forumadmin Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Itt várjuk kérdéseidet, javaslataidat a fórummal kapcsolatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Nekem volna egy olyan építő jellegű kérésem, hogy aki beregisztrál a fórumba, annak legyen kötelező kitölteni a tartózkodási hely dolgot.Már csak azért lenne ez fontos, hogy adott esetben egy lehetséges új taggal bővülhetne a klub.Mert ha v.ki helyi, könyebb kicsalni egy helyi minitalira, beszervezni, meg ilyenekre gondolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Július3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július3, 2005 Nekem volna egy olyan építő jellegű kérésem, hogy aki beregisztrál a fórumba, annak legyen kötelező kitölteni a tartózkodási hely dolgot.Már csak azért lenne ez fontos, hogy adott esetben egy lehetséges új taggal bővülhetne a klub.Mert ha v.ki helyi, könyebb kicsalni egy helyi minitalira, beszervezni, meg ilyenekre gondolok. Ezt nem egyszerű megtenni. A motor ilyen szinten nem rugalmas tudtommal, de utána nézzek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 Azért ez nem olyan egyszerű. Nem csak technikailag kell megoldani, hanem adatvédelmi kérdéseket is felvet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 Szerintem teljesen értelmetlen energiát fektetni a dologba. Ha megoldjuk, hogy azt a mezőt kötelező legyen kitölteni, akkor sem jutunk előbbre, mert mi van ha a júzer beírja a tartózkodási helyére hogy "üldögélek a vulkánomon"? :( Abból nem derül ki, hogy hol van, viszont a fórum engedte regisztrálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 Szerintem teljesen értelmetlen energiát fektetni a dologba. Ha megoldjuk, hogy azt a mezőt kötelező legyen kitölteni, akkor sem jutunk előbbre, mert mi van ha a júzer beírja a tartózkodási helyére hogy "üldögélek a vulkánomon"? :( Abból nem derül ki, hogy hol van, viszont a fórum engedte regisztrálni... Esetleg egy gördülő menü?Ahonnan ki lehetne választani a települést?Persze ha nem látjátok értelmét, nem erőszak, csak egy esetleges javallat volt. :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 a júzer beírja a tartózkodási helyére hogy "üldögélek a vulkánomon"? :lol: Abból nem derül ki, hogy hol van, viszont a fórum engedte regisztrálni... :( :lol: :lol: ki lehet ez??? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Esetleg egy gördülő menü?Ahonnan ki lehetne választani a települést?Persze ha nem látjátok értelmét, nem erőszak, csak egy esetleges javallat volt. :!: Ha kifizeted egy PHP programozó 2-3 órás órabérét, persze. Egyébként egyáltalán nem látom értelmét. Aki részt akar venni egy regionális szekció életében, meg fogja tenni annak ellenére is, hogy a tartózkodási helyet nem töltötte ki. Aki meg nem akar, az nem is fog, függetlenül, hogy bejelölte hogy Bivalybasznádon lakik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Ha kifizeted egy PHP programozó 2-3 órás órabérét, persze. Egyébként egyáltalán nem látom értelmét. Aki részt akar venni egy regionális szekció életében, meg fogja tenni annak ellenére is, hogy a tartózkodási helyet nem töltötte ki. Aki meg nem akar, az nem is fog, függetlenül, hogy bejelölte hogy Bivalybasznádon lakik :( Rendben, értem. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 az a kérdésem, hogy ki vagyok? hova tartozom? Manta Topic vagy Ascona B? Minden Ízében azonos a vasam a Mantával (szinte), de Ascona. A Kadett-Ascona FőTopic-ba tartozom? Kérném, hogy beszéljék meg az illetekések, aztán alkalmazkodom. köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 az a kérdésem, hogy ki vagyok? hova tartozom? Manta Topic vagy Ascona B? Minden Ízében azonos a vasam a Mantával (szinte), de Ascona. A Kadett-Ascona FőTopic-ba tartozom? Kérném, hogy beszéljék meg az illetekések, aztán alkalmazkodom. köszönöm Na ezt most ÉN nem értem! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 én sem, de nem baj :( ki vagy? Szabó Zoli vagy. az anyukád és az apukád gyermeke hova tartozol?? a mantaklubba. melyik topikba? a veteránba, de tartozhatsz a mantába és az asconába is. akár egyidőbe is :!: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 nincs is ennyi kukim ti frankón beszélgettek az Astra meg a Corsa topicban, én meg identitászavaromban beszélgetek mindenkivel. (na jó ti is) akkor én most majdnem minden topicban Ontopic létezem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szissztem Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 sziasztok! nekem egy nagy problémám van. Racce neve zárolva lett, ugyanis véletlenül többször is rossz jelszót adtam meg. meg lehetne oldani a zárolás feloldását? előre is köszönöm: Orsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 sziasztok! nekem egy nagy problémám van. Racce neve zárolva lett, ugyanis véletlenül többször is rossz jelszót adtam meg. meg lehetne oldani a zárolás feloldását? előre is köszönöm: Orsi a név nincs zárolva, az új kódot elküldtem pü-ben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szissztem Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 nem akar működni a dolog :smt010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 megnéztem, de nem láttam az okát, hogy a racce miért nem tud belépni... mi a pontos hibaüzenet?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 már a hemi megcsinálta..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 nem akar működni a dolog :smt010 Megoldva. Remélem minden OKs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=670&start=390 Tizsi és Wolfi hozzászólása off Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=670&start=390 Tizsi és Wolfi hozzászólása off Mióta vagy te moderátor? ;) Én csak segíteni próbáltam na...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 Hali. Egy olyan kérdésem lenne, hogy nem lehetne valahogy nevet változtatni? :? Előre is thx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 De!!! Bemész az anyakönyvi hivaltalba, és megírod a kérvényt, majd némi nemü okmánybélyeg fejében átírják... :-) :-) :-) Majd jön egy Admin és átírja addig találd ki, hogy mire... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 T. Admin. Kérvény. Ezen úton kérelmezném nevem átírását Bogyó -ra amennyiben még nem foglalt. Előre is köszönöm. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 T. Admin. Kérvény. Ezen úton kérelmezném nevem átírását Bogyó -ra amennyiben még nem foglalt. Előre is köszönöm. ;) átírtam, mail ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts