invictus Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Na ma kiszámoltam a fogyasztást:8,6; a bord szerint 7,4, lehet vhogy korrigálni? Diag menü? Tank térfogat-korrekció van, azaz a megtehető távot tudod picit variálni. Ez elég nagy eltérés, nekem 3 decinél többet még nem tért el a valós és a BC adat egymástól. Tuti jó kódra programozták fel? Amúgy meg a 8,6-ot is sokallom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
richy09 Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Tiszteletem :lol:, tudd segiteni nekem valaki abban hol találok pontos leirást arról, hogy melyik szál hova megy a közép konzol kijelzőjéből, mármint melyik szin mihez fut, kicserélném kicsi képernyősöm -> nagyra, a képernyő és az ablaktörlő karocska már nálam van mi kell még hozzá, fogyasztásmérőt nem akarok kötni csak az alapokat, max ablakmosogató meg ilyesmi, létezik leirás erről valahol? Elnézést tudatlanságomért de na megtetszet ez a kütyü és muszáj beleszereljem, amugy az autóm egy Astra f x17dtl, minden választ előre kösszönök, szép napott mindenkinek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Tiszteletem :lol: , tudd segiteni nekem valaki abban hol találok pontos leirást arról, hogy melyik szál hova megy a közép konzol kijelzőjéből, mármint melyik szin mihez fut, kicserélném kicsi képernyősöm -> nagyra, a képernyő és az ablaktörlő karocska már nálam van mi kell még hozzá, fogyasztásmérőt nem akarok kötni csak az alapokat, max ablakmosogató meg ilyesmi, létezik leirás erről valahol? Elnézést tudatlanságomért de na megtetszet ez a kütyü és muszáj beleszereljem, amugy az autóm egy Astra f x17dtl, minden választ előre kösszönök, szép napott mindenkinek... Ha csak a hőmérőt használod rajta, akkor elég a kis csatiról a nagyra testet, a tápot, a hőmérsékletet átkötögetni, a többit pedig testre vinni. Leírás van GYIK-ban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
richy09 Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Ha csak a hőmérőt használod rajta, akkor elég a kis csatiról a nagyra testet, a tápot, a hőmérsékletet átkötögetni, a többit pedig testre vinni. Leírás van GYIK-ban. Köszike, sokat megtudtam a gyik-ból olvastam kérdés előt csak azt hittem létezik pontos leirás mit hogyan csináljak, nem kell félreérteni hisz a gyikban leirtak is nagy segitség csak kicsit bőveben szeretnék tudni erről... nem kis mutatvány ezért érdeklődöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
richy09 Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Köszike, sokat megtudtam a gyik-ból olvastam kérdés előt csak azt hittem létezik pontos leirás mit hogyan csináljak, nem kell félreérteni hisz a gyikban leirtak is nagy segitség csak kicsit bőveben szeretnék tudni erről... nem kis mutatvány ezért érdeklődöm Leginkább az érdekel hogy a kicsi csatiról a nagyra melyiket melyikhez köttöm, nem szedtem még szét és mielőt hozzá láttok kéne egy kis tudás, mit hova hogyan , tudom nagy dolgot kérek...csak szeretném jól csinálni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Leginkább az érdekel hogy a kicsi csatiról a nagyra melyiket melyikhez köttöm, nem szedtem még szét és mielőt hozzá láttok kéne egy kis tudás, mit hova hogyan , tudom nagy dolgot kérek...csak szeretném jól csinálni :lol: Ottvan gyikban az áthidalások. Úgy kell megcsinálni a kijelző belsejében. Ott le van Írva melyik kábel hova, ha nem hidalni akarod belül akkor is megtudod csinálni mert a belsejében is mintha a csatiból csatiba vinnéd csak az nyákon van. Ott le vanirva a szín is melyik pin melyik szál csak meg kell csinállni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
richy09 Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Na jó félreértés elkerülése véget nekem az kellet volna pontosan hogy melyik szál micsoda, semi más... ismétlem olvastam a Gyik-ot és nagyon hasznos az is, de nekem kellene egy rajz a szálakról azt láttam egy oldalon régeben spanyolul de sajnos nem értem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Na jó félreértés elkerülése véget nekem az kellet volna pontosan hogy melyik szál micsoda, semi más... ismétlem olvastam a Gyik-ot és nagyon hasznos az is, de nekem kellene egy rajz a szálakról azt láttam egy oldalon régeben spanyolul de sajnos nem értem :) http://crime78.tar.hu/ Itt nézd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
richy09 Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 http://crime78.tar.hu/ Itt nézd meg. na ez az millió millió hállám igy már ok lesz...majd megmutitom mire is kellet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 http://crime78.tar.hu/ Itt nézd meg. Húúúú, ez jól esett! :) Az én oldalamra linkeltél! :D Ez akkor kellett nekem, amikor a Kadettomba Astra MID-et akartam berakni, de feltettem a közösbe, hátha másnak is kell, és hát ahogy elnézem kell... Csak én erről elfeledkeztem. Használd egészséggel richy09 Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Húúúú, ez jól esett! :) Az én oldalamra linkeltél! :D Ez akkor kellett nekem, amikor a Kadettomba Astra MID-et akartam berakni, de feltettem a közösbe, hátha másnak is kell, és hát ahogy elnézem kell... Csak én erről elfeledkeztem. Használd egészséggel richy09 Akkor ráteszek még egy lapáttal: nekem is nagy segítség volt a beépítésnél. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Akkor ráteszek még egy lapáttal: nekem is nagy segítség volt a beépítésnél. :D Ennek májnagyobbodás lessz a vége... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
richy09 Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 hát megérdemelsz egy nagy dicséretet az tuti, jó lenne egy találkozó veletek egy olyan nagy igazi opeles sokk jó ember nagy helyen is elfér Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 hát megérdemelsz egy nagy dicséretet az tuti, jó lenne egy találkozó veletek egy olyan nagy igazi opeles sokk jó ember nagy helyen is elfér Létezik ilyen. Márc.27. Kiskunlacháza, májusban Soltvadkert, nyáron Blitz Weekend. Még válogatni is lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
richy09 Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Debrecen fele miért nem jön enyi jó ember...hmmm tudnék pár szép helyet nyáron.... na jó tudom off téma de ez a kedves moderátoroknak is szólhatna...talizunk már erre fele is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Debrecen fele miért nem jön enyi jó ember...hmmm tudnék pár szép helyet nyáron.... na jó tudom off téma de ez a kedves moderátoroknak is szólhatna...talizunk már erre fele is Nemrég volt Debrecenben is. ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
richy09 Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 de jó ,hogy lekéstem hmmm pedig nálatok is milyen szép helyek lenének ehez...végre lesz igazi bc-m beserelve yuppi kösszi srácok, ez a csikképernyő nagyon régi módi nekem...meg az volt a furi hogy gyári rds grundig lejatszóval nem irt semit a képernyőre remélem ez változik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Nemrég volt Debrecenben is. ON Hát én ezekhez messze vagyok... :) Ha meg hazamegyek egy hétre, akkor tuti vagy nincs időm, vagy alkalom. De itt a fórumon virtuálisan találkozunk minden nap! ;) A májam meg kösz jól van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Kész a CC. Viszont a nincsen semmiféle nyugtázás a féklámpánál. Egyszerűen, ha nem jó az égő, és fékezel, akkor jelez. A hjelzőnél, és a tompítottnál is uazt a szöveget írja. ui. Viszont vmiért nagyon alacsony fogyi adatokat ír. Hmm...Vkinek örlete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Kész a CC. http://img6.tar.hu/hening/img/73476912.jpg http://img6.tar.hu/hening/img/73476911.jpg Viszont a nincsen semmiféle nyugtázás a féklámpánál. Egyszerűen, ha nem jó az égő, és fékezel, akkor jelez. A hjelzőnél, és a tompítottnál is uazt a szöbeget írja. ui. Viszont vmiért nagyon alacsony fogyi adatokat ír. Hmm...Vkinek örlete. Nekem is 3-4 decivel alámér. Be lett állítva a megfelelő kód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Nekem is 3-4 decivel alámér. Be lett állítva a megfelelő kód? Be. Mióta beraktam a CC-t, azóta csinálja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Nekem is 3-4 decivel alámér. Be lett állítva a megfelelő kód? Az enyémet picit sokallom:D Nem cserélünk?:) Amúgy milyen kódra lett beállítva? Mert nekem x14nz-be van de sztem nem árthat ha elviszem beállítani. És igazából mit kell mondani a tagnak hogy mit csinálljon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Az enyémet picit sokallom:D Nem cserélünk? :D Amúgy milyen kódra lett beállítva? Mert nekem x14nz-be van de sztem nem árthat ha elviszem beállítani. És igazából mit kell mondani a tagnak hogy mit csinálljon? Úgysem tudják, nem nagyon láttak ilyet, felette kell állni, és diktálni melyik gombot nyomja a TECh1-en. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Úgysem tudják, nem nagyon láttak ilyet, felette kell állni, és diktálni melyik gombot nyomja a TECh1-en. :) Ezt tudom. Azért kérdem, hogy mit kell mondani meg, hogy mire állítsa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Ezt tudom. Azért kérdem, hogy mit kell mondani meg, hogy mire állítsa? Mondd meg hogy a kódindexet állítsa át. Azt meg nézd ki a táblázatból, GYIK-ban van link. De ezt is leírtam már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts