azym Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 Azt szeretném megkérdezni, hogy nekem a régi 1.6-os motoros vectrám van (75LE) . Lehet bele légkondit szerelni? Ha lehet tud- e valaki ajánlani. Mi lenne az ára? köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 Azt szeretném megkérdezni, hogy nekem a régi 1.6-os motoros vectrám van (75LE) . Lehet bele légkondit szerelni? Ha lehet tud- e valaki ajánlani. Mi lenne az ára? köszi. Helló azym ! Bár "uhuhu" G Astra utólagos "klímásítására" írta, de szerintem áll a te kérdésedre is : "Helló! általában ugy szokott lenni, hogy gyári klimát utolag ujat nem lehet beletenni. diavia gyárt utolag szerelhető klimát, de az nagyon kemény! olyan 500.000 ft körül van a vége, mire bennevan. bontott klima meg gáz, mert mivan ha holnap beszarik a kompresszor? a bontott olyan 100-150 között van + beszerelés ami 50-80 körül mozog. csak a bontottat mindenképp némi garanciával illik megvenni, mert a kompresszorokat nemigazán lehet javitani, ha beszarik, akkor az megint súlyos pénzbe kerül. Szerintem ha nincs a szivedhez nőve ez az autó akkor érdemes autót cserélni. csak hát ilyenkor nehéz eladni a klima nélküli autót.... mert mindenkinek melege van." Forrás: http://forum.opelklub.hu/viewtopic.php?t=378&start=15 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Szomszédom Vectráján nem működött a klíma. Mivel digit van benne, ezért arra gondoltunk, hogy ezzel lehet gond. Le is húztuk a kompresszor vezetékét és kimértük, és nem kapott áramot. Majd a srác elvitte megnézetni a nyomást. Kiderölt, hogy a légszűrőház levegőbeszívó csöve kidörzsölte a csövet, amin egy gombostűnyi lyuk keletkezett. Kiszedte a csövet és elvitte meghegesztetni (300 forint). Majd összerakta, visszavitte feltöltetni, és azóta jó a klímája. Következtetés. itt is van nyomásérzékelő a rendszerben; nem kell mindjárt a legrosszabra gondolni. Összesen 8500 forintjába került. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Na most van a baj! Nincs klímám. Megnézettem 2500-ert és a klímahűtőből kijövő cső törött. no gas no clima! Kell egy hűtő a legolcsóbb új 35eHUF kell egy szárító a legolcsóbb új 15eHUF + töltés + munkadíj kb 100eHUF. ennyi pénzt egyben sosem láttam... Szerintetek meg lehet heggeszteni a csövet a nyakánál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Tomi! meg kell próbálni! Vagy legalább egy szakit megkérdezni! Szerintem lehetséges! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Na most van a baj! Nincs klímám. Megnézettem 2500-ert és a klímahűtőből kijövő cső törött. no gas no clima! Kell egy hűtő a legolcsóbb új 35eHUF kell egy szárító a legolcsóbb új 15eHUF + töltés + munkadíj kb 100eHUF. ennyi pénzt egyben sosem láttam... Szerintetek meg lehet heggeszteni a csövet a nyakánál? A megfelelő helyen igen.Sztem Zsoltinak lenne 5leteSztem. :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 A megfelelő helyen igen.Sztem Zsoltinak lenne 5leteSztem. :blink: :D Melyik Zsoltinak? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Valkai kollégát neee Tomi! meg kell próbálni! Vagy legalább egy szakit megkérdezni! Szerintem lehetséges! B) Holnap elmegyek egy heggesztőhöz talán ő tud segíteni. az lehetett a baj hogy annak idején mikor megtört a kocsi nem megfelően javították és valszeg feszült a cső ami a rázkódás hatására eltört, most majd megjavítjuk :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Jelzem meg lett hegesztve a hútő :blink: csak 2000.- B) Ma este beszerelem és holnap töltés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 Mostanában fura dolgokat művel a kocsi. Klíma nélkül nem csinálja. Ha bekapcsolom, akkor van, hogy olyan lendkerekes kisautó szerű hangot hallok magasabb fordulatszámon...és egy idő után már nem csinálja. Ilyenkor néha előfordul, hogy motorféknél, egy idő után megint csinálja. Eddig nem csinálta... hűteni is hűt, mint a vesztés, szinte lefagyunk. Mi a fene lehet? Talán a nagy meleg miatt a beindulásakor "erőlködik" mire beáll a rendszer? Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 Valami van az enyémmel is de lehet a váltóm vagy a kuplungom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 Maci helyzet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 Maci helyzet ? Várok egy embertől egy címet, ahol állítólag nem fognak lehúzni, és jó is lesz sokáig a klíma. :) Ja meg hóvége van, és igazán a kedvem is fogytán. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Nem fogjátok elhinni amit írok! :D Lekaptam a kompresszorról az elektromos csatit, hogy kimérjem, eljut-e a delej a kuplunghoz... nos, igen, eljut... mondom akkor nincs mese, szerelő... dugom vissza a csatit, járó motornál... és érzem, hogy behúz... ??? fogom a csöveket... majd odafagy a kezem!!! :lol: kocsiba be, venti felpörget... és majdnem megfagytam. Létezik, hogy kontakthiba miatt főztük magunkat többek közt szegedig? :unsure: (utasoktól elnézést, hogy nem előbb jöttem erre rá) MOst van klíma, asszonynak mindenesetre elmagyaráztam, miként piszkálja! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Nem fogjátok elhinni amit írok! :lol: Lekaptam a kompresszorról az elektromos csatit, hogy kimérjem, eljut-e a delej a kuplunghoz... nos, igen, eljut... mondom akkor nincs mese, szerelő... dugom vissza a csatit, járó motornál... és érzem, hogy behúz... ??? fogom a csöveket... majd odafagy a kezem!!! :D kocsiba be, venti felpörget... és majdnem megfagytam. Létezik, hogy kontakthiba miatt főztük magunkat többek közt szegedig? :unsure: (utasoktól elnézést, hogy nem előbb jöttem erre rá) MOst van klíma, asszonynak mindenesetre elmagyaráztam, miként piszkálja! :D Simán lehet, nekem a Tipon egy kábelszakadás miatt, majdnem kompresszort kellett felújítani. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Nem igazán hűtés, inkább Fűtés de nem akarok új témát nyitni. Ha moderátor jobbnak látja kérem tegye meg. Köszi! :lol: Az a baj, hogy a gyári kályha ainek van egy beszívott levegő hőkapcsolója, na az nem jó. nem kapcsol le. ilyen kéne! GM 09 173 185 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 leszakadt a klimaventi a tengelyről de visszatettem :rolleyes: Köszi Kiskasza! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Klíma feltöltve.Nem volt értékelhető nyomásveszteség, ezért ígyhát......műxik.CSak még ki kell tapasztalnom, hogy mikor akarok normálban fűteni, ill. a klímával... Amúgy 9e.volt..... Ebként ezzel bezárólag egyelőre kész az autó..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 megnyomod az auto gombot beállítod a hőfokot és hétradőlsz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 megnyomod az auto gombot beállítod a hőfokot és hétradőlsz :wacko: hu de jó vicc... :unsure: már akinek van olyanja, az megteheti. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 megnyomod az auto gombot beállítod a hőfokot és hétradőlsz :unsure: Nem szeretném örökké használni.........fogyasztás Rlz! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Ha megnyomod az ECO gombot, akkor kikapcsolod a klímakompresszort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Ha megnyomod az ECO gombot, akkor kikapcsolod a klímakompresszort. Tudom! :unsure: Tomi mondta! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 mennnnyééémáá a fogyasztásoddal nem mindegy, hogy 9 vagy 9,2 vazze... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 mennnnyééémáá a fogyasztásoddal nem mindegy, hogy 9 vagy 9,2 vazze... Ez a fogyi absz. kímélőben volt.Most pedig éppen azon vagyok, hogy reális fogyit produkáljak.... :wacko: Amúgy klafa a klíma nagyon...... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts