bami Elküldve Március18, 2016 Megoszt Elküldve Március18, 2016 Sziasztok! Valaki meg tudná mondani hogy hol található helyileg pontosan az üzemanyag tartály szellőztető szelepe ami olyan szép hangosan tud néha kattogni? Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március18, 2016 Megoszt Elküldve Március18, 2016 Szemben állva az autóval a bal első rugótorony környékén (nekem pl. mellette (Z18XE)). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Menyus Elküldve Március18, 2016 Megoszt Elküldve Március18, 2016 Sziasztok. 2004-es Astra G Z12XE láncos motorral. Ehhez keresnék én a vezérlés cseréhez valami féle akár videót akár képes, dolgot, akár egy részletes leírást. Oldaldekni tömítést kell cseréljek amihez le kell bontani az egészet. A szakmám autóvillanyász, 6 éve dolgozok kamion szervízben, szíjas motorokon cseréltem már vezérlést, de jobban örülnék ha lenne valami dokumentumom az adatbázis leírásán kívül amit át tudok bogarászni, apró részletre felfigyelni. Célszerszámok vannak hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hosszug Elküldve Március18, 2016 Megoszt Elküldve Március18, 2016 Sziasztok. A közeljövőben cserélnem kell közép és hátsó dobot, gondolom bosal, vagy melyik márka amelyik még szóba jöhet? Cserekor mire figyeljünk oda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bami Elküldve Március19, 2016 Megoszt Elküldve Március19, 2016 13 órája, tgabika76 írta: Szemben állva az autóval a bal első rugótorony környékén (nekem pl. mellette (Z18XE)). Az enyém Z14 XEP..A szemből bal oldal stimmel én is onnan hallom,de nem a motortérből hanem oldalról.A torony mellett a sárvédő felé megy ki balra az oldallemezen egy kék és egy fekete üz.a.cső.Én arra gondoltam hogy ott van azon valahol.Ez viszont talán a kerékjárati dob felől lenne hozzáférhető?.Ezért kérdeztem hátha valaki biztosan tudja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vsz Elküldve Március19, 2016 Megoszt Elküldve Március19, 2016 13 hours ago, hosszug said: Sziasztok. A közeljövőben cserélnem kell közép és hátsó dobot, gondolom bosal, vagy melyik márka amelyik még szóba jöhet? Cserekor mire figyeljünk oda? Walker. Kipufogó pasztát használjatok a csövek összetoldásánál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbee80 Elküldve Március19, 2016 Megoszt Elküldve Március19, 2016 Sziasztok! Távirányítóval kapcsolatban lenne kérdésem. Pár hónapja elkezdte a távirányító, hogy néha nem működött, de mostanra már egyáltalán nem megy. A távirányítóban lett elem cserélve és meg lett nézve a forrasztás is, ami jó (2db irányító van az autóhoz és egyikkel se megy, pedig mindkettő jó volt). Kulccsal továbbra is tökéletesen működik a központizár. Kérdés, hogy mi lehet a baja? Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Március19, 2016 Megoszt Elküldve Március19, 2016 (edited) 38 perce, norbee80 írta: Sziasztok! Távirányítóval kapcsolatban lenne kérdésem. Pár hónapja elkezdte a távirányító, hogy néha nem működött, de mostanra már egyáltalán nem megy. A távirányítóban lett elem cserélve és meg lett nézve a forrasztás is, ami jó (2db irányító van az autóhoz és egyikkel se megy, pedig mindkettő jó volt). Kulccsal továbbra is tökéletesen működik a központizár. Kérdés, hogy mi lehet a baja? Előre is köszönöm. Újra kell programozni. Módosítva Március19, 2016 : Probert 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbee80 Elküldve Március19, 2016 Megoszt Elküldve Március19, 2016 18 perce, Probert írta: Újra kell programozni. Sajnos ezen már túl vagyok kb 1 évvel ezelőtt lemerült a távirányítóban az elem és akkor ezt meg kellett csinálni, természetesen most is először ezzel próbálkoztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Március19, 2016 Megoszt Elküldve Március19, 2016 (edited) On 2016. 03. 18. at 13:55, norbee80 írta: Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbee80 Elküldve Március19, 2016 Megoszt Elküldve Március19, 2016 1 órával ezelőtt, DarthVödör írta: van a távirányítóban piros led? (pirosan világít a gombok mellett amikor megnyomod valamelyik gombot?) A két kulcs közül az egyikben van és az világít is. A másikban vagy nincs led vagy az már nem működik benne, de az irányító ettől függetlenül eddig működött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Március20, 2016 Megoszt Elküldve Március20, 2016 18 órája, norbee80 írta: A két kulcs közül az egyikben van és az világít is. A másikban vagy nincs led vagy az már nem működik benne, de az irányító ettől függetlenül eddig működött. tech-2 és megmondják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Március20, 2016 Megoszt Elküldve Március20, 2016 (edited) 18 órája, norbee80 írta: A két kulcs közül az egyikben van és az világít is. A másikban vagy nincs led vagy az már nem működik benne, de az irányító ettől függetlenül eddig működött. Módosítva Március20, 2016 : astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbee80 Elküldve Március20, 2016 Megoszt Elküldve Március20, 2016 6 órája, astra írta: tech-2 és megmondják. Pécsen tudsz valakit aki meg tudná nézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbee80 Elküldve Március20, 2016 Megoszt Elküldve Március20, 2016 6 órája, astra írta: tech-2 és megmondják. Pécsen tudsz valakit aki meg tudná nézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci1978 Elküldve Március20, 2016 Megoszt Elküldve Március20, 2016 On 2016. 