Jómagam Elküldve Február13, 2015 Megoszt Elküldve Február13, 2015 Illetve, az előlapja cserélhető másik CD 30-cal ? Nem egyezik színben az enyémmel. köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jszabi Elküldve Február13, 2015 Megoszt Elküldve Február13, 2015 Sziasztok, kérdésem volna. Vennék CD 30-as fejegységet, ami nincs letanítva. De megvan hozzá a kód. Így hozzátanítható, beépíthető lesz az autómba ? Köszi. Szia, Igen megoldható.Kell hozzá egy program,amivel fel lehet tanitani az autóhoz,mondjuk OPCOM vagy a gyári TECH2.Elvileg egy 5 perc az egész.Az a lényeg,hogy stimmeljen a kód.Ha nem lenne jó,akkor sincs semmi gond,mert a rádió EEPROM-jából ki lehet olvasni,viszont az plussz pénz. Először a régi kód alapján deaktiválják a lopásgátló funkciót benne,utána pedig a te autód biztonsági kódjával feltanitják az autódra,aktiválják az alapján a lopásgátló funkciót. Elvileg cserélhető az előlapja,de nem egyszerű,mert talán szegecselve van rá,de megoldható. Üdv.:Szabi 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
jszabi Elküldve Február13, 2015 Megoszt Elküldve Február13, 2015 (edited) x Módosítva Február13, 2015 : jszabi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jómagam Elküldve Február13, 2015 Megoszt Elküldve Február13, 2015 Szia, Igen megoldható.Kell hozzá egy program,amivel fel lehet tanitani az autóhoz,mondjuk OPCOM vagy a gyári TECH2.Elvileg egy 5 perc az egész.Az a lényeg,hogy stimmeljen a kód.Ha nem lenne jó,akkor sincs semmi gond,mert a rádió EEPROM-jából ki lehet olvasni,viszont az plussz pénz. Először a régi kód alapján deaktiválják a lopásgátló funkciót benne,utána pedig a te autód biztonsági kódjával feltanitják az autódra,aktiválják az alapján a lopásgátló funkciót. Elvileg cserélhető az előlapja,de nem egyszerű,mert talán szegecselve van rá,de megoldható. Üdv.:Szabi Szia, köszönöm. Az számít, hogy Corsából került ki és Astrába lenne szerelve ? Vagy ugyanaz a méret és a csatlakozás ? Üdv. Józsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
jszabi Elküldve Február13, 2015 Megoszt Elküldve Február13, 2015 Szia, köszönöm. Az számít, hogy Corsából került ki és Astrába lenne szerelve ? Vagy ugyanaz a méret és a csatlakozás ? Üdv. Józsi Szia, Ebbenn sajnos nem tudok neked felelősségteljesen nyilatkozni.El tudom képzelni,hogy az Astrában lévő stacker (csatlakozó) lábkiosztása nem ugyan az,mint a Corsáé. Illetve a Corsa belsejét nem ismerem,de azt tudom neked mondani,hogy ugyebár az Astrák esetében az első lökháritótól elindulva a motorháztetőn keresztül egészen a hátsó lökháritóig fut egy él,ami a műszerfal középkonzolján is visszaköszön,igy a rádió előlapján is.A Corsák esetében az előlap talán teljesen sik. Azt javaslom neked,hogy itt a fúrumon van egy társunk Somi,aki nagyon nagy spiller ebben a témában,kérdezd meg őt egy üzenet formájában!Biztos vagyok benne,hogy minden kérdésedre választ fog tudni adni,sőt rádió beszerzésben is tud segiteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Február15, 2015 Megoszt Elküldve Február15, 2015 Illetve, az előlapja cserélhető másik CD 30-cal ? Nem egyezik színben az enyémmel. köszi. Szia! Ha megvan a kód akkor minden gond nélkül fel lehet tanítani az autóhoz! Az előlap is cserélhető, de csak akkor ha típusazonos! Vagyis a 9gombos a 9 gombossal csereszavatos, a 6 gombos pedig a 6 gombossal! Vegyél inkább CD70-et! :sneaky: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jómagam Elküldve Február15, 2015 Megoszt Elküldve Február15, 2015 Szia! Ha megvan a kód akkor minden gond nélkül fel lehet tanítani az autóhoz! Az előlap is cserélhető, de csak akkor ha típusazonos! Vagyis a 9gombos a 9 gombossal csereszavatos, a 6 gombos pedig a 6 gombossal! Vegyél inkább CD70-et! :sneaky: Szia Somi ! Vennék, ha CD30 árában adod :D Lehet, hogy érdemes lenne hatgombosat vennem, azt fel tudnád tanítani+Aux-osítani :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Február16, 2015 Megoszt Elküldve Február16, 2015 Milyen színű is neked az előlap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Február16, 2015 Megoszt Elküldve Február16, 2015 Szia! Ha megvan a kód akkor minden gond nélkül fel lehet tanítani az autóhoz! Az előlap is cserélhető, de csak akkor ha típusazonos! Vagyis a 9gombos a 9 gombossal csereszavatos, a 6 gombos pedig a 6 gombossal! Vegyél inkább CD70-et! :sneaky: Egy megjegyzés ide, ha már ez a téma. Nekem a 9 gombos CD30-on elromlott a hangerőszabályzó és találtam használt előlapot, de 6 gombosat. A hangerőszabályzó kompatibilis volt az enyémmel. Ha esetleg valakinek ilyen problémája lenne, jó ha tudja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Február16, 2015 Megoszt Elküldve Február16, 2015 Mi volt a hibajelenség ami miatt cserélni kellett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jómagam Elküldve Február16, 2015 Megoszt Elküldve Február16, 2015 Milyen színű is neked az előlap? Délután megpróbálom lefényképezni, hogy lehet ide képet becsatolni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Február16, 2015 Megoszt Elküldve Február16, 2015 Délután megpróbálom lefényképezni, hogy lehet ide képet becsatolni ? Egy képfeltöltő oldal segítségével, ahová feltöltöd, és az ott kapott linket bemásolod ide! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jómagam Elküldve Február17, 2015 Megoszt Elküldve Február17, 2015 Egy képfeltöltő oldal segítségével, ahová feltöltöd, és az ott kapott linket bemásolod ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jómagam Elküldve Február17, 2015 Megoszt Elküldve Február17, 2015 Szia Somi, az ígért kép. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Február18, 2015 Megoszt Elküldve Február18, 2015 Szia Somi, az ígért kép. Köszi Van ilyen színű előlappal CD70 Navim! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jómagam Elküldve Február18, 2015 Megoszt Elküldve Február18, 2015 Van ilyen színű előlappal CD70 Navim! :icon1: Tök jó lenne, de sajnos nem adhatok ki ennyit érte. Ez már válóok :D lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Február18, 2015 Megoszt Elküldve Február18, 2015 Ez szerintetek? http://www.witson.com/en/displayproduct.html?proID=102042784 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Február19, 2015 Megoszt Elküldve Február19, 2015 Ez szerintetek? http://www.witson.com/en/displayproduct.html?proID=102042784 Ez nem rossz. Gondolom 6 számjegyű az ára és nem 1-gyel kezdődik. A zenét már csak USB-ről olvassa? Mert csak egy lemeznek van bemenet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Február19, 2015 Megoszt Elküldve Február19, 2015 Ez nem rossz. Gondolom 6 számjegyű az ára és nem 1-gyel kezdődik. A zenét már csak USB-ről olvassa? Mert csak egy lemeznek van bemenet.Aliexpress-en 151-körül mozog.http://m.aliexpress.com/item/1416746416.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Április7, 2015 Megoszt Elküldve Április7, 2015 Sziasztok, Vettem az Astra-ba egy CD 40 USB fejegységet, amit hozzá kellene tanítani az autóhoz. Tud valaki egy viszonylag olcsó helyet, ahol a rádiót letanítják az előző autó kódjával és hozzátanítják az autóhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs7 Elküldve Április7, 2015 Megoszt Elküldve Április7, 2015 (edited) sziasztok! szerintetek ez mennyire eri meg? http://olx.hu/hirdetes/opel-gyari-uj-radio-cd-usb-40-antara-corsa-vectra-astrah-zafirab-ID3deM9.html ehhez kulon kell meg usb aljzatot beszerelni? udv b. Módosítva Április8, 2015 : bazs7 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Április8, 2015 Megoszt Elküldve Április8, 2015 Sziasztok, Vettem az Astra-ba egy CD 40 USB fejegységet, amit hozzá kellene tanítani az autóhoz. Tud valaki egy viszonylag olcsó helyet, ahol a rádiót letanítják az előző autó kódjával és hozzátanítják az autóhoz? Szia! tudok segíteni benne, igaz CD40 rádiót még nem programoztam, de gondolom egyformák ilyen szempontból! Ha érdekel és aktuális még akkor irj üzenetet, és egyeztetünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Április8, 2015 Megoszt Elküldve Április8, 2015 sziasztok! szerintetek ez mennyire eri meg? http://olx.hu/hirdetes/opel-gyari-uj-radio-cd-usb-40-antara-corsa-vectra-astrah-zafirab-ID3deM9.html ehhez kulon kell meg usb aljzatot beszerelni? udv b. Saját vélemény, hogy ennyi pénzért sokkal inkább CD70 aux bemenettel! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Április8, 2015 Megoszt Elküldve Április8, 2015 (edited) Saját vélemény, hogy ennyi pénzért sokkal inkább CD70 aux bemenettel! A CD70-nek van USB bemenete? Én még CD70-et 55e alatt nem láttam. Van aki tudna CD40-et porgramozni az autóhoz? Természetesen fizetnék érte. :) (kínai opcom nem ismeri ezt a típust) Módosítva Április8, 2015 : grep Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Április8, 2015 Megoszt Elküldve Április8, 2015 A CD70-nek van USB bemenete? Én még CD70-et 55e alatt nem láttam. Van aki tudna CD40-et porgramozni az autóhoz? Természetesen fizetnék érte. :) (kínai opcom nem ismeri ezt a típust) Nekem van CD70 és 50ezer Ft GPS antennával együtt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts