Dark Angel Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Speed 10%-os figyelmeztetés. Okai: a folyamatos renitens és témaromboló magatartás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 1.6 16v fórumlakó, a rossz email címe ,miatt egyelőre áthelyezve a "Vendégek" csoportba. 1-2 topik olvasására jogosult. PÜ-ben értesítva a bővebb okokról. 5 napon belül kitiltom, ha nem változtat az email problémán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 1.6 16v fórumlakó, a rossz email címe ,miatt egyelőre áthelyezve a "Vendégek" csoportba. 1-2 topik olvasására jogosult. PÜ-ben értesítva a bővebb okokról. 5 napon belül kitiltom, ha nem változtat az email problémán. Változás megtörtént. Minden visszaállítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Anathema, dremu, zwerg fórumlakók, a rossz email címe ,miatt egyelőre áthelyezve a "Vendégek" csoportba. 1-2 topik olvasására jogosult. PÜ-ben értesítva a bővebb okokról. 5 napon belül kitiltom, ha nem változtat az email problémán. UI: Dremu nevű felhasználonkat még PÜ-ben sem tudtam tájékoztatni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 dremu, visszahelyezve a fórumlakók közzé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 so666 , fórumlakó, a rossz email címe ,miatt egyelőre áthelyezve a "Vendégek" csoportba. 1-2 topik olvasására jogosult. 5 napon belül kitiltom, ha nem változtat az email problémán. Kérek mindenkit hogy a beállított E-mail címét ellenőrizze, ha kell módosítsa, mert egy idő után a visszapattanó levelek elárasztoták a leveles ládám. A gazdáit kérdezés nélkül áthelyezem a fórum Vendég felhasználói közzé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 so666 , visszahelyezve a fórumlakók közzé Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Speed, és Endyka 10%-os figyelmeztetést kapott a :Szigorúan tiltott bekezdés többszöri figyelmen kívül hagyása miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Kérek mindenkit hogy a beállított E-mail címét ellenőrizze, ha kell módosítsa, mert egy idő után a visszapattanó levelek elárasztoták a leveles ládám. Kedves adorjant a Fórumban kértél email értesítést minden PÜ-ről és a rendszer nem tudja elküldeni a értesítőt, mert tele van a: adorjant@freemail.hu postafiókod! Most én kapom meg ezeket, hogy nem tudta elküldeni.Mint visszapattanó levél.... Hibaüzi: adorjant@freemail.hu: Error on maildir delivery. Disk quota exceeded.A level kezbesitese nem sikerult, megtelt a cimzett postafiokja. (#4.3.0) Kérek mindenkit hogy a beállított E-mail címét ellenőrizze, ha kell módosítsa, mert egy idő után a visszapattanó levelek elárasztoták a leveles ládám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Kedves Lacee a Fórumban kértél email értesítést minden új üzenetről ami a GSi rulez topikba íródik, A rendszer nem tudja elküldeni a értesítőt, mert a lacee02@freemail.hu nem létezik. Most én kapom meg ezeket, hogy nem tudta elküldeni.Mint visszapattanó levél.... Hibaüzi: <lacee02@freemail.hu>: host fmx.freemail.hu[195.228.245.2] said: 550 sorry, no mailbox here by that name (#5.3.0) (in reply to RCPT TO command) Kérek mindenkit hogy a beállított E-mail címét ellenőrizze, ha kell módosítsa, mert egy idő után a visszapattanó levelek elárasztoták a leveles ládám. Nem szeretnék ilyesmivel foglalkozni! 1. Figyelmeztetés adok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Kismanta nevű fórumozó 10% figyelmeztetésben részesült. Indok: 5 helyre nem kell beírni ugyanazt a hozzászólást. Kérek mindenkit, hogy a fórumszabályzatban olvassa el az idevonatkozó szabályokat a problémák elkerülése miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 kismanta nevű fórumozó +10% figyelmeztetésben részesítve, mert ismét ugyanarról írt, mint korábban már sokszor, és még új témát is létrehozott neki. téma törölve lett. Értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 robi5836874 10% figyelmeztetésben részesítve. Részletek a hozzászólások moderálása topikban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 J0hnny fórumozó aláírásából a képet kivettem. Még nincs figyelmeztetve miatta, csak Pü-ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 a mai napon szijakatona kapott egy 10% os figyelmeztetést, kereskedelmi hirdetésekért. Szia! idézet a fórum szabályzatából: Kérlek tartózkodj a jövőben a kereskedelmi mennyiségü hirdetések feladásától... ( amennyiben a hirdetett 2 terméked ami 8 tipushoz jó, akkor ez a figyelmeztetés tárgytalan, jelezz vissza, és törlöm. :lol: ) bár akkor meg azért ejnye-bejnye, hogy 8 helyre írtad be ugyanazt, de az még megbocsájtható :D Ákos Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Tomi2008 csak hirdetni jár a fórumban. figyelmeztetésben részesítettem, illetve eltávolitottam a hirdetéseit. 6. Tilos engedély nélkül autós és számítástechnikai termékeket, szolgáltatást nagy mennyiségben -kereskedelmi céllal -reklámozni! lefordítva, csak magánszemély, és csak kis mennyiségben hirdethet a fórumban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 jensenbutton forumozót 10%-os figyelmeztetésben részesítettem képpel idézésért. zotya975-öt szintén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December15, 2009 Megoszt Elküldve December15, 2009 két, csak hirdetni idejáró embert figyelmeztettem. DE: elfelejtettem a nevüket mire ideértem. valami abiba és euro.book nevüek rémlenek. bocs :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 opc astra állandó hirdetések miatt 10% Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 mgergo kereskedelmi hirdetés miatt 10% Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Omegatd hozzászólási lehetőségének megvonása 2 napig, ezért: Én is komállak... Amúgy meg csak minket tud kimoderálni Hering cartárs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 karessz nevü user 10% Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 xzszx nevü user, csak hirdetni jár ide, ezévi hozzászólőásai törölve + 1 figyelmeztetés + csak modertor engedélyével szólhat hozzá ezentúl a fórumhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Norm felhasználó hsz megvonás 7 napig. Ezért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 xzszx nevü user, csak hirdetni jár ide, ezévi hozzászólőásai törölve + 1 figyelmeztetés + csak modertor engedélyével szólhat hozzá ezentúl a fórumhoz. Alkatrészes-sel is ez a helyzet. Figyelmeztetve és 16 hozzászólása törölve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts