Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Ha már vennék bele csak cdset, kazettásból teljesen fölösleges lenne másikat vennem. De cdst meg csak akkor ha telejsen kompatibilis a kijelzővel meg mindennel. A bontós ígyis úgyis azt mondja, h jó bele.

Valakinek a személyes tapasztalata érdekelne!!

Elküldve

én meg azt mondom, hogy ne gyári fejet vegyél

ha jol tudom mp3mat nem tudják, és én még egyet se láttam ami hüdeszép lett volna :huh:

az biztos ######a dolog, hogy kiirja a kocsi kijelzőjén az infokat, de abban ki is merült a tudásuk..

ha bontobol veszel ott meg kiprobálhatod, ha tudják a kodot :lol:

Elküldve

nekem tetszik a gyári rádiók formavilága, egyszerű, elegáns. Igaz h annyiért amibe egy gyári kerül mp3mast is lehetne venni, de azok agyon csicsázott villogó, idióta kihasználatlan funkciójú gombjaikkal telezsúfolt rádiók engem már idegesítenek.

ha nagy ritkán kimozdulok a városból, ne kelljen állandóan keresgélni a rádiókat útközben, van pár kedves cdm amit ilyenkor szívesen hallgatnék csupán erre kell nekem a "hi-fi"

Elküldve

bontóban hogy próbálom ki h passzol-e, meg a kód azé a rádióé?

egyébként ami most van benne, az meg van valahogy hackelve, mert nem kéri a kódot, ha leveszem a sarut. Valaki tudja hogyan lehet ilyet?

Elküldve

nekem se csillivilli minden fleslegeset tudó van :huh:

egy sima LG fej 2 éve 25 volt, de le akarom majd cserélni, mert nem lehet csak lépttni, tekerni nem lehet benne :S

Elküldve

egyébként ami most van benne, az meg van valahogy hackelve, mert nem kéri a kódot, ha leveszem a sarut. Valaki tudja hogyan lehet ilyet?

Le lehet tiltani a kódkérést ezeknél a rádióknál, ugyanúgy, mint a mobilnáloknál :huh:

Kipróbálni meg úgy tudod, hogy úgy mész oda a bontóba, hogy előtte kiveszed a rádiót. Ott csak rádugod a csatit, és már látod is, mi történik :lol:

Elküldve
Le lehet tiltani a kódkérést ezeknél a rádióknál, ugyanúgy, mint a mobilnáloknál :)

Kipróbálni meg úgy tudod, hogy úgy mész oda a bontóba, hogy előtte kiveszed a rádiót. Ott csak rádugod a csatit, és már látod is, mi történik :)

én azt hittem ez nem probléma :huh:

:lol:

Elküldve

de nincs hozzá kiszedő szerszámom. A márkaszervizes srác azt mondta nem adja ide a szerszámot, de ott szívesen kiveszi nekem.

Hol lehet ilyet szerezni, illetve csinálni? Kerestem már régebben a neten, láttam hogy néz ki, de a kép alapján nem tudtam megcsinálni.

Elküldve
4 db vékony(1,5-2 mm), kb. 10 cm-es pálca kell. A 4 kis csavar helyére kell bedugni őket.

Pl. bicajküllőből. Bár nekem egyik autóból se sikerült roncsolásmentesen kiszedni a rádiót :huh:

Elküldve

Sziasztok megoldódott a dolog :huh:

Nem az önindító és nem az aksi.

Lecseréltünk minden vezetéket és csatlakozót, aminek köze lehet a dologhoz még az akkumulátor sarukat is (még a gyári volt).

Aztán nem volt probléma.

Köszönöm a segítséget

Elküldve

hát azért ezt kicsit érdekesnek találom, hogy minden vezetéket???

ontosan melyik minden vezetékre gondolsz???

az aksi és az önindító közt???

mert mondjuk a ködlámpa vezetékét hiába cserélted :huh:

ha kontakt hiba miatt lett volna a probléma, ott kicsit akkora áramok vannak, hogy hegesztést kellett volna tapasztalnod...

Elküldve

Ha a gyújtást ráadod miközben nyomva tartod az AS gombot, és sípolás után a kijelzőn megjelenő SAFE, majd 10 _ _ _ _ -ba beírod a rádió kódját, majd AS nyomvatart sípolásig, ismét működni fog a kódkérés. Ez nem csak a rádiókód beadására jó, hanem ki- és bekapcsolható vele a kódkérés. Legalábbis nálam a CAR-300-on így működik, ha kikapcsolom a kódkérést, az autót leállítva a piros led se villog.

Erről jut eszembe, délután rosszul írtam: a CAR-300 működik sc-202 helyett, a CD-300-ról más tud infot adni.

Elküldve
4 db vékony(1,5-2 mm), kb. 10 cm-es pálca kell. A 4 kis csavar helyére kell bedugni őket.

radio_removal_tool.jpg

A végére nem kell olyan kis bumszli? csak bedugom a botot és belenyúlok a rádióba, megmarkolom és kihúzom?

Elküldve
http://mark8.org/lod/blend_door_repair/rad...emoval_tool.jpg

A végére nem kell olyan kis bumszli? csak bedugom a botot és belenyúlok a rádióba, megmarkolom és kihúzom?

Biztos hasznos dolog a bumszli a végén.

Én 4 db szöggel szedtem ki. Igaz, nem volt könnyű játszma. Megmarkolni nem könnyű, a kazetta helyére dugtam be az ujjaimat, és úgy cibáltam (már amennyire tudtam). Cd-s fejegység esetén nem tudom, mit csináltam volna :lol: :huh:

Elküldve
Biztos hasznos dolog a bumszli a végén.

Én 4 db szöggel szedtem ki. Igaz, nem volt könnyű játszma. Megmarkolni nem könnyű, a kazetta helyére dugtam be az ujjaimat, és úgy cibáltam (már amennyire tudtam). Cd-s fejegység esetén nem tudom, mit csináltam volna :lol: :huh:

szöggel már én is próbáltam, de akkor lehet h túl vékony volt, a képek alapján nehéz megbecsülni a vastagságát, nem akrtam nagyon erősen cibálni, nem jött ki, és ráhagytam.

De megpróbálom újra, mert szét akarom szedni, a világítás az előlapján elment, csak a hangerőszabályzónál virít, meg a kazit se adja ki rendesen, akad.

Elküldve
szöggel már én is próbáltam, de akkor lehet h túl vékony volt, a képek alapján nehéz megbecsülni a vastagságát, nem akrtam nagyon erősen cibálni, nem jött ki, és ráhagytam.

De megpróbálom újra, mert szét akarom szedni, a világítás az előlapján elment, csak a hangerőszabályzónál virít, meg a kazit se adja ki rendesen, akad.

Ha túl vékony volt a szög, akkor nem biztos, hogy ki tudta akasztani a horonyból a rögzítőfület.

Elküldve

akkora legyen a szög, ami max. befér a 4 lyukon. attól kisebb ne nagyon legyen. Szóval lehet 3mm-es passz. Most nincs kéznél egy gyári rádió, hogy megmérjem. :huh:

Elküldve
4 szög bele és vegyétek ki a kesztyűtartót és kézzel toljátok hátulról!

Úgy könnyen kijön!

Ha nem teljes keretes. Az enyémen olyan volt, csak a kazinál benyúlva tudtam kiszedni.

Elküldve
Ha nem teljes keretes. Az enyémen olyan volt, csak a kazinál benyúlva tudtam kiszedni.

Jaja, nekem is ilyen volt. Ebből kifolyólag darabokban cibáltam ki a rádiót, máshogy nem jött. Viszont utána összeraktam :huh:

Elküldve
Jaja, nekem is ilyen volt. Ebből kifolyólag darabokban cibáltam ki a rádiót, máshogy nem jött. Viszont utána összeraktam :lol:

Aki ügyi, az ügyi :huh: .

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.