene üzemeltetve. A fáradt olaj ingyenlene azért gondolgodtam bene (50/50be) És ugy hátha birja a kör adagolora vagyok kováncsi hogy az menyire "hisztis" a sürüb takarmányra
zotya975 Elküldve Május9, 2019 Elküldve Május9, 2019 8 órája, Opszifastra írta: Az 1100/1200 fordulat azért lene hogy ne dögöljön be az porlasztorésze! De kB igen stabilmotorként lene üzemeltetve. A fáradt olaj ingyenlene azért gondolgodtam bene (50/50be) És ugy hátha birja a kör adagolora vagyok kováncsi hogy az menyire "hisztis" a sürüb takarmányra Ha a helyedben lennék, én eladnám a corsát és vennék az árából egy agregátort amiről tudok szivattyút is meg még sok minden mást is üzemeltetni. Csendesebb is, üzembiztosabb is, kisebb is mobil is..stb. Persze nem vagyok a helyedben és nem ismerem a pontos körülményeket sem. Eltöltöttem pár évet az építőiparban sokat használtunk benzines áramfejlesztőt többek között szivattyúhoz, betonkeverőhöz...stb olyan helyen ahol nem volt kiépítve hálózat. A csomagtartóban elfért, volt hogy ki sem vettem ha nem kellett sokat járatni, csak a "földet" szúrtam le. Ez már jó pár éve volt, ahogy most nézem már sokkal kisebbek is vannak 45-50-ért. Ugye attól függ hány Wattot akarsz kinyerni belőle a szivattyúhoz.
Lacaa Elküldve November25, 2019 Elküldve November25, 2019 Sziasztok! Mivel az adok-veszek rovat megszűnt és itt nem lehet hirdetni, így csak annyit tehetek hogy közzéteszem hogy sajnos eladóvá vált az Opel Corsa A-m. Amit egyébként mind a mai napig imádok, de a harmadik autó nekem már nagy luxus. Egyébként az autó remek állapotban van, mind motorikusan, mind karosszériailag. Akit esetleg érdekel, az keressen privátban, ott megadom a konkrét hirdetés címét. 1
Recommended Posts