03. 18. at 20:43, hosszug írta: Sziasztok. A közeljövőben cserélnem kell közép és hátsó dobot, gondolom bosal, vagy melyik márka amelyik még szóba jöhet? Cserekor mire figyeljünk oda? Én Bosal közép és hátsó dobot vettem végül és meg vagyok vele elégedve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci1978 Elküldve Március20, 2016 Megoszt Elküldve Március20, 2016 On 2016. 03. 18. at 20:43, hosszug írta: Sziasztok. A közeljövőben cserélnem kell közép és hátsó dobot, gondolom bosal, vagy melyik márka amelyik még szóba jöhet? Cserekor mire figyeljünk oda? Én Bosal közép és hátsó dobot vettem végül és meg vagyok vele elégedve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomcsika1 Elküldve Március20, 2016 Megoszt Elküldve Március20, 2016 Sziasztok! Egy olyan problémám van hogy minimálisan fogyott a hűtővizem heti 0,5 1 dl kb(a fűtőradiátor alatt kicsit nyirkos volt a szőnyeg). Ezért gondoltam hogy teszek bele hűtőtömítőt. Meg is tettem viszont azóta nincs fűtés a kocsiban. A termosztát megy a víz felmelegszik csak a meleg nem jön be az utastérbe. Megnéztem a bemenő meg a visszatérő csöveit a fűtőradiátornak és a bemenő forró de a visszatérő jég hideg. Szerintetek mit tehetnék, hogy kidugítsam a rendszert?Hűtőtisztító megoldás lenne szerintetek vagy van valami okos megoldása valakinek? előre is köszi a választ! üdv: Tamás Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomcsika1 Elküldve Március20, 2016 Megoszt Elküldve Március20, 2016 Sziasztok! Egy olyan problémám van hogy minimálisan fogyott a hűtővizem heti 0,5 1 dl kb(a fűtőradiátor alatt kicsit nyirkos volt a szőnyeg). Ezért gondoltam hogy teszek bele hűtőtömítőt. Meg is tettem viszont azóta nincs fűtés a kocsiban. A termosztát megy a víz felmelegszik csak a meleg nem jön be az utastérbe. Megnéztem a bemenő meg a visszatérő csöveit a fűtőradiátornak és a bemenő forró de a visszatérő jég hideg. Szerintetek mit tehetnék, hogy kidugítsam a rendszert?Hűtőtisztító megoldás lenne szerintetek vagy van valami okos megoldása valakinek? előre is köszi a választ! üdv: Tamás Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomcsika1 Elküldve Március20, 2016 Megoszt Elküldve Március20, 2016 Sziasztok! Olyan problémám van hogy fogyott a hűtővizem 0,5 1 dl / hét. Ezért tettem a hűtőbe hűtőtömítőt. A problémám az, hogy azóta nincs az utastérben melegvíz a termosztát rendben a víz is melegszik ahogy kell csak a fűtőradiátorba nem fordul meg a víz az odamenő cső meleg a visszatérő jég hídeg marad. Szerintetek mit tegyek hogy kidugítsam? Hűtőtisztító megoldás lenne vagy van valami jó ötletetek hogy lehetne megoldani hogy működjön a fűtés? köszi a válaszokat! üdv : Tamás Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomcsika1 Elküldve Március20, 2016 Megoszt Elküldve Március20, 2016 Sziasztok! Olyan problémám van hogy fogyott a hűtővizem 0,5 1 dl / hét. Ezért tettem a hűtőbe hűtőtömítőt. A problémám az, hogy azóta nincs az utastérben melegvíz a termosztát rendben a víz is melegszik ahogy kell csak a fűtőradiátorba nem fordul meg a víz az odamenő cső meleg a visszatérő jég hídeg marad. Szerintetek mit tegyek hogy kidugítsam? Hűtőtisztító megoldás lenne vagy van valami jó ötletetek hogy lehetne megoldani hogy működjön a fűtés? köszi a válaszokat! üdv : Tamás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Március20, 2016 Megoszt Elküldve Március20, 2016 Üdv! Hátsó kerékcsapágyba melyik márkák játszanak? SKF-et vettem anno, 4-5 éve cseréltem most megint megadta magát bal hátul. Azt hittem jobban fogja bírni, még is csak "márka". A jobb oldali még gyári, meg se "kottyan" pedig 235 ezer van benne. Mit ajánlotok? THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Március20, 2016 Megoszt Elküldve Március20, 2016 Üdv! Hátsó kerékcsapágyba melyik márkák játszanak? SKF-et vettem anno, 4-5 éve cseréltem most megint megadta magát bal hátul. Azt hittem jobban fogja bírni, még is csak "márka". A jobb oldali még gyári, meg se "kottyan" pedig 235 ezer van benne. Mit ajánlotok? THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts