uhuhu Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Csak azért, mert ilyen topik nincs még, de viszont van 2 kupé is a klubban. szóval csevely a coupékról... :wub: :wub: az a felni, az a szpojler, az a hütőrács... és az a forma... nyami, nyami :P itt az irmcher katalogus képekben:http://www.sastre.fr/iline/iline_astra_g_c...upe%20iline.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 :lol: Ennek a Topic-nak igazán örülök! :D Találtam én is 1-2 nyalánkságot... Egy Coupe tali francia módra... Nekem itt kapásból az első (kék turbó) felnije jön be nagyon! Nagyon-nagyon szép! Ez a Turbók gyári 17"-es felnije! Nyilván kellene egy ilyen! :) Na de ez a Cabriooo.... Szerintem gyönyörűűű! :blink: Egy kis Deja Vu (fene tudja, hogy írják! :o) a hétvégi kecskeméti összeröfire! B) U.I.: Ákos... az általad eme autótípus iránt táplált :)-ben én is osztozom! B) u.i.: Azért egy misét ez a Cabrio is megér! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Akkor mar harom coupe van a klubban! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2005 asszem itt jól elleszünk ketten :) na én pont ilyen elejét akarok ... a hütőrács, és a lökháritó toldat ultrakirály, a szemöldök annyira nem nagy szám... a hütőrács hivatalosan 50 rongy körül van :blink: ugyhogy még csak álom... és én ilyen felnit szeretnék rá, ilyen ültetéssel... vagy egy ilyet: ezt a www.rial.hu n találtam.... Akkor mar harom coupe van a klubban! :) mért is?? neked is az van??? képet de rögtön!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Meg nincs kep rola, de olyan kek (kiraly) szinu mint a francia tali az elol allo. :blink: egy hete van nalam..... Z20LET motor van benne... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 asszem itt jól elleszünk ketten :lol: Ebben egyet értünk! :D Köszi Ákos, hogy belinkelted rendesen a képeket. Itt a cégnél nem tudok ilyeneket megoldani! :) Még esetleg, ha azt említett kék turbót is belinkelnéd az 5 küllős gyári 17"-es felnikkel... :blink: Az az ezüst Cabrio bizony-bizony nagyon patent! Nagyon durvák a felnijei is! De nekem az eleje is nagyon-nagyon tetszik! :) Nem rossz a fekete sem, bár nekem a felső képen, a nagy Irmscher lökös jobban tetszik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2005 nekem ez a lámpa teccik egy picit... nektek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Csak legyen már bent itt is ez a kép... :) Nekem egyenlőre ez az egyetlen fényképem a kisautómról! :blink: Nem rossz lámpa... bár én talán inkább Angel-t raknék akkor bele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2005 a tiedbe mennyivel világosabb van mint nálam :blink: folia rulez :) amugy a kezdet kezdetén, mikor kijött a kupé, egyáltalán nem teccett nekem... olyan nyujtott 3 ajtós asztrának láttam. azóta megtetszett nagyon. szép formáju autó, de azért csinálhatták volna különlegesebbre is az opelék... mint a calibrát. az olyan egészen más mint az akkori autók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Fiuk! Van nektek barmifele dokumentacio, leiras, konyv a couperol? Esetleg hogyan kaphatnam meg oket vagy hol tudnam beszerezni oket? Koszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2005 Fiuk! Van nektek barmifele dokumentacio, leiras, konyv a couperol? Esetleg hogyan kaphatnam meg oket vagy hol tudnam beszerezni oket? Koszi! nekem semmim sincs hozzá. amit kaptam kezelési könyvet az is Astra F é :) spíd: nekem az astra G angel eyes nem teccik nagyon. viszont a gyári xenon lámpa szerintem nagyon szép. főképp feketébe. nekem inkább olanom lesz majd egyszer, ha sokpízem lesz... ilyen mint az elsőn: és ezzel a hütőráccsal... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 a tiedbe mennyivel világosabb van mint nálam :blink: folia rulez :lol: 1. Én kilátok este is az autóból! :D 2. Különben meg azért is látszik olyan világosnak a képen, mert nekem bézs belsőm van, Neked pedig fekete... :o Nekem is nagyon-nagyon bejön a szekér... :) Szerintem gyönyörű autók! De főleg ez a szín nagyon jóóó! Feketében nem mutat ekkorát! :) Nekem még a kék Turbo-k jönnek be nagyon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Mégiscsak találtam képeket a kocsiról! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2005 szeintetek meslyik felni áll jobban a kupénak? a sürü küllős: vagy a ritkaküllős: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 nekem semmim sincs hozzá. amit kaptam kezelési könyvet az is Astra F é :) Köszi, akkor így jártam. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 nekem az astra G angel eyes nem teccik nagyon. viszont a gyári xenon lámpa szerintem nagyon szép. főképp feketébe. nekem inkább olanom lesz majd egyszer, ha sokpízem lesz... Szerintem feketében nem rossz az Astra G Angel... dehát... azért nem lehet a gyári Xenon-hoz hasonlítani! Az bizony NAGYON ÜTŐŐŐŐS! :) Azt én is bevállalnám! :blink: Valami jó kis kézikönyv engem is érdekelne a coupe-hoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 az 5 küllős irmscher, opc lökössel :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2005 szép az autód!!! csak az a hütőrács.... az enyémbe sokkal jobban állna, a tiedbe meg az enyém... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Az a baj hogy az egyik ultetett, a masik nem es igy kulonbozoen mutatnak. Nekem alapbol a sok kullos tetszik..... :blink: de a kepeken a ritkabb jobban nez ki..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2005 Az a baj hogy az egyik ultetett, a masik nem es igy kulonbozoen mutatnak. Nekem alapbol a sok kullos tetszik..... :blink: de a kepeken a ritkabb jobban nez ki..... remélhetőleg mire a felnivásárláshoz elérkezek addigra az enyém is lelesz ültetve... addig élvezem a kényelmet, nagy lufigumikkal :) aztán jöhet a /40 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Mégiscsak találtam képeket a kocsiról! http://img.tar.hu/donkorleone/size2/18326173.jpg http://img.tar.hu/donkorleone/size2/18325701.jpg http://img.tar.hu/donkorleone/size2/18325698.jpg Ne ba....ál föl, hogy Neked TURBOOOD van!!! :) :lol: :D Az mekkora királyság máááár! :blink: Annyira király a Turbonak meg a 2.2-esnek a kormánya! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 az etalon kupé: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2005 mé? az csak turboba van meg 2.2 be?? én aZT hittem, hogy aZ valami tunying kormány.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 szeintetek meslyik felni áll jobban a kupénak? a sürü küllős: http://www.astrafriends.be/Gallery/albums/...%28Small%29.JPG Ákos, amelyiken a sok küllős van az NEM COUPE! :blink: Nekem amúgy az 5 küllősök tetszenek... szerintem azok szebbek... (pl. mint sokadszorra mondom... a turbo gyári felnije) mé? az csak turboba van meg 2.2 be?? én aZT hittem, hogy aZ valami tunying kormány.... Ezzel a 2 motorral már széria! (a turbonál tuti, de úgy tudom, hogy már a 2.2-nél is!) Bazs... ez a coupe valóban ETALON!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Grrrr. Képpel nem idézünk. Javítottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts