spzoli Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Sziasztok! 92-es C14SE Caravan-om van gyári légrugos szintszabályzoval. Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan van a hátsó szinszabályzo megcsinálva? A lengéscsillapitoval együtt van a légrugo, vagy külön cserélhetö egység? Hol lehet hozzá alkatrészt kapni? Ugyanis tönkrement, hiába fújom fel, kiszökik a levegö, és leereszt. Maga a lengéscsillapitás egyébként ha nem is tökéletes, de rendben van, nem hullámzik. Elöre is kösz a segitséget! Együtt van a gátlóval, külön nem cserélhető. Viszont nagyon drága egy olyan gátló pár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Sziasztok! 92-es C14SE Caravan-om van gyári légrugos szintszabályzoval. Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan van a hátsó szinszabályzo megcsinálva? A lengéscsillapitoval együtt van a légrugo, vagy külön cserélhetö egység? Hol lehet hozzá alkatrészt kapni? Ugyanis tönkrement, hiába fújom fel, kiszökik a levegö, és leereszt. Maga a lengéscsillapitás egyébként ha nem is tökéletes, de rendben van, nem hullámzik. Elöre is kösz a segitséget! Érdemes megnézni a vékony müa csöveket, amiken a levegő megy, és a csatlakozókat a telón. Nekem is lyukas volt az egyik kis vékony csövecske, illetve valami odacsípte és megtört :o Mivel ugyanolyan szelep van benne, mint a kerekekben azt is érdemes ellenőrizni, mielőtt a telót cseréled. Együtt van a gátlóval, külön nem cserélhető. Viszont nagyon drága egy olyan gátló pár. 7000....... :D Új ára valami 50000/db. Ennek a töredékéért felújítják.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Na ezt már végképp nem értem. Ma kipróbáltam nagyobb tempónál a téli szettet, és elmúlt a remegés 110-120 körül. Egyszerűen nincs, megy mintha sínen húznák 110, 120, 130, 140 és semmi. :excl: A nyárikat már többször ellenőriztettem más-más gumisnál is, és azokban semmi. Még 1 "x" akta........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Na ezt már végképp nem értem. Ma kipróbáltam nagyobb tempónál a téli szettet, és elmúlt a remegés 110-120 körül. Egyszerűen nincs, megy mintha sínen húznák 110, 120, 130, 140 és semmi. :lol: A nyárikat már többször ellenőriztettem más-más gumisnál is, és azokban semmi. Még 1 "x" akta........ Ez olyan, mint nálam, hogy a téliekkel mintha sínen futna az autó, a nyári szetteddel meg erősen jobbra húzott a verda... :( :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Ez olyan, mint nálam, hogy a téliekkel mintha sínen futna az autó, a nyári szetteddel meg erősen jobbra húzott a verda... :lol: :excl: Nálad fel kellett volna cserélni a gumikat....sajnos felnin kellett volna megforgatni őket. Nálam azok a gumik mentek az 1.8-ason is, meg a mostanin is gond nélkül. A nyári szettemnek nem volt semmi baja mikor felkerült tavasszal. Azután kezdődtek a gondok, miután a fékek lettek kicsit tuningolva...... :( . Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Nálad fel kellett volna cserélni a gumikat....sajnos felnin kellett volna megforgatni őket. Nálam azok a gumik mentek az 1.8-ason is, meg a mostanin is gond nélkül. A nyári szettemnek nem volt semmi baja mikor felkerült tavasszal. Azután kezdődtek a gondok, miután a fékek lettek kicsit tuningolva...... :excl: . Mindegy mostmár, mert tényleg csak egy szezonra voltak jók, elsők talán pályanapos ökörködésre sem jók, a hátsók még talán. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Na ezt már végképp nem értem. Ma kipróbáltam nagyobb tempónál a téli szettet, és elmúlt a remegés 110-120 körül. Egyszerűen nincs, megy mintha sínen húznák 110, 120, 130, 140 és semmi. :excl: A nyárikat már többször ellenőriztettem más-más gumisnál is, és azokban semmi. Még 1 "x" akta........ Nincs ebben semmi különös. A gumi a sok ütéstől-kátyútól ütni kezd, mert kicsi, szemmel nem látható púpok képződnek rajta a futófelületen. Mivel nem oldalirányban üt, ezért nem veszi ki ezt a centírozás. Ugyanez a helyzet az acélfelnikkel is. A téli guminál ez kevésbé észrevehető, mert sokkal puhább, ezért nem viszi tovább a rázást a kormányra. Nekem is volt hasonló problémám. Aztán egy hozzáértő gumis megvizsgálta az összes gumit és felnit úgy, hogy lassan meghajtotta a centírgéppel , közben rajta tartotta a (kesztyűs) kezét, így érezni lehetett, melyik felni és gumi "tojás". Összeválogatott 2-2 elfogadható gumit és felnit (egy felnit cserélt), az ment előre, a rosszak hátra, utána már nem rázott. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Nincs ebben semmi különös........ Az a gondom ezzel, hogy a nyári szett új! Tavasszal lett feltéve, kb. 9-10 ezer van bennük. Amíg nem szedtem le a kerekeket a fékek felújításakor semmi bajuk nem volt....tudom, mert próbáltam. Ugyanoda kerültek vissza, mégis ráznak 110-120 körül. Előtte semmi, utána semmi........eddig a kormányműre fogtam a rázást, de most már nem tudom, mire gondoljak :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Az a gondom ezzel, hogy a nyári szett új! Tavasszal lett feltéve, kb. 9-10 ezer van bennük. Amíg nem szedtem le a kerekeket a fékek felújításakor semmi bajuk nem volt....tudom, mert próbáltam. Ugyanoda kerültek vissza, mégis ráznak 110-120 körül. Előtte semmi, utána semmi........eddig a kormányműre fogtam a rázást, de most már nem tudom, mire gondoljak :excl: Sörre! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoltec Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Igen-igen... A Csergönél 45000HUF/db az ára, ha minden ismerösöm kihasználja a kapcsolatait, akkor talán hozzájuthatnék valami külföldi utángyártotthoz 60000HUF/2db-ért... A bontott meg ki tudja meddig birná, ha egyáltalán találnék... Abban tudtok segiteni, hogy a felujitását hol kérdezzem meg? Egyébként magán a lengéscsillaptón látszik, hogy folyik, tehát valoszinüleg nem (vagy nem csak) levegöcsö probléma lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Üdv mindenkinek. Nem tudna valaki küldeni nekem egy robbantott ábrát gólyalábról? Nem a madár lábáról. Hanem ami az Opel alatt van. :excl: És még annyi. Hogy a gólyalábak egyformák? Valamiben van eltérés? Agy vagy valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Üdv mindenkinek. Nem tudna valaki küldeni nekem egy robbantott ábrát gólyalábról? Nem a madár lábáról. Hanem ami az Opel alatt van. :excl: És még annyi. Hogy a gólyalábak egyformák? Valamiben van eltérés? Agy vagy valami? Tessék: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=c9a03dffa...&aid=167351 vagy http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=c9a03dffa...&aid=167351 Az túl egyszerű lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Tessék: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=c9a03dffa...&aid=167351 vagy http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=c9a03dffa...&aid=167351 Az túl egyszerű lenne. De mi változik? Az agyra gondoltam én mivel nagyobb motor nagyobb erősebb féltengely más fogazása van esetleg stb. Vagy az abs-esé teljesen más. Az lenne a lényeg milyet tudok berakni az enyémbe jövőre ültetni akarom aztán a gyári gólyalábat ki akarom venni egybe a ültetettet meg egybe betenni azt kalap. Csak agyat is nem akarok venni újat.... Elég lesz a csapágy meg a torony csapágy. köszi a képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szeki Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Sziasztok! Bal oldalon trapézgömbfejet kellene cserélnem,hogy lehetne kiverni a gólyalábból nincsen kinyomóm...És a lengökarból?Mert még gyári préselt van benne..legegyszerübben..Elöre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Sziasztok! Bal oldalon trapézgömbfejet kellene cserélnem,hogy lehetne kiverni a gólyalábból nincsen kinyomóm...És a lengökarból?Mert még gyári préselt van benne..legegyszerübben..Elöre is köszönöm. A szegecseket le kell köszörülni. A gólyalábhoz azért jó lenne egy kihuzó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Sziasztok! Bal oldalon trapézgömbfejet kellene cserélnem,hogy lehetne kiverni a gólyalábból nincsen kinyomóm...És a lengökarból?Mert még gyári préselt van benne..legegyszerübben..Elöre is köszönöm. Szedd le róla a biztosítót, majd az anyát. A menet alatt a befogórészt ( a gólyaláb öntvényét) ütögesd meg kalapáccsal, nem kell sajnálni, püfölheted rendesen. Néhány ütés után kiesik, nem kell kinyomó. A lengőkarról le kell fúrni, vagy köszörülni. Az újhoz kapsz csavarokat, anyákat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Próbálkozott már valaki a futómű lágyításával? Vettem hátra két kayaba gázos lengéscsillapítót, lehet hogy az is bejátszik, de olyan kemény a cucc, hogy minden sz*os kavicsot meg lehet érezni amin átmegyek. A zavaróból már kezd átmenni idegesítőbe a dolog. Kanyart vadászni nem akarok vele, arra ott van a Yamaha... szóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Próbálkozott már valaki a futómű lágyításával? Vettem hátra két kayaba gázos lengéscsillapítót, lehet hogy az is bejátszik, de olyan kemény a cucc, hogy minden sz*os kavicsot meg lehet érezni amin átmegyek. A zavaróból már kezd átmenni idegesítőbe a dolog. Kanyart vadászni nem akarok vele, arra ott van a Yamaha... szóval? Túl sok a keréknyomás hátul? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Túl sok a keréknyomás hátul? :excl: hmmmm mondasz vmit... bár nem hiszem hogy a keréknyomás csökkentése lenne a legelegánsabb megoldás :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nono88 Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Sziasztok! Lenne egy kérdésem 1 jelenleg fennálló problémával Készítettem párdarab képet is! A kocsi vízszintes talajon üressen alapállásban kicsit meg van dőlve balra így áll kép Aláraktam az emelőt hogy vízszintessen álljon valahogy így kép Ez a megemelt bal oldali lengéscsillapító amit én jónak veszek észre kép torony fellülről Ez a jobboldali lengéscsillapítóm ami alapból így áll emelés nélkül....ezzel tuti nem stimmel valami látható hogy a műanyag borítást kikoptatta kép kép2 kép3 torony fellülről A kérdésem az hogy milyen alkatrész van oda nagyon a jobboldali lengéscsillapítónál? Mi "mindent" kell cserélni? kicsit erősebb indulásnál csattanik mind a két oldalon valami. A féltengelyek mereven állnak nem lötyögnek 1 kicsitsem és szerintem az első futóműről készittett képeken látható hiba miatt van! üdv: Norbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Sziasztok! Lenne egy kérdésem 1 jelenleg fennálló problémával Készítettem párdarab képet is! A kocsi vízszintes talajon üressen alapállásban kicsit meg van dőlve balra így áll kép Aláraktam az emelőt hogy vízszintessen álljon valahogy így kép Ez a megemelt bal oldali lengéscsillapító amit én jónak veszek észre kép torony fellülről Ez a jobboldali lengéscsillapítóm ami alapból így áll emelés nélkül....ezzel tuti nem stimmel valami látható hogy a műanyag borítást kikoptatta kép kép2 kép3 torony fellülről A kérdésem az hogy milyen alkatrész van oda nagyon a jobboldali lengéscsillapítónál? Mi "mindent" kell cserélni? kicsit erősebb indulásnál csattanik mind a két oldalon valami. A féltengelyek mereven állnak nem lötyögnek 1 kicsitsem és szerintem az első futóműről készittett képeken látható hiba miatt van! üdv: Norbi Annak a csavarnak ott fent középen kellene lennie, ha jól sejtem. Most linkelt valaki robbantott ábrát a gólyalábról, de én kivenném, akkor biztos látszik mi a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nono88 Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Annak a csavarnak ott fent középen kellene lennie, ha jól sejtem. Most linkelt valaki robbantott ábrát a gólyalábról, de én kivenném, akkor biztos látszik mi a gond. Igen szerintem is középen kéne lennie..ha megnézegetted a képeket láthatod hogy a lengéscsillapítón a műanyag burkolat az kicsit odébvan... Opel EPC megvan..2010 szeptemberi kiadása csak aztszeretném tudni hogy ilyenkor mi az ami valószínű hogy nincs a helyén esetleg törött... Üdv és köszi: Norbert Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Igen szerintem is középen kéne lennie..ha megnézegetted a képeket láthatod hogy a lengéscsillapítón a műanyag burkolat az kicsit odébvan... Opel EPC megvan..2010 szeptemberi kiadása csak aztszeretném tudni hogy ilyenkor mi az ami valószínű hogy nincs a helyén esetleg törött... Üdv és köszi: Norbert Ránézésre olyan, mintha a toronycsapágy nem lenne a helyén. Nem hallasz ropogást, mikor tekergeted a kormányt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nono88 Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Ránézésre olyan, mitha a toronycsapágy nem lenne a helyén. Nem hallasz ropogást, mikor tekergeted a kormányt? De!... Ha jobban kitekerem a kormányt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 De!... Ha jobban kitekerem a kormányt! Akkor a csapágy csere aktuális így is, úgy is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts