Csuky Elküldve Február13, 2013 Megoszt Elküldve Február13, 2013 Biztos lehet, de komplett tetőantennát is adnak 1200-ért, új talppal, új tömítéssel, új pálcikával. :rolleyes: Szia,köszönöm az eddigi segítségeidet!, Leírnád hol találok 1200 komplett tető antennát? :) Válaszod előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2013 Megoszt Elküldve Február13, 2013 Szia,köszönöm az eddigi segítségeidet!, Leírnád hol találok 1200 komplett tető antennát? :) Válaszod előre is köszönöm! http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Form.aspx oké, 1370. De 1300-ért már van szép színes is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csuky Elküldve Február13, 2013 Megoszt Elküldve Február13, 2013 http://www.unixauto...._Form.aspx oké, 1370. De 1300-ért már van szép színes is :D http://www.unixauto.hu/TL_IMAGES/00403%5C00403533.unk Erre gondoltál? (mert a linked nem adta be) Ez elvileg jó hozzá? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2013 Megoszt Elküldve Február13, 2013 http://www.unixauto....03\00403533.unk Erre gondoltál? (mert a linked nem adta be) Ez elvileg jó hozzá? :) Gyakorlatilag bármelyik jó hozzá. A gyárinak van egy szögletes kivágása, amivelbiztos hogy középen lesz, és nem áll ferdén, az univerzálisoknak egy karmos rögzítője van belülről, így azt neked kell jó helyre tenni, és meghúzás közben a helyén tartani, de ennyi. Nekem konkrtéan egy Golf IV-é van fönt, mert jobban tetszik a dőlése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikulás74 Elküldve Február15, 2013 Megoszt Elküldve Február15, 2013 .Itt is érdemes szétnézni http://www.patentdep...tentarzenal.htm Huhh, nagyon köszi, csak most néztem ezt a hozzászólást. Evvel az ajtóval már többet vacakolok, mint a motorösszerakással. Remélem nekik lesz ilyen patent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loksa93 Elküldve Február16, 2013 Megoszt Elküldve Február16, 2013 Meg tudná nekem valaki mondani hogy hogyan kell levenni egy szedánnak a hátsó lökhárítóját, Alá kell feküdnöm vagy a csomagtérben kell leszednem a burkolatokat és ott vannaka csavarok? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február16, 2013 Megoszt Elküldve Február16, 2013 Meg tudná nekem valaki mondani hogy hogyan kell levenni egy szedánnak a hátsó lökhárítóját, Alá kell feküdnöm vagy a csomagtérben kell leszednem a burkolatokat és ott vannaka csavarok? Köszönöm! A lökhárító végén a kerékjáratoknál fogja oldalanként 2 lemezcsavar, itt aláfekvős a mutatvány, viszont a középső 2 anyacsavarhoz a csomagtartóból férsz hozzá, ha eltávolítod a műanyag burkolatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loksa93 Elküldve Február16, 2013 Megoszt Elküldve Február16, 2013 A lökhárító végén a kerékjáratoknál fogja oldalanként 2 lemezcsavar, itt aláfekvős a mutatvány, viszont a középső 2 anyacsavarhoz a csomagtartóból férsz hozzá, ha eltávolítod a műanyag burkolatot. Köszönöm! :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Jimmy* Elküldve Február16, 2013 Megoszt Elküldve Február16, 2013 Szevasztok! Kicsit fura a kérdésem, de hogyan lehet levenni az ajtó borítását? A csavarokat kivettem, meg a füleket kipattintottam, de az ablaktekerő sehogy sem jön le. (vezető oldalon próbáltam csak) Hangszórót szeretnék cserélni, meg valami zörög az ablaknál :) Válaszokat köszönöm előre is :) Üdv: Jimmy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február16, 2013 Megoszt Elküldve Február16, 2013 Szevasztok! Kicsit fura a kérdésem, de hogyan lehet levenni az ajtó borítását? A csavarokat kivettem, meg a füleket kipattintottam, de az ablaktekerő sehogy sem jön le. (vezető oldalon próbáltam csak) Hangszórót szeretnék cserélni, meg valami zörög az ablaknál :)Válaszokat köszönöm előre is :)Üdv: Jimmy Egy omega rugó van a tekerö tövében, elöbb azt kell kipattintani, aztán lehet lehúzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február16, 2013 Megoszt Elküldve Február16, 2013 Azt egy omega rugó tartja. Van itt egy fényképes leírás, de rongy helyett egy drótból hajlított (gemkapocs :icon1: ) kampóval is kivehető. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Jimmy* Elküldve Február16, 2013 Megoszt Elküldve Február16, 2013 Azt egy omega rugó tartja. Van itt egy fényképes leírás, de rongy helyett egy drótból hajlított (gemkapocs :icon1: ) kampóval is kivehető. ;) Köszönöm a válaszokat! Én meg már majdnem letéptem a fogantyút :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
extais Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Sziasztok! F Astra Sedan csomagtér tetőre lenne szükségem, ha valakinek lenne belőle bontott, legyen szíves írjon! Esetleg ha fehér, díszléces fajta lenne... :) Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Sziasztok! F Astra Sedan csomagtér tetőre lenne szükségem, ha valakinek lenne belőle bontott, legyen szíves írjon! Esetleg ha fehér, díszléces fajta lenne... :) Előre is köszi! Szarny nem kell az uj ajtodra? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Szarny nem kell az uj ajtodra? :D B+ olyan vagy mint a vegyesboltos amikor befut az ürge tamponért....vigyen egy horgászbotot is, ha már du*ni nem lehet elmehet pecázni... :omg: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
extais Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Szarny nem kell az uj ajtodra? :D Árukapcsolás? :D Na jó, lehet rajt szárny is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Árukapcsolás? :D Na jó, lehet rajt szárny is! :D Rajt a cél előtt van. rajtA. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
extais Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Rajt a cél előtt van. rajtA. :) Nem. A cél, hogy legyen csomagtér tetőm. A "rajt szárny" nem olyan fontos rá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 B+ olyan vagy mint a vegyesboltos amikor befut az ürge tamponért....vigyen egy horgászbotot is, ha már du*ni nem lehet elmehet pecázni... :omg: :D Te elsz harom novel :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Szarny nem kell az uj ajtodra? :D Majd megszabadítalak tőle, ha kicsit lemegy az ára. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Tiu lennek,csak irnek egy put. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Még fogalmazom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 bezzeg fehér motorheztetője nincs neki... milyen bótos az ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 bezzeg fehér motorheztetője nincs neki... milyen bótos az ilyen Ha lenne, mar lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts