wookie Elküldve Március10, 2017 Megoszt Elküldve Március10, 2017 Mert csak mert miért ne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március10, 2017 Megoszt Elküldve Március10, 2017 1 óra, wookie írta: Mert csak mert miért ne.... óóó bazz... mi történt?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2017 Megoszt Elküldve Március11, 2017 10 órája, wookie írta: Mert csak mert miért ne.... Faxa.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Március11, 2017 Megoszt Elküldve Március11, 2017 (edited) Ez valami nagy fajta nyúúl volt? :-( Módosítva Március11, 2017 : aholy Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2017 Megoszt Elküldve Március11, 2017 Valaki világosítson fel légyszives, mert már az elején az elméletnél elakadtam. Gondolom hogy van Map, víz és vákumcső, de melyik-melyik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március11, 2017 Megoszt Elküldve Március11, 2017 14 perce, zotya975 írta: Valaki világosítson fel légyszives, mert már az elején az elméletnél elakadtam. Gondolom hogy van Map, víz és vákumcső, de melyik-melyik? Szerintem a két vastag csöcs a vízé...a fojtószelep és a motor közti a MAP szenzoré, a negyedik meg talán kartergáz cső... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2017 Megoszt Elküldve Március11, 2017 3 perce, pszilaj írta: Szerintem a két vastag csöcs a vízé...a fojtószelep és a motor közti a MAP szenzoré, a negyedik meg talán kartergáz cső... Én is vízre tippelek, egy képen azt láttam hogy a jobb oldali vízé, de a másik nem látszik. A kartergáz elől jön be a motor oldalról, azt tisztán ki tudtam venni több képen, de a hátsó oldalról nincs kép. Délután szétbontom talán többre jutok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március11, 2017 Megoszt Elküldve Március11, 2017 1 óra, zotya975 írta: Én is vízre tippelek, egy képen azt láttam hogy a jobb oldali vízé, de a másik nem látszik. A kartergáz elől jön be a motor oldalról, azt tisztán ki tudtam venni több képen, de a hátsó oldalról nincs kép. Délután szétbontom talán többre jutok. Dobjál rá ilyet vagy ilyet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2017 Megoszt Elküldve Március11, 2017 54 perce, pszilaj írta: Dobjál rá ilyet vagy ilyet! Az elsőt még csak felismerem de a második mi a túró? Amúgy nem nagyon értem miért fűtik a szívócsőnek ezt a kis szakaszát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Greg_hun Elküldve Március11, 2017 Megoszt Elküldve Március11, 2017 4 órája, zotya975 írta: Valaki világosítson fel légyszives, mert már az elején az elméletnél elakadtam. Gondolom hogy van Map, víz és vákumcső, de melyik-melyik? De már lehet, későn írom 1 óra, zotya975 írta: Az elsőt még csak felismerem de a második mi a túró? Amúgy nem nagyon értem miért fűtik a szívócsőnek ezt a kis szakaszát. Én azt hittem, hűtjük, nem fűtjük... Eléggé meglepődtem szétszedéskor, hogy jött kifelé a víz. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2017 Megoszt Elküldve Március11, 2017 4 órája, Greg_hun írta: De már lehet, későn írom Én azt hittem, hűtjük, nem fűtjük... Eléggé meglepődtem szétszedéskor, hogy jött kifelé a víz. Időben van kösz! Hát lehet hűtjük, az sem jó ha túl meleg felforrhat a benzin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március12, 2017 Megoszt Elküldve Március12, 2017 Az NZ-nél beleláttam a veztengelybe a végéről, az SE-nél viszont csak két golyót látok, gondolom valami visszacsapó szelep. Mi van ha átrakom csak simán, ha jól látom ennek is van a végén rotor kihajtás. Nagyobbat emel nem? Emmeg Pierburg. Ide kellenek új tömítőgyűrűk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március12, 2017 Megoszt Elküldve Március12, 2017 1 óra, zotya975 írta: Az NZ-nél beleláttam a veztengelybe a végéről, az SE-nél viszont csak két golyót látok, gondolom valami visszacsapó szelep. Mi van ha átrakom csak simán, ha jól látom ennek is van a végén rotor kihajtás. Nagyobbat emel nem? Emmeg Pierburg. Ide kellenek új tömítőgyűrűk. Az csak golyó, mint dugó. Nem kell, hogy arra menjen olaj. Rosszabb biztos nem lesz. Már ha nem kell olajzás az elosztó felé. Ráadásul holdacskás. Ha nincsenek kitöredezve, akkor ezek a legjobbak (gyári). Vaselinnel rakd majd össze, ide is jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március12, 2017 Megoszt Elküldve Március12, 2017 25 perce, Tiu írta: Az csak golyó, mint dugó. Nem kell, hogy arra menjen olaj. Rosszabb biztos nem lesz. Már ha nem kell olajzás az elosztó felé. Ráadásul holdacskás. Ha nincsenek kitöredezve, akkor ezek a legjobbak (gyári). Vaselinnel rakd majd össze, ide is jó. Hm....rögzítés az akku felől van az SE-nél is, ( egy vastagabb lemez két csavarral)tehát jut oda olaj az sem szárazon fut. Szerintem az elosztó kihajtáshoz is elég ami van, szóródik, olajpára. Holdacskás? Egy-kettő megsérült, de nem néztem még meg őket mennyire, max ezek lesznek a szívócsonkba, inkább az injektor hídnál tömítsen rendesen. De vehetek is, bár még nem találtam sehol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március12, 2017 Megoszt Elküldve Március12, 2017 7 perce, zotya975 írta: Hm....rögzítés az akku felől van az SE-nél is, ( egy vastagabb lemez két csavarral)tehát jut oda olaj az sem szárazon fut. Szerintem az elosztó kihajtáshoz is elég ami van, szóródik, olajpára. Holdacskás? Egy-kettő megsérült, de nem néztem még meg őket mennyire, max ezek lesznek a szívócsonkba, inkább az injektor hídnál tömítsen rendesen. De vehetek is, bár még nem találtam sehol Azt hívják holdacskának, ami rá van csavarozva a pillangóra. Ha "adsz gázt", meg tudod néni, hold alakja van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március12, 2017 Megoszt Elküldve Március12, 2017 4 perce, Tiu írta: Azt hívják holdacskának, ami rá van csavarozva a pillangóra. Ha "adsz gázt", meg tudod néni, hold alakja van. Igen, azt láttam, mi célt szolgál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március12, 2017 Megoszt Elküldve Március12, 2017 4 perce, zotya975 írta: Igen, azt láttam, mi célt szolgál? Elvileg kis fordulaton segít, hogy egyenletes legyen a szívás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Március12, 2017 Megoszt Elküldve Március12, 2017 (edited) Üdv! Megint kínom van a ..csög op-commal. Tegnap rádugtam a kocsira, nézegettem ezt az. Kiírt valami hibát, azóta próbáltam két másik autóval is, de nem működik. initializing ecu megy (szerk.: De lehet initializing k-line ecu not respond-ot ír )folyamatosan. 3 laptopon is próbáltam. Win 8.1, Win 7, win xp, plussz win 7ből virtuál xpvel. A kütyüt szétszedtem, látszólag nincs hiba. Ugye a 7-15ös lábak közösítését már kivettem, előtte is ugyan ezt csinálta, caak akkor a check lámpa is villogott. Módosítva Március12, 2017 : aholy Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március12, 2017 Megoszt Elküldve Március12, 2017 29 perce, Tiu írta: Elvileg kis fordulaton segít, hogy egyenletes legyen a szívás. Aha, tök jó, de nem azért csinálom hogy kis fordulaton működjön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március12, 2017 Megoszt Elküldve Március12, 2017 13 perce, zotya975 írta: Aha, tök jó, de nem azért csinálom hogy kis fordulaton működjön. Tiltásig így is elmegy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március12, 2017 Megoszt Elküldve Március12, 2017 20 perce, Tiu írta: Tiltásig így is elmegy nem? El, de amit én el akarok érni hogy rakottan 5 személlyel ne úgy viselkedjen el mint egy tehén fékezőernyővel. Erre talán jó lesz a plusz 22 paci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március12, 2017 Megoszt Elküldve Március12, 2017 On 2017. 03. 10. at 22:36, pszilaj írta: óóó bazz... mi történt?????? On 2017. 03. 11. at 7:37, aholy írta: Ez valami nagy fajta nyúúl volt? :-( Ez egy olyan nagyobb fajta traktor. Zotya! Bocs hogy csak most írok de otthon nincs netem. A fent vázoltak miatt most nem tudtam feléd kanyarodni, de most hétvégén valszeg megint megyek haza és akkor már igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március13, 2017 Megoszt Elküldve Március13, 2017 7 órája, wookie írta: Ez egy olyan nagyobb fajta traktor. Zotya! Bocs hogy csak most írok de otthon nincs netem. A fent vázoltak miatt most nem tudtam feléd kanyarodni, de most hétvégén valszeg megint megyek haza és akkor már igen. Semmi gond, gondoltam hogy van elég dolgod, nem is akartalak zargatni. A hétvégét még megbeszéljük, mert lehet dolgozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március13, 2017 Megoszt Elküldve Március13, 2017 Van baj: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március13, 2017 Megoszt Elküldve Március13, 2017 16 perce, wookie írta: Van baj: ... Ez nem jól néz ki. Lesz vele munka. Motor megúszta? Mi történt, eléd ugrott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts