tourist Elküldve December3, 2003 Megoszt Elküldve December3, 2003 az új generáCió :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve December4, 2003 Megoszt Elküldve December4, 2003 Remélem ez a topic még nagyon sokáig kihasználatlan marad! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CORSA C Elküldve Január13, 2004 Megoszt Elküldve Január13, 2004 VANNAK AZÉRT GONDOK , MAJD ÍROK NEKTEK RÓLA! :twisted: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január13, 2004 Megoszt Elküldve Január13, 2004 ezzel a gyönyörű kis ékszerdobozzal gondok?? max annyi hogy nem tudod elég embernek megmutatni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CORSA C Elküldve Január13, 2004 Megoszt Elküldve Január13, 2004 NA JÓ AZÉRT OLYAN SOK NINCSEN! AMIVEL PROBLÉMÁM VAN AZ A VÁLTÓ! NAGYON NEHEZEN LEHET EGYESBE RAKNI! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január13, 2004 Megoszt Elküldve Január13, 2004 NAGYON NEHEZEN LEHET EGYESBE RAKNI! :) :lol: :?: :?: Álló helyzetben vagy menet közben? Ha a kocsi akár egy fikarcnyit is mozog opelváltó nem akar egyesbe ugrani :? vagy próbáltad a bal szélső pedlát benyomni? Ugy nekem mindig könnyebben megy :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január13, 2004 Megoszt Elküldve Január13, 2004 Fogja venni csak egyszer kétszer reccsenteni kell! :) Zoli tudod benzinkút barátnőm báttya stb... egy F Astrát gányoltak egyszer (jó rég) az egy hét mulva simán 30-40km/h-nál vette az eggyest! A szakszerűtlen váltó gányolásért felelősséget nem vállalok!!!!!!! :roll: A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január14, 2004 Megoszt Elküldve Január14, 2004 A rudazatban van egy műanyag pálca 2 faudi fejjel, amit a gyár lecserélt fémre, szerintem cseréld ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nafe47 Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Túl sok tapasztalatom nincs még a C Corsáról úgy általában de már kettővel találkoztam amelyiknek a fényszóróját kellett cserélni mert a foglalata szétégett kontakthiba miatt. A tulaj csak akkor vette észre mikor már nem világított ,és akkor már késő volt. Ugyanis az izzótartó foglalatot úgy kell belefordítani az ellendarabba egy elég gyenguska lemezérintkezőbe, és ha egyszer megég elég nehéz újra normális kontaktot csinálni. Érdemes ránézni néha még akkor is ha látszólag semmi baja sincs. Az új lámpa úgy 30 000 körül van,de abból sem jó mindegyik,mert pl.a Valeonak nem olyan az állítómotor tartója és a foglalata sem mint a gyárinak.Csere előtt ezt is érdemes megnézni. Üdv. mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január30, 2004 Megoszt Elküldve Január30, 2004 Ha van valakinek C Corsához tetőbox tartó rúdja és azt akár térítés ellenében kölcsön tudná nekem adni feb. 22.-től 1 hétre akkor naggggyon boldog lennék... Megnéztem az újakat, de elég horror áron vannak. Nem hittem volna hogy 2 darab vasért el lehet kérni 25-30 e pénzt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CORSA C Elküldve Január30, 2004 Megoszt Elküldve Január30, 2004 Ha van valakinek C Corsához tetőbox tartó rúdja és azt akár térítés ellenében kölcsön tudná nekem adni feb. 22.-től 1 hétre akkor naggggyon boldog lennék... Megnéztem az újakat, de elég horror áron vannak. Nem hittem volna hogy 2 darab vasért el lehet kérni 25-30 e pénzt... :lol: Ha gondolod nekem van egy kéznél! Kölcsönadom szívesen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január31, 2004 Megoszt Elküldve Január31, 2004 "Ha gondolod nekem van egy kéznél! Kölcsönadom szívesen! :)" Kööööösziiii! Nekem Feb. 21.-től kéne, de ha neked nem kell és jössz az évnyitó bulira akkor elvinném! VAgy ha az nemm jó akkor küldj egy mailt telszámmal és hívlak. Hálám üldözni fog! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február9, 2004 Megoszt Elküldve Február9, 2004 most mondjátok meg mi gond lehet ezzel a kis tüneménnyel :) :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március14, 2004 Megoszt Elküldve Március14, 2004 Zoli lehet, hogy megvan a kihivo? :) ez egy másik nagyon szép kis ezüst Corsa, még több kép itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 Tiszteletem minden Corsa tulajdonosnak. Két hete rendeltem meg a corsámat. Ez lesz az első új autóm és szükségem lenne a tapasztalataitokra, hogy mire érdemes vigyázni és mire kell figyelni az elején. Az autó 1.2 16V lesz manuális váltóval. Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 Tom! Először is gratulálok a választásodhoz! Az enyém épp most 1 éves. Így hirtelen csak 2 dolog jut eszembe: Ha gyári hifivel van szerelve akkor érdemes kicsit föltekerni a basszust és meghallgatni nem recseg-e a hátsó hangszóró, mert néha beszerelésnél kifelejtenek ezt-azt a rögzítésből. Ez nem a hangszóró hibája, csak figyelmetlenül rakják össze és hozzáér a műanyaghoz. A másik: az első lökős alatti gumiszoknya meglepően alacsonyan van, és egy magas padkánál könnyű letépni. Eddig 4 Corsás ismerősömből 3 nak ( meg nekem is :? ) sikerült. a baj az hogy nem csak kiakad hanem elszakadnak a tartófülek. Egy új 1x e Forintba kerül, bontott meg sehol nincs. HI A Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 Érdekeskis rajz: http://hvtm.hu/index.php3?type=psl&ID=9000...D=419&ref=Corsa nem rossz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 Köszönöm Addamsky Az első x ezer kilóméternél, hogy kéne járnom vele, ha azt szeretném, hogy ne váljon benzintemetővé de azért menjen is a kicsike? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Én hallgattam a kereskedőre és az első 3000 km-en nemigen pörgettem 4000 fölé, óvatos gázadásokkal... De úgy is kuvva sokat zabált, volt hogy 9,5 l/100 km. Bár az enyém 1.4-es. Ettől nem kell megijedni, hamar lejjebb megy. A Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 nah C Corsások a lecke feladva egy érdekes adat: Gumik 205/40 ZR17 ez se gyakori méret :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 nah C Corsások a lecke feladva egy érdekes adat: Gumik 205/40 ZR17 ez se gyakori méret :shock: :shock: nekem is ez a méret ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Április2, 2004 Megoszt Elküldve Április2, 2004 Oké. Ha véletlenül rámszakad a bank akkor megcsinálom, de érdekesebb festéssel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Április12, 2004 Megoszt Elküldve Április12, 2004 Ja meg veszek 1 másikat is, amelyikkel tudok a városban közlekedni / parkolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Április15, 2004 Megoszt Elküldve Április15, 2004 Egy kis segítségre lenne szükségem. Valaki meg tudja mondani hogy milyen ET számú alufelni megy rá a C Corsára? Eddig 49től 41 ig mindenfélét hallottam, és a márkaszervizekben (Maxabo, Interat) sem tudják megmondani... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 Sziasztok! Nekem is volt gondoma corsa váltóval, 1-2-est nagyon nehezen vette. Levittem szervízbe, és azt mondták típushiba, a váltórudazat gyenge és elgörbül. Persze gariba megcsinálták Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts