Korzika Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Én is itt vagyok,és egész éjjel itt leszek! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Én is itt vagyok,és egész éjjel itt leszek! :wub: Össze kellene hangolnunk ezt a dolgot, mert mindig ekerüljük egymást :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 hát a szabolcsi :P Én is a vagyok!!! Én is itt vagyok,és egész éjjel itt leszek! :wub: Jó estét kívánok! az a baj, hogy én lassan megyek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Miért te hová mész? :P Msn nekem nincs ,oda nem tudok utánatok menni.De amúgy mindig itt vagyok mikor dolgozom és figyelek minden rezdülést,mint a gepárd a szavanna füvében! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Miért te hová mész? :P Msn nekem nincs ,oda nem tudok utánatok menni.De amúgy mindig itt vagyok mikor dolgozom és figyelek minden rezdülést,mint a gepárd a szavanna füvében! :wub: Én is melózom, de remélem már nem sokáig! Hazaviszem a főnököt és go haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 na visszatértem :P az én kis Nyuszmókom csak nem lelépett? :wub: hát a szabolcsi :P igen az vagyok,de nevem is van édes B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 na visszatértem :P az én kis Nyuszmókom csak nem lelépett? :P igen az vagyok,de nevem is van édes :lol: A mi Tomikánk :wub: Nyuszómuszó muculija B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 A mi Tomikánk :wub: Nyuszómuszó muculija :P :P B) :lol: szépen fogalmaztál,mondhatni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 na ennek a bulinak is vége? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Most jön az éjjeli baglyok és farosok ideje! :wub: (ördögi kacaj) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Most jön az éjjeli baglyok és farosok ideje! :wub: (ördögi kacaj) :P egész este bagoly leszel? és mikor fogunk egerészni? B) bár én a nyulat jobban szeretem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Bizony, de szép idők voltak. Nem rendezünk mostanában egy talit? Nagy szükségem volna a támogatásotokra. Eléggé magam alatt vagyok. :D Okt. első vagy második hétvégéje jó lesz valakinek? Nagyjából akkor gurulok haza, és tényleg találkozhatnánk már. Most jön az éjjeli baglyok és farosok ideje! B) (ördögi kacaj) Társulj be hozzánk, vegyél te is farost, és duhajkodj velünk éjjeleken át! :lol: A legjobb benne, hogy a főnökasszony ilyenkor már alszik és reggel meg már csak a "pofákat" vágja, valahogy így: :P :P :wub: :P :P (Persze nem is így van, csak