redline Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Hali, Ahogy látom megszaporodtak a kecskeméti (és környéki) riderek a találkozós topikban. Ami jó! :) Viszont nagyonnagyon kezd elkanyarodni a társalgás a találkozók szerverzése, lejutása stb vonaltól ezért megkérem a cartársakat, hogy a kötetlen csevejt amellyel a kecskeméti (és környéki) opeles életet akarják feléleszteni ebben a topikban folytassák. köszönöm, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Már itt is vagyok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Ezúton is elnézést kérek. Joee: nem volt tele a "puttony" csak a kis szerszámos ládám terhelte 5-7 kilójávan a gépet :) Most hazafelé a szilvásinál lévő körforgalomban igencsak letaposták a buszok a latyakot. Elég 30 körül belemenni és már fordul is a kocsi kifelé. Nem tudom miért nem takarítják le vagy arra várnak, hogy valaki keresztbeforduljon?! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Ezúton is elnézést kérek. Joee: nem volt tele a "puttony" csak a kis szerszámos ládám terhelte 5-7 kilójávan a gépet :D Most hazafelé a szilvásinál lévő körforgalomban igencsak letaposták a buszok a latyakot. Elég 30 körül belemenni és már fordul is a kocsi kifelé. Nem tudom miért nem takarítják le vagy arra várnak, hogy valaki keresztbeforduljon?! :? Láttam ma a városban egy hokotrogépet a csongrádi utcán, persze nem volt leengedve a hotolója :) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Én sajna többet is láttam, viszont az utcánkba egy fejes lakik és már reggel jött egy hókotró eltolni a havat. Így máshol lehet csak csapatni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Hát nem tudom, én is mentem ma az enyémmel, de az ilyeneket nem csinált. Igaz körforgalom nem volt még a környéken se.... :) Akkor úgy csináltál mint a csávó ott a másik topikban a hóban?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 A rendőr bácsi megbüntet ha kocsival huzzuk a szánkót? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Nem tudom, de azé' azt megnézném mikor megállsz a kocsival!! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 gyere 8 utan Joe-ek fele es meglatod, ottleszunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Nem tudom, de azé' azt megnézném mikor megállsz a kocsival!! :) :D Én védve vagyok. Én leszek a sofőr. Majd igyekszem vigyázni Szisziékre , nehogy összetörjék az astra hátulját. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Akkor úgy csináltál mint a csávó ott a másik topikban a hóban?? Ahogy mondod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Joee majd arra készülj fel, hogy kanyarban kicsit el fogják rántani a kocsi hátulját a szánkósok. Emléxem mikor kiskoromban egy Ladás apuka húzott az utcákban minket kocsival. 5-6 szánkó egymás után... :) Merre lesztek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Joee majd arra készülj fel, hogy kanyarban kicsit el fogják rántani a kocsi hátulját a szánkósok. Emléxem mikor kiskoromban egy Ladás apuka húzott az utcákban minket kocsival. 5-6 szánkó egymás után... :) Merre lesztek? Vacsi köz. Tudom hogy viselkedik a gép. 2 éve skodával nyomtuk. Most csak 3 szánkó lesz egymás után kötve. De azért szerintem így is jó buli lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Az sajna pont a város másik fele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Az sajna pont a város másik fele :) :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Ha már a másik helyen a táncos lányokról volt szó, akkor itt egy kis izelítő a 2003-as MOTE évzáró bulin lezajlottakról. Az előadás alatt, közben, és utána igy néztek a klubtagok. :shock: :) :D :lol: :lol: :lol: :D :D A lányokat a végén úgy kellett kimenekíteni !!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Ha már a másik helyen a táncos lányokról volt szó, akkor itt egy kis izelítő a 2003-as MOTE évzáró bulin lezajlottakról. http://Winsec.uw.hu/kepek/tanc1.jpg http://Winsec.uw.hu/kepek/tanc2.jpg http://Winsec.uw.hu/kepek/tanc3.jpg Az előadás alatt, közben, és utána igy néztek a klubtagok. :shock: http://Winsec.uw.hu/kepek/kek.jpg :) :D :lol: :lol: :lol: :D :D A lányokat a végén úgy kellett kimenekíteni !!!!! Nem látok semmit , pedig szeretnék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Srácok. Most elösször sírom vissza a skodámat. Azzal picit nagyobb élmény volt hóban közlekedni . Azért opel-lal biztonságosabb. Kézifék Joee, kézifék!Nagyon tuti!Én itt Petőfiben egyszerűen képtelen voltam normálisan befordulni bármelyik utcába, ahol láttam, hogy nem jön senki.A végén már az asszony szólt, hogy mosmá' fejezzem abba, aztán menjünk haza végre! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 ....Kézifék Joee, kézifék!Nagyon tuti!Én itt Petőfiben egyszerűen képtelen voltam normálisan befordulni bármelyik utcába, ahol láttam, hogy nem jön senki.A végén már az asszony szólt, hogy mosmá' fejezzem abba, aztán menjünk haza végre! :) :D.... Este még osonj ki kicsit. Mondd azt, hogy a talinak keresel helyszínt :wink: Ami igaz is, hiszen az utcákat fogod pásztázni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 :) :D :lol: :lol: Nem rossz 5let! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Srácok. Most elösször sírom vissza a skodámat. Azzal picit nagyobb élmény volt hóban közlekedni . Azért opel-lal biztonságosabb. Kézifék Joee, kézifék!Nagyon tuti!Én itt Petőfiben egyszerűen képtelen voltam normálisan befordulni bármelyik utcába, ahol láttam, hogy nem jön senki.A végén már az asszony szólt, hogy mosmá' fejezzem abba, aztán menjünk haza végre! :) :D Na megyek erre-arra. Megnezem ezt a kezifeket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Bocsi !!! Azért nem láttátok mert én voltam a bal.......fék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Népes közönség! :) Nem is gondoltam, hogy ilyen "brutálcsávók" a klubtársaim!Főleg az a szemüveges középen!Na annak az arcán aztán türöződik, hogy nem bírja fékentartani az érzéseit! :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Népes közönség! :) Nem is gondoltam, hogy ilyen "brutálcsávók" a klubtársaim!Főleg az a szemüveges középen!Na annak az arcán aztán türöződik, hogy nem bírja fékentartani az érzéseit! :D :lol: :lol: Pista! Van egy rajongód! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Ez egy régi dolog, kár bolygatni! :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts