redline Elküldve Február11, 2004 Megoszt Elküldve Február11, 2004 Ebben a topikban tárjuk a nyilvánosság elé miért is moderáltunk egy-egy hozzászólást. Ugyanitt lehet feltenni az EZZEL kapcsoltatos kérdéseket. A leggyakoribb moderálási okoka hozzászólásokban eddig: - tul nagy kép linkelése (max méret 100K) - a válaszban is linkeled a képet (tök fölösleges) Hamarosan megszületik egy részletesebb moderálási útmutató. Kérlek figyeljetek oda, nem kell sok, minimális józan paraszti ésszel a moderátorok munkáját sem szaporítjátok. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február11, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2004 ime az első: Renzso hozzászólása az Astra F / Egyéb csevegés topikban 2004-Feb.-11, 2:25 pm-kor - tul nagy kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Február12, 2004 Megoszt Elküldve Február12, 2004 Inkább Renzso autója Agressor által linkelve nem? Jól van megjegyeztem, Hemi kimoderálta a Mátrixos képemet, Redline a Gsi-t, és Charlie Babbit megnyomorgatta a nyakamat... :) :lol: :D Bezzeg az nem baj, hogy Elektromos topicból, meg Autóhifiból kettő van!?! :evil: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február12, 2004 Megoszt Elküldve Február12, 2004 A tököm is tele van persillel. Az ominozus Elektronyos topic áthelyezve és lezárva. Kérek mindenkit erre figyeljünk oda. "A másik elektromos fórumot lezártam és áttetem a Moderálás topicba. 1 hét múlva onnan is törölve lesz. Tehát addig lehet onnan másolni. Üdv Hemi" Üdv 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február12, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2004 Inkább Renzso autója Agressor által linkelve nem? bocs, igazad van Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 Redskin hirdetése törölve lett az Elado autók topikban. MiérT? 1. Nem kellet volna új topicot nyitni, mert erre ott a következő: http://forum.opelklub.hu/viewtopic.php?t=240 2. Túl nagy képek. Ismételje meg helyesen a hozzászolását! Privi üziben is ment- Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március8, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2004 Redskin hozzászolása 2004-Márc.-08, 10:00 am az alábbi topikban Eladó Opel Combo Tour törölve lett. Ok: duplázott hozzászólás Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március9, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március9, 2004 Amikor a hóhért akasztják..... Amadeus hozzászólása az Unatkozom... -> Meglepő&Mulatságos -> FUNPics topikban moderálva lett. Ok: tul nagy kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Amadeus hozzászólása az Unatkozom... -> Meglepő&Mulatságos -> FUNPics topikban moderálva lett. Ok: tul nagy kép Bezzeg Pizoman-nak nem mertél beszólni... :roll: :wink: Astra F :arrow: Egyéb csevegés :arrow: Elküldve: 2004-Feb.-26, 1:49 pm Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Bezzeg Pizoman-nak nem mertél beszólni... :roll: :wink: Astra F :arrow: Egyéb csevegés :arrow: Elküldve: 2004-Feb.-26, 1:49 pm :twisted: vajon miért :?: :idea: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
amadeus Elküldve Március18, 2004 Megoszt Elküldve Március18, 2004 Gepard kötekedései törölve az eladó járművek topicbol. Ez a jóember kezd idegesíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Faro kampányolását trükkösen, félig meghagyva kitöröltem az anyázós topicból, mert szerintem se oda, se máshova nem való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 gyimi1@axelero.hu hozzászólása+témája áthelyezeve SZóval a nyitott témát töröltem és a szöveget áthelyeztem a Calibra gondokban a Calibra próblémákba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Május4, 2004 Megoszt Elküldve Május4, 2004 Az Astra F -> Egyéb csevegés 150-151 oldalán található, előre kitervelt önbiráskodást leíró hozzászólásoknak szerintem el kell tűnniük... Ebben a kluban ennek a magatartásnak nincs helye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 Vectra B-ben valaki nyitott új topicot az eladó üléseinek... Gratulálok, szerintem át kénne tenni az eladó alkatrészek közé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 bocsánat. ide kellett volna írnom, hogy töröltem egy hozzászólást innen http://forum.opelklub.hu/viewtopic.php?t=2...er=asc&start=30 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 :!: :!: :!: CALIBRA TALÁLKOZÓ :!: :!: :!: GYERE TE IS :arrow:http://forum.opelklub.hu/viewtopic.php?t=114 Jóska barátunk ezt az ÖSSZES calibrás topic-ba beírta. Mint Calibrás kérném törölni őket, csak egyet kéne meghagyni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jóska Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 :oops: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Én ezt már nem látom át:) A szekciót fogom törölni... az kövület. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 Hemi nevü klubtárs minden topikot /astra , calibra/összeronditott azzal, hogy c20ne motort keres. PEDIG NEKI KÉNE PÉLDÁTMUTATNI!!!! Én kiosztanék 2-3 ejnye-bejnyét neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 Milyen IGAZAD van! Arról nem is beszélve, hogy még mindig nem rakta ki az Omega, Monza, Kadett Combo, Corsa Combo leírást, képeket. Azután javasolnám Hemi-nek, hogy mielőtt kirakna egy cikket a www.opelklub.hu -ra, írja be egy MS Word programba, és futtasa le a heJesírásellenőrzést !!!!! Az hogy a cikkek hemzsegnek a helyesírási hibáktól, még kevésbe zavaró, de hogy a cím is hibás... (vajon tábortűzes vagy tábortüzes az a MOTE családi buli Klastrompusztán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 Arról nem is beszélve, hogy még mindig nem rakta ki az Omega, Monza, Kadett Combo, Corsa Combo leírást, képeket. a szemét! :) sem péntek este, sem a hétvégén nem rakta ki???? asszem le kéne válltani őt... 8) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Uhuhu: Lehet, hogy igazad lenne. Dark: Ennek a hozzászólásnak elvileg nem itt van a helye. Köszönöm az észrevételeket. További jó fórumozást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Uhuhu: Lehet, hogy igazad lenne. Dark: Ennek a hozzászólásnak elvileg nem itt van a helye. Köszönöm az észrevételeket. További jó fórumozást. vicc vót főnök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 :) tök jó! :) most vettem észre, hogy bizonyos szavakat egyből moderál a fórum :) hát ez dolgozó lány jó! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts