grep Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Szia! Bocsi, hgy csak most írok, de most jutottam internet közelébe. Szóval: 4 elektromos ablakom van. Az évjárattal bajban vagyok. Az alváz szám szerint 2004-es, viszont 2004 szeptember végén gyártották, és így elvileg már 2005-ös (augusztusban van a forduló). Nem tudom hol kapcsolta be a szerelő, nem is kérdeztem, örültem, hogy működik. Az alapjárat nekem is 800 környékén van a fordulatszám kijelző szerint. A motorral semmi problémám, kivéve, hogy olyan 2500 ford felett kicsit (olyan 2800-ig) remeg, de már megszoktam. Erre azt mondták, hogy ez ilyen. Ezzel az érvvel viszont nehéz vitatkozni. üdv. g. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 grep! Hétfőn megyek szervízbe (motor remegés), állítólag előszőr lefuttatnak valami új szoftvert a tech 2-vel. Gondoltam és is rákérdezek a automata zárra. Légyszi írd meg: neked hány elektromos ablakod van és kb. mikor gyártották az autót (2004 v. 2005-ös évjárat). Állítólag ezektől is függ a bekapcsolhatóság. A szerelő vajon melyik menüpontban kapcsolta be. Nekem egyszer azt mondták nem tudják aktiválni ezt a funkciót. Nekem 780 ford/perc az alapjárat, kicsit kevésnek tartom, de ezen se lehet a szervíz szerint állítani. Van-e ilyen információd? Köszi. Szia Boszi, Szerintem ne törődj az ablakok számával, mert nekem pl. csak 2 elektromos van és műxik az ajtózár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Kedden kicserélték az akksimat az opelnél... lehervadt a drága 10 perc helyzetjelző után... de legalább most van egy zsír új akkumulátorom :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 grep! Hétfőn megyek szervízbe (motor remegés), állítólag előszőr lefuttatnak valami új szoftvert a tech 2-vel. Gondoltam és is rákérdezek a automata zárra. Légyszi írd meg: neked hány elektromos ablakod van és kb. mikor gyártották az autót (2004 v. 2005-ös évjárat). Állítólag ezektől is függ a bekapcsolhatóság. A szerelő vajon melyik menüpontban kapcsolta be. Nekem egyszer azt mondták nem tudják aktiválni ezt a funkciót. Nekem 780 ford/perc az alapjárat, kicsit kevésnek tartom, de ezen se lehet a szervíz szerint állítani. Van-e ilyen információd? Köszi. Érdekes, hogy a H Astráknál már 780-800 az alapjárat. Nekem a G-nél 750. Egy haverom most vett egy új 1.4-es Toyota Corollát, annak meg viccesen alacsony: 500-600 között van. Na az pl remeg is rendesen! Kíváncsi vagyok mit mondanak majd neki rá a szervízben. Tudnak e állítani ott szoftveresen vmit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Nagytengely rulez... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 meg Motec vezérlő :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Érdekes, hogy a H Astráknál már 780-800 az alapjárat. Nekem a G-nél 750. Egy haverom most vett egy új 1.4-es Toyota Corollát, annak meg viccesen alacsony: 500-600 között van. Na az pl remeg is rendesen! Kíváncsi vagyok mit mondanak majd neki rá a szervízben. Tudnak e állítani ott szoftveresen vmit... A múltkor rosszul írtam. :? Csak emlékezetből írtam, és arra emlékeztem, hogy az 1000-es fordulat alatti osztáson szokott állni, de úgy rémlet, 5 osztás van 1000 fordulatonként, de ma megnéztem, és csak 4 van. Szóval nekem is 750-nél csücsül az alapjárat. üdv. g. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boszi Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 A szervízben előszőr lecserélték a szoftvert (2005. okt.-i). Mindent végignéztem. Telepítés után a menűpontokon végigmentünk. - Alapjáratot módosítani nem lehet, csak információ van. Kivánt fordulatszám: 755, tényleges: 773-777. - Vészfék bekapcsolva: ABS működése esetén vészvillogó elindul. - Automatikus világítás bekapcsolva: gyújtás esetén tompított világítás - Automatikus központi zár "nem aktiválható". A szerelő nagyon segítőkész volt és megigérte, utánanéz, hátha mégis lehet. - A remegésről: több autót megnézve (Classic Twinport 1,4-et is) a megállapítás: a motor mindegyikben remeg, csak egyikben sem megy át a karossériára úgy mint nekem. Cseréltek gyertyát, és gyújtótrafó sort is. A helyzet nem változott. A motor rendben van. A konklúzió: mind a négy motortartó bakot kicserélik, hátha az enyém közül valamelyik túl kemány, vagy lágy. Most várom az OPEL központ engedélyét a gumibakok kicseréléséhez. Tehát még nincs vége az ügynek, de jólesett, hogy elismerve a hibát, mindenképp meg akarták oldani a problémát. A legfontosabb: korábban éreztem egy kis "lyukat", ha motorfék után gázt adtam. Most teljesen megszünt. Nincs az a megtorpanás sem, amit induláskor éreztem. Szerintem jobb lett az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thom007 Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Holnapra én is megnézm a auto centrálzárat mert sztem műxik nálunk 2005-ös modell nem műxik csak bizonyos esetekben????????????????? Viszont a barom szerelők szétbarmolták a tempomatot, amit utólag szereltettük be, így a BC-vel csak időt lehet vele mérni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Egy kis okosság a CDTI motorokhoz: http://www.irmscher.de/abe/de/7_38_06_002.pdf hogy tetszik? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Ez valami dízel befecskendezés-vezérlő??? Bocs, német nem az erősségem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Egy kis okosság a CDTI motorokhoz: http://www.irmscher.de/abe/de/7_38_06_002.pdf hogy tetszik? :lol: De ismerős adatok : http://www.pbox.co.uk/data/pdfs/file_at_545.pdf :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 A paraméterek mindenhol ugyan azok... árban van némi különbség :lol: Kérdéses, hogy mi lesz a vége :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Sziasztok! Újabb problémába ütköztem... :) A kérdés lehet, hogy költői lesz, de azért felteszem: Tehát egy Parrot CK 3000 evolution Bluetooth kihangosítót (www.parrot.biz) szerettem volna beszerelni az autóba, csakhogy a két ISO csati helyett egy db teljesen más kiképzésű csatlakozóval van szerelve a cd player ("infotainment rendszer") Így most át kellene először alakítani ISO-ra aztán meg vissza erre a valamire. Az autó hi-fi-seknél megtudtam, hogy sajna csak az első átalakításhoz létezik cucc, vagyis vissza már nem tudom... Most kicsit tanácstalan vagyok. :blink: A következő kérdés pedig, hogy ha véletlenül lesz mindkét átalakító, (mondjuk csináltatok, vagy nem is tudom... ) akkor egyáltalán meg fog szólalni a kihangosító a cuccal, vagy ehhez is az opel service arany keze kell? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Sziasztok! Újabb problémába ütköztem... ;) A kérdés lehet, hogy költői lesz, de azért felteszem: Tehát egy Parrot CK 3000 evolution Bluetooth kihangosítót (www.parrot.biz) szerettem volna beszerelni az autóba, csakhogy a két ISO csati helyett egy db teljesen más kiképzésű csatlakozóval van szerelve a cd player ("infotainment rendszer") Így most át kellene először alakítani ISO-ra aztán meg vissza erre a valamire. Az autó hi-fi-seknél megtudtam, hogy sajna csak az első átalakításhoz létezik cucc, vagyis vissza már nem tudom... Most kicsit tanácstalan vagyok. :) A következő kérdés pedig, hogy ha véletlenül lesz mindkét átalakító, (mondjuk csináltatok, vagy nem is tudom... ) akkor egyáltalán meg fog szólalni a kihangosító a cuccal, vagy ehhez is az opel service arany keze kell? :D megoldottam, műxik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Keresek: Motorvezérlő elektronikát Z19DTH motorhoz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Keresek: Motorvezérlő elektronikát Z19DTH motorhoz :) Mi történt? P-Box hazavágta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 nem, dehogy... Egyéb célból kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGabor Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 nem hinném, hogy haza tudná vágni :) tényleg minek?? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Box a Computer és a közös nyomócső közé van berakva, és amíg jól van beállítva, a Computer semmit nem vesz észre belőle - ez az elmélet. A Computer csere más miatt kell, ez egyenlőre csak terv, és nem akarok az eredetivel játszani :) Arra még szükség lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGabor Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Neked milyen box van benne??? mi a terv? Nem hiszem, hogy nagyon lenne hozzá, még elég új típus...újonnan mennyiért adják?:) Én szaros kormányvezérlőt kérdeztem, de ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Box valami német cucc, némi állítási lehetőséggel. Érezhető, de mérni kellene rajta egyet... Computerhez meg megvan már az okosság, csak, mint írtam, nem nagyon szeretnék a gyárival játszani, arra még szükség van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGabor Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Egy csatis, vagy külön 4? Mennyi volt a box? de ez nem steinbauer ezekszerint... Mit játszol a gyárival? és hogy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Egy csatis, vagy külön 4? Mennyi volt a box? de ez nem steinbauer ezekszerint... a boxról 4 csatlakozó jön le, ezt kellett volna bekötözgetni a gyári elektronikába. Ide szereztem egy csatlakozót, amibe ez passzol, így a vége az lett, hogy a közös nyomócsőről lehúztam a kábelt, és beraktam ezt a spec. Y csatit, és ebbe kötöttem a boxot... ennyi. Nem kellet semmit faragni, és kb. 10 perc alatt készen voltam az egésszel. Mit játszol a gyárival? és hogy? Rákötöm számítógépre, megnézem a gyári paramétereket, és kap egy spec. map-et... Csak egyrészt nem egy egyszerű dolog, másrészt nem szeretném elfüstölni azt, ami most benne van, így inkább szerzek egy donort :) Amúgy van némi ismerettség svájcban, akinek már most vannak különböző engine map-jei, legrosszabb esetben szerzek egyet tőle... Láttam itthon rohangáló VW T4-et, amit ő csinált, és elég meggyőzőek lettek a paraméterei ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGabor Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Ezt nem értem...Akkor nem volt hozzá csatlakozó??? nekem simán gyári csatlakozókkal van (4db). Elektronikus vagy a mechanikus fajta? Tech2-n át lehet feltölteni vezérlő programot egyébként? Neked van ilyen? vagy hogy csinálod? Egyébként meg a gyári programot nem lehet úgymond backup-olni? lehet, hülyeséget kérdezek ilyet még nem láttam. Bár szerintem elektronika módosítással sokkal messzebb nem tudsz jutni a boxnál. Akkor jön a nagyobb IC és turbo! Bár legyél olyan bátor, vagy inkább gazdag, hogy új autóba ilyenbe belenyúlj:-))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts