hakapeszimaki Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Első! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 #2. :lol: Whehehehehe Végre ez kellett volna már ezer éve csinálni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Na amúgy a csillagra visszatérve, én is örülnék valami ######ás csillagnak már kis gyerek korom óta erre vágyok kb. De majd egyszer lesz az se fog érdekelni mennyi idős lesz, mert egy autónál nem a kora dönti el, hogy jó e szerintem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Na amúgy a csillagra visszatérve, én is örülnék valami ######ás csillagnak már kis gyerek korom óta erre vágyok kb. De majd egyszer lesz az se fog érdekelni mennyi idős lesz, mert egy autónál nem a kora dönti el, hogy jó e szerintem. :lol: Nekem a 190-es nagyon bejött. Mercinek megkérik az árát ha öreg és jó,de sokkal zsírabb autó,mint egy 2000 utáni passat audi, meg ilyesmi. Pedig árban össze lehet őket hasonlítani. Szóval inkább öreg luxus,mint fiatalabb fapad én is ezt mondom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Nekem a 190-es nagyon bejött. Mercinek megkérik az árát ha öreg és jó,de sokkal zsírabb autó,mint egy 2000 utáni passat audi, meg ilyesmi. Pedig árban össze lehet őket hasonlítani. Szóval inkább öreg luxus,mint fiatalabb fapad én is ezt mondom. Legjobb és az már megy is. Jó feketébe nekem is kéne az már kocsi haver. :lol: Mondjuk én semmit nem módosítanék rajta. Max egy fekete fóliát rá. Ezek a kocsik tipikus olyanok amikhez nem szabad nyúlni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Vissza alakítottam a hátsó lámpáim gyárira ne legyen olyan kirívó a verda. De asszem ezt már te is javasoltad múltkor szerintem elég jó lett. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 hy all! 3!!! Végre van egy ilyen topic is, ez egy jó ötlet volt :lol: Mostmár ki lehet tárgyalni bármit törlés nélkül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 hy all! 3!!! Végre van egy ilyen topic is, ez egy jó ötlet volt :lol: Mostmár ki lehet tárgyalni bármit törlés nélkül :lol: Így van az én 5letem volt :D whhehee. Ja de ezt már réges-régen meg kellett volna ejteni. Amúgy kb már minden autótípusnál van egyéb csevegés nehéz lett volna ide is nyitni 1et. Végre lehet majd írogatni azt nem megy a hiszti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 hy all! 3!!! Végre van egy ilyen topic is, ez egy jó ötlet volt :lol: Mostmár ki lehet tárgyalni bármit törlés nélkül :lol: Csak legyen politikától és személyeskedéstől mentes. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Csak legyen politikától és személyeskedéstől mentes. :lol: Ettől nem kell félni majd meg lesz ez is moderálva ismerjük már. :lol: Amúgy meg nem a B corsa topic lesz tele szemetelve, és végre ki lehet mást is ejteni a szádon amire gondol az ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 natessék, okos gondolat mára :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Ettől nem kell félni majd meg lesz ez is moderálva ismerjük már. :lol: Amúgy meg nem a B corsa topic lesz tele szemetelve, és végre ki lehet mást is ejteni a szádon amire gondol az ember. ezzel csak az lesz a "baj", hogy a b corsa topic tuti ki fog halni egy kicsit :D Bár sztem is kicsit szigorú a moderálás de nagyon nem érdekel. Elfogadom és kész :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 ezzel csak az lesz a "baj", hogy a b corsa topic tuti ki fog halni egy kicsit :D Bár sztem is kicsit szigorú a moderálás de nagyon nem érdekel. Elfogadom és kész :lol: Kit érdekel. :lol: Remélem ez jobb lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Kit érdekel. :D Remélem ez jobb lesz :D ;) :P Jobb annyival lesz,hogy itt egyéb témát is lehet érinteni mint a b corsát :lol: Amúgy ,hogy halad a géped ? (vagy ezt a másik topic-ban kérdezzem inkább :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 :D :D Jobb annyival lesz,hogy itt egyéb témát is lehet érinteni mint a b corsát :lol: Amúgy ,hogy halad a géped ? (vagy ezt a másik topic-ban kérdezzem inkább :lol: ) Semmi kül, topogok egy helybe mert nem tudom beszerezni azt a 3 fő alkatrész amivel eltudnám kezdeni meg a kárpitot is meg kéne csinálnom. Kormányt cserélni meg még ezer millió dolog. Wáááááááááááááááááááááá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Semmi kül, topogok egy helybe mert nem tudom beszerezni azt a 3 fő alkatrész amivel eltudnám kezdeni meg a kárpitot is meg kéne csinálnom. Kormányt cserélni meg még ezer millió dolog. Wáááááááááááááááááááááá. Akkor bőven van mit csinálni :lol: Majd kárpótol ha kész lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 (edited) http://www.kephost.com/images4/2011/8/29/a...3r9ibp4a5uy.jpg Vissza alakítottam a hátsó lámpáim gyárira ne legyen olyan kirívó a verda. De asszem ezt már te is javasoltad múltkor szerintem elég jó lett. :lol: Engem levágtál a családi fotóról ? :lol: Módosítva Augusztus30, 2011 : coupe képpel nem idézünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Engem levágtál a családi fotóról ? :lol: Aha, hogy lássák melyik vagyok én :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Aha, hogy lássák melyik vagyok én :lol: De azért a jobb hátsó lámpám megmaradt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 De azért a jobb hátsó lámpám megmaradt :lol: Ennyi csak ha idézel, töröld már ki a a kép elől és akkor nem ugrik be újra kép. :lol: Amúgy amióta megcsináltad sikerült jól rögzíteni? Meg minden fäsza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Ennyi csak ha idézel, töröld már ki a a kép elől és akkor nem ugrik be újra kép. :lol: Amúgy amióta megcsináltad sikerült jól rögzíteni? Meg minden fäsza? Hopp, ez olyan moderátorosan hangzott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Ennyi csak ha idézel, töröld már ki a a kép elől és akkor nem ugrik be újra kép. :lol: Amúgy amióta megcsináltad sikerült jól rögzíteni? Meg minden fäsza? ja bocsi. Folyton elfelejtem. Igen a helyén van rendesen. A jelet is felraktam. A pollenszűrő is megvan, bent a helyén. már várom, hogy meglegyen a riasztó is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 ja bocsi. Folyton elfelejtem. Igen a helyén van rendesen. A jelet is felraktam. A pollenszűrő is megvan, bent a helyén. már várom, hogy meglegyen a riasztó is. Akkor jössz hétvégén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Audi A6 2.4 klímával Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Techdome: Szerintem a fólia ugyan annyiba kerül, igazából a teljes ár olcsóbb mint máshol viszont a felrakással és a fóliával nincs gond igazából. 7 év garit adnak az nem rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts