uhuhu Elküldve Szeptember17, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2004 szerintem szép...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember17, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2004 gyönyörű csak lassan a design már a kilátást veszélyezteti komolyan :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Szeptember17, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2004 Már az alap is nagyon tetszett, ez viszont nagyon ott van! Sokkal egyedibb, mint a G/G-coupé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember17, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2004 Őszintén? Nem tudom, hogy szavazzak. Az eleje még tetszik, bár a motorháztető nekem nem az igazi, az oldala okés, a hátulja pedig ezzel a lámpával szvsz nagyon el lett cseszve, olyan pözsós. Egyébként nekem az új autók design-ját mindig szoknom kell, néha 2-3 év is kell hozzá, de nem biztos, hogy tetszeni fog csak megszokott lesz. Pl a mercit az ikerfényszóróival a mai napig nem értékelem :smt078 Szóval az új coupé jobban tetszik, mint az alap, de nekem még mindig nem az igazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember17, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2004 http://www.opel.gorzow.pl/aktualnosci/Concept1.jpg http://www.opel.gorzow.pl/aktualnosci/Concept2.jpg http://www.opel.gorzow.pl/aktualnosci/Concept3.jpg szerintem szép...... Ez még tanulmányautó volt, "egyelőre" így néz ki a végleges forma : :arrow: Itt egy cikk róla Szerintem ez a legszebb az új Astra generációból :) ui: nekem az új Caravan hatsó lámpája nem tetszik ja meg az új Tigra ezen fényforrása szintén nem nyerte el a tetszésemet :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember20, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2004 Itt egy csomó kép: http://carwallpapers.hu/hatter.cfm?kepsori...va&markaid=Opel Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember20, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2004 Tetsz. De nem FAN-olnám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Szeptember20, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2004 Szép autó, mert hát tényleg szép. Az első fényszóró dob a külsőn, de nincs az a "hú, ez egy bitang dög lehet" érzése az embernek tőle. Sajnos. Egy-két merészebb ötlet elférne rajta ... Így olyan, mint a G Astra és az Astra Coupé. Kicsit szebb, kicsit más, de semmi több. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2005 jujj de szép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 És ez is olyan bazi magas, mint az alap Astra? Mert annak a tetjéről már csak hosszú nyelű kefével tudom levakarni a redvát :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Ha jól emlékszem 108 mm-el alacsonyabb, nagyon nagyon nagyon bejön, A karosszériának 3 db része azonos az alappal, a motortető és a két első sárvédő. Tegnap volt róla néhány perc a VOX-on, Ez az amiről beszélek, írok, hogy Astra Coupe GTC? (képek nélkül netezek) 200 LE 23 000 € alapon? Ősztől meg 240 Le-vel is? Állítóla direkte a GTI-ellen szánták. Ahogy beszéltek róla alapból nem vadabb mint a széria SPORT Turbo. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Ez egy elég izmos kis családi kombi, éppen a múlt heti autópiacban volt benne, asszem a vezess.hu -n találni róla konkrét leírást is!Amúgy teccik!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Nemtom' Nekem a G Astra Coupe jobban tetszik ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Sztem egész helyre kis autó. Jónak tűnik, mint a GSi távoli rokona, csak egy izmos motor kéne bele. Viszont ha a Manta/Calibra vérvonalat akarják folytatni vele, akkor nemtecc. Ahhoz nem elég kupés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Sztem egész helyre kis autó. Jónak tűnik, mint a GSi távoli rokona, csak egy izmos motor kéne bele. Viszont ha a Manta/Calibra vérvonalat akarják folytatni vele, akkor nemtecc. Ahhoz nem elég kupés. Na ilyen formában széééph :) :) OPC-nél túlzottan lehúzták az első és a hátsó spoilert, nekem az nem tetszik :roll: Amúgy 200 le elég lesz ? :) Se nem Manta, se nem Calibra.... 3 ajtós Astra, erősen ereszkedő hátsó tetővonallal :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Régi fórumról áthozott, de nem működő szavazás kiradírozva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Nézem hogy mi olyan különleges az autón, hogy nem láttatok ilyet három héttel ezelött.... aztán rájöttem.... :) 2005 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Segítettem. Gepard Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 http://www.virtualtuning.ru/works/Makc/Opel_Astra.jpg Széép ótó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Mint ha Atommanó jövőbeli GSi-je sejlene fel előttem! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Széép ótó! Köszi, Gepard! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Ez is jól sikerült: Lumma tuning Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts