J0hnny Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Ha olvasható,akkor szarnak rá szvsz. Hááááát au NKH mást mondott,de nem tom egy normál vizsgabázis,hogy vélekedik erről... Holnap utánakérdezek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 csak hogy hibakódba egy kicsit rendet tegyünk: adott egy hibakód,az nem feltétlenül az adott egység hibájára utal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 ez nagyon kész: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Nem kell aláfeküdni,egy 21-es kulcs kell hozzá,a kipuftorokban találod,a motor és a hűtő között. Jó, akkor már tudom melyik az! Na holnap meg is nézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Jó, akkor már tudom melyik az! Na holnap meg is nézem. Mit akarsz látni rajta? Fekete lesz a vége.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Mit akarsz látni rajta? Fekete lesz a vége.... :) Azt sejtettem, de akkor is na :D És ha meg tisztogatom ? Valami kefével? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Azt sejtettem, de akkor is na :) És ha meg tisztogatom ? Valami kefével? Hát a szerelőm arra esküszik,hogy menetig be kell áztatni kólába,az "érzékelő" a borítás alatt van úgyis,szóval hiába kefélgeted. Persze ettől a halott szonda nem kel életre.....vagy ki tudja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Valami kefével? Hát akkor keféld :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 csak hogy hibakódba egy kicsit rendet tegyünk: adott egy hibakód,az nem feltétlenül az adott egység hibájára utal... Viszont ha érted egy motorban az "összefüggéseket",akkor tudod hova nyúlj! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Jó, akkor már tudom melyik az! Na holnap meg is nézem. Való igaz, szinte felesleges kiszedned, semmit nem látsz rajta. Maximum annyit megpróbálhatsz, hogy (pl. bilincs segítségével) külön földelést készítesz a lambda teste és a motortömb közé. Ha korrodáltak az átmeneti pontok a lambda-leömlő-motortömb útvonalon, megnő az ellenállás, és hibát okozhat. Egy próbát megér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Azt sejtettem, de akkor is na :) És ha meg tisztogatom ? Valami kefével? Van multimétered otthon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Van multimétered otthon? Még nincs, most a héten akarok szerválni egyet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Még nincs, most a héten akarok szerválni egyet! Na ha lesz,akkor majd elárulom,hogy hogyan nézheted meg a lambdát! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Na ha lesz,akkor majd elárulom,hogy hogyan nézheted meg a lambdát! :) Csak ne privátba menjen,mert erre sokan kíváncsiak szerintem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Viszont ha érted egy motorban az "összefüggéseket",akkor tudod hova nyúlj! :) erre gondoltam én is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Na ha lesz,akkor majd elárulom,hogy hogyan nézheted meg a lambdát! :) az lenne a legjobb ha nem digit lenne,hanem analóg mert azon jobban látszik a sinus görbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 az lenne a legjobb ha nem digit lenne,hanem analóg mert azon jobban látszik a sinus görbe :) Ahhoz,hogy tudd jól műxik-e nem kell szinuszgörbét látni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 az lenne a legjobb ha nem digit lenne,hanem analóg mert azon jobban látszik a sinus görbe :icon13: És akkor még szerezzek osszciloszkópot is ? :D Kész paksi atom erőművet kell fel állítanom majd itt az udvarba, hogy meg nézzem azt a trágyát, jó lesz :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Ahhoz,hogy tudd jól műxik-e nem kell szinuszgörbét látni! :) nem arra gondolok..... hanem arra hogy mennyire ingadozik a feszültség,mármint milyen sebességgel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 És akkor még szerezzek osszciloszkópot is ? :icon13: Kész paksi atom erőművet kell fel állítanom majd itt az udvarba, hogy meg nézzem azt a trágyát, jó lesz :) :lol: naná :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 nem arra gondolok..... hanem arra hogy mennyire ingadozik a feszültség,mármint milyen sebességgel :D Mekkora periódus idővel. 1.es a felelet, le ülhet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Mekkora periódus idővel. 1.es a felelet, le ülhet :) akkor mond meg milyen frekvencián helyes a mért érték,azaz a legalacsonyabb és a legmagasabb feszültség ingadozás között mennyi idő telik el.... és milyen feltételek kell teljesülnie hogy valós értékeket kapjál.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 akkor mond meg milyen frekvencián helyes a mért érték,azaz a legalacsonyabb és a legmagasabb feszültség ingadozás között mennyi idő telik el.... és milyen feltételek kell teljesülnie hogy valós értékeket kapjál.... Ott kezdődik a gond, hogy nem tudom hogy a gyári adatok szerint a lambda szondán mekkora feszültség kell hogy essen,feltételezem hogy olyan 2-5 V körül.... feltételekre talán arra tudok gondolni, hogy kéne mérni párat hideg motornál, meleg motornál, menet közbe? :) Jó, látom még is csak értesz az elektromossághoz, meg kapod az 5öst :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Ott kezdődik a gond, hogy nem tudom hogy a gyári adatok szerint a lambda szondán mekkora feszültség kell hogy essen,feltételezem hogy olyan 2-5 V körül.... feltételekre talán arra tudok gondolni, hogy kéne mérni párat hideg motornál, meleg motornál, menet közbe? :) Jó, látom még is csak értesz az elektromossághoz, meg kapod az 5öst :D ha nagyon jó a szonda akkor talán 1000mV is elér.... az alja talán 300mV Szerk.: A motor legalább 40 sec óta fut Hűtőközeg hőmérséklete nagyobb, mint 75 °C Fojtószelep-nyílás nagyobb, mint 6 % Következő hibakód nem tárolt: P0105, P0120 Lambda-szonda feszültsége a 350 mV -tól 550 mV -ig terjedő tartományban (Áramkör szakadás, Lambda-szonda hiba) A fenti feltételeknek legalább 20 sec -ig teljesülniük kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 ha nagyon jó a szonda akkor talán 1000mV is elér.... az alja talán 300mV Szerk.: A motor legalább 40 sec óta fut Hűtőközeg hőmérséklete nagyobb, mint 75 °C Fojtószelep-nyílás nagyobb, mint 6 % Következő hibakód nem tárolt: P0105, P0120 Lambda-szonda feszültsége a 350 mV -tól 550 mV -ig terjedő tartományban (Áramkör szakadás, Lambda-szonda hiba) A fenti feltételeknek legalább 20 sec -ig teljesülniük kell Tyűűű.... na ezt ki is másoltam egy notepadba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts