uhuhu Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Köszi Uhu!!!! :D Akkor az első (alakuló) tali :P November 26 , szombat Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Nekem megfelel...eddig! Szólok ha nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Akkor eddig: 1 Nyuszifül 2 Szabot 3 Mackósajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Szép időt kívánok nektek! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Szép időt kívánok nektek! :P Szia, köszönjük.reméljük lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Ha esetleg némi hóesés lenne, szerintem az sem baj. Csak az eső ne essen, az nagyon nedves. :P Azért napos idő jobb lenne. Köszike a jókívánságot. ui: többiek nem jelentkeznek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Asszony most mondja, nem bizti, hogy jó a szombat. Vasárnap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Asszony most mondja, nem bizti, hogy jó a szombat. Vasárnap? Nekem mindegy, Tamástól függ, ő javasolta a szombatot, nemsokára jön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Ha továbbra is 3-an maradunk, nem is kell nagy hely a talihoz. :lol: Pedig ma én is próbálkoztam az opeleseknél a melóhelyen... egyenlőre nem mondtak semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 jut eszembe, I_S-t holnap felhívom(remélem nem bánja),mert ahogy látom a pü-t még mindig nem olvasta el. Hátha kedvet kap, és eljönnek a talira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Szóval ki milre szavaz a tali időpontjával kapcsolatban? szombat? Vasárnap? Más? Hol vagytok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Szóval ki milre szavaz a tali időpontjával kapcsolatban? szombat? Vasárnap? Más? Hol vagytok? Nekem bármelyik nap jó, de ha neked jobb a vasárnap, legyen az. Csak Szabot nem helyben van, neki a távolság miatt nem mindegy Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Tudom, hogy nem mindegy neki...ezért várnám, meg gondolom minden érdekelt, hogy melyik nap felel meg mindenkinek....abba bele se merek gondolni, hogy konkrét időt egyeztessünk ez előtt. szabot? benzingőz? I_S? hol vagytok? ember2? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ember2 Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Itt vagyok! Hát nekem ez a hétvége eléggé zsúfolt. Sok minden össze jött. És, hogy gondoltátok a találkozót? Hely, napszak, idő, időtartam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 néémá ilyen topic is van :lol: :lol: :lol: hajrá nyúúúúúszzzííííí és fiai ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 helyileg valami jól megközelíthető parkoló, pl. Tesco. Napszak szerintem nappal. Időtartam...amíg van értelme + nem fagytunk szét. Nektek mi a véleményetek? Ja, kinek szombat? kinek vasárnap? (esetleg mindkettő? :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 helyileg valami jól megközelíthető parkoló, pl. Tesco. Napszak szerintem nappal. Időtartam...amíg van értelme + nem fagytunk szét. Nektek mi a véleményetek? Ja, kinek szombat? kinek vasárnap? (esetleg mindkettő? :lol: ) Mindkettő??? :lol: Nekem jó a Tesco, közelben lakok, lehet gyalog megyek :lol: Nappal??? Ok, de ha lehet akkor ne délelőtt, szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Gondoltam, ha valaki benne lenne, akkor mindkét nap...persze ha van értelme.....Ja, én meg valszeg Vasárnapra voksolok továbbra is.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Jut eszembe a Tesco a legzsúfoltabb az egész városban, minden napszakban.De végülis.... Bár ha ketten maradunk :lol: , akkor igazán könnyű lesz helyszínt és egymást megtalálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Jut eszembe a Tesco a legzsúfoltabb az egész városban, minden napszakban.De végülis.... Bár ha ketten maradunk :lol: , akkor igazán könnyű lesz helyszínt és egymást megtalálni Van ott olyan rész, ahol akad üres parkolóhely....Tudod, azokról beszélek, amik a bejárattól messze vannak, az emberek utálnak sokat sétálni. Meg ott az ElectroW.rld is... Hahó! Többiek! Benzingőz, Szabot, Ember2.... Ja, a szlogen legyen: "Sokan vagyunk, de nem elegen. Mindenki hozzon magával még egy embert!" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Van ott olyan rész, ahol akad üres parkolóhely....Tudod, azokról beszélek, amik a bejárattól messze vannak, az emberek utálnak sokat sétálni. Meg ott az ElectroW.rld is... Jaja, én is ott álltam meg legutóbb, amikor Debrecenben jártam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Szóval messziről jött ember is odatalál...a helyiek meg pláne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Jaja, én is ott álltam meg legutóbb, amikor Debrecenben jártam... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts