hemi Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Itt tesék megbeszélni mi legyen majd a régió neve, illetve mikor kivel ki mit:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Mi más lehetne a neve,mint:Opel Club ,Győr..?? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2006 Mi más lehetne a neve,mint:Opel Club ,Győr..?? :blink: Hát lehetne... sőt anno úgy nézet ki az is lesz az első igazi mükődő régiónk... Csak hát nem lett.... Pedig volt bagy győri opeltali is!!!! Lement a fél Budapest szekció is:) Volt kaja, dinom dánom! lassan már két éve.... KÉPEK üdv, hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Kell egy-két húzóember, mint pl. a debrecenieknél Nyuszi, aki szervezi az indulást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Mi más lehetne a neve,mint:Opel Club ,Győr..?? :blink: Gyűljetek embörök :) muhaha már van sexciónk? :) :lol: :D :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Kell egy-két húzóember, mint pl. a debrecenieknél Nyuszi, aki szervezi az indulást. Rulezke, még a végén elbízom magam! :blink: Kavics hajrá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Kell egy-két húzóember, mint pl. a debrecenieknél Nyuszi, aki szervezi az indulást. Kell legalább egy boszi minden régióba! Attól megy igazán a szekér! :blink: Nállunk bevált! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Kell legalább egy boszi minden régióba! Attól megy igazán a szekér! :) Nállunk bevált! :blink: :) Micsoda bók!Azt hiszem sűrűn fogok ebbe a topicba járni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Spori Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Na én is bejelentkezek a nyugati szekcióba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Na én is bejelentkezek a nyugati szekcióba! Csak nehogy itt is egyedül legyél mint a kisujjam arra Szombathely fele! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Hajrá srácok! Vki belevághatna a szervezésbe!Aztán megy minden magától. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Sziasztok srácok! Lehet, hogy kellene nekem egy hatalmas hilfe. Iszonyatosan beleszerettem egy felniszettbe, de a kocsim motorja megdöglött. Ha úgy döntenék, hogy megvenném, valaki kifizetné (persze átutalással küldeném a lét), és eltárolná egy-két hétre? Jövőhét végére van ütemezve a motorcserém, utánna azonnal gurulnék. Egyébként erről volna szó. Előre is kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április30, 2006 Megoszt Elküldve Április30, 2006 Kozben mar megoldodott, elhoztam, ugyhogy mar nem aktualis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Olyan kis döglöttnek tűnik ez a régió itt... Ilyen kevesen vagymuk erre felé? Az a helyzet hogy helyileg mostmár én is ide tartozom,szerintem fel kellene éleszteni a szekciót,nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Olyan kis döglöttnek tűnik ez a régió itt... Ilyen kevesen vagymuk erre felé? Az a helyzet hogy helyileg mostmár én is ide tartozom,szerintem fel kellene éleszteni a szekciót,nem? Roli! Régióból 1-hez, szekcióból többhöz is lehet tartozni. :huh: Ez itt régió... meg a miénk is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Eleinte én is bajban voltam ezekkel a meghatározásokkal. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Felétek is járunk majd... :huh: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...=0entry200552 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Roli! Régióból 1-hez, szekcióból többhöz is lehet tartozni. :huh: Ez itt régió... meg a miénk is. :lol: Azért még írkálni, meg aktívkodni lehet. Én is ezt teszem Közép-Dunántúlon, meg Észak-Magyarországon. Attól még, hogy imádom Debrecent, meg a bandát, kalózkodok még pár helyen, ahova kötődök (Kecskemét sem kivétel :)). Tedd te is ezt Roli nyugodtan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Sanyi! Én Roli "Ide tartozom" szavaira reagáltam. :huh: Csevegés-csavargás terén úgyse tudunk megkötni senkit... sőt... régióhoz való tartozás terén sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Hahó, srácok! Néhány győri opeles bukkant fel nálam, esetleg átirányíthatnám őket hozzátok? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Szervezni kéne valami tali félét. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Szervezni kéne valami tali félét. :huh: Jó előre, hogy én is haza tudjak menni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Jó előre, hogy én is haza tudjak menni. :lol: Te csak ne csavarogjál el a helyedről! :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 SZiasztok! :D Jóreggelt az ÉV utolsó reggelén itthon (vad)nyugaton.Boldog OPELos Új Esztendőt. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 SZiasztok! :D Jóreggelt az ÉV utolsó reggelén itthon (vad)nyugaton.Boldog OPELos Új Esztendőt. :lol: :huh: Bujék! :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts