forumadmin Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Kérek minden fórummal kapcsolatos hibát itt jelezni. Csak a fórummal müködésével kapcsolatban! Technikai jellegű kérdéseket ne ide írjátok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 privi írásnál ezt írja ki: Ran into problems sending Mail. Response: 554 : Relay access denied DEBUG MODE Line : 152 File : smtp.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Július5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2005 privi írásnál ezt írja ki: Ran into problems sending Mail. Response: 554 : Relay access denied DEBUG MODE Line : 152 File : smtp.php A hiba megoldva. Én okoztam, mert reszelgetem a rendszert. Az ilyestmit majd 22h után fogom legközelebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 Nálam is privi üzikkel van a gond, megírom és a kimenő fiókban marad, nem küldi el a rendszer, kezdetekben még jól csinálta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 Nálam is privi üzikkel van a gond, megírom és a kimenő fiókban marad, nem küldi el a rendszer, kezdetekben még jól csinálta. addig van a kimenőben, amíg a címzett el nem olvassa ez nem hiba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Nekem van 1 érdekes problémám a weblappal. A tartalomjegyzéket böngészve kiszúrom, hogy van új hozzászólás a Kadett-Ascona topikban. Belemegyek, és már nem ott van az új hozzászólás, hanem mindig Gabó az Ascona topikban válaszol Today egy szétesőfélben lévő Ascona gazdájának. Olyan, mintha ott megállna az idő, és ha belemegyek a topikba, akkor sem változik. Ha viszont közvetlenül a tartalomjegyzékből megyek bele pl az E Kadett topikba, akkor semmi baj nincs, de amint visszalépek a Kadett-Asconába, megint visszaáll a naptár és eltűnnek az új hozzászólások. Jó mi :?: :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 szerintem cache-ürítés és ctrl+f5 megoldja a problémádat ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Valóban megoldotta! Köszi!!! 8) IE :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyugyo Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Sziasztok! Nekem az Avatar feltöltéssel van gondom! Milyen géppel csináljak az autómról képet ami belefér a keretekbe? Sem a fgépemmel sem a telefonommal készített kép nem megfelelő! :evil: Gyugyó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Sziasztok! Nekem az Avatar feltöltéssel van gondom! Milyen géppel csináljak az autómról képet ami belefér a keretekbe? Sem a fgépemmel sem a telefonommal készített kép nem megfelelő! :evil: Gyugyó Küldd el a képet, amit szeretnél az avatar-ban látni és én átméretezem. kepoptimalizalasa@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyugyo Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Küldd el a képet, amit szeretnél az avatar-ban látni és én átméretezem. kepoptimalizalasa@freemail.hu KöszI ;) Már küldöm is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Küldd el a képet, amit szeretnél az avatar-ban látni és én átméretezem. kepoptimalizalasa@freemail.hu Bocsánat, rosszul írtam :oops: kepoptimalizalas@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyugyo Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Bocsánat, rosszul írtam :oops: kepoptimalizalas@freemail.hu ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Mélykék ha gondolod létrehozhatunk neked egy kep@opelklub.hu mail címet is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Mélykék ha gondolod létrehozhatunk neked egy kep@opelklub.hu mail címet is.... Az jó lenne ;) Kicsit hosszúúúúúúúú a "kepoptimalizalas", mint a példa mutatja reális esély van arra, hogy elírom a mail címet. Még valami. gyugyo azért nem tudta feltölteni az avatar képet, mert kicsit nagyobb volt, mint a fórumon - avatarban- megjeleníthető 120pixel X 120pixel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyugyo Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Az jó lenne ;) Kicsit hosszúúúúúúúú a "kepoptimalizalas", mint a példa mutatja reális esély van arra, hogy elírom a mail címet. Még valami. gyugyo azért nem tudta feltölteni az avatar képet, mert kicsit nagyobb volt, mint a fórumon - avatarban- megjeleníthető 120pixel X 120pixel. Sikerült "lefaragnod" belőle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyugyo Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Sikerült "lefaragnod" belőle? Hoppá! Látom igen! ;) Hálás köszönetem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyugyo Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 mélykék76! Még egy kérdés az Avatarral kapcsolatban ;) A galériát hogy tudom feltölteni képekkel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 mélykék76! Még egy kérdés az Avatarral kapcsolatban ;) A galériát hogy tudom feltölteni képekkel? Itt válaszoltam neked : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=118834#118834 , mert ez téma a fórummal kapcsolatos hibabejelentő :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 van egy olyan problémám, hogy néha az opelforum.hu nem hajlandó bejönni, ill. az emilezés se műxik... általában 1, max 2 percre... IEvel és mozillával is tapasztaltam ezt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Miért nem látom már hetek óta a személyes galériákban a megnevezéseket? Csak a beírt adatok látszanak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Miért nem látom már hetek óta a személyes galériákban a megnevezéseket? Csak a beírt adatok látszanak.... Megnevezések ? A megjegyzésekre gondolsz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 van egy olyan problémám, hogy néha az opelforum.hu nem hajlandó bejönni, ill. az emilezés se műxik... általában 1, max 2 percre... IEvel és mozillával is tapasztaltam ezt... Ezt sajnos én is tapasztaltam, de lehet hogy a hiba a mi készülékünkben van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Megnevezések ? A megjegyzésekre gondolsz ? Mikor a profilodban töltöd ki az autód adataid vagy a tuningokat, csak a beírt adatok látszanak, a megnevezések nem. Pl. "gyorsulás" "külső tuning" stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Igem , mivel módosítottam pár dolgot mielött elmentem szabira. Az egész autóm adatait át fogom dolgozni, de picit később nem volt időm befejezni. Az ilyen írányú bejelentések már nem szükségesek dolgozok rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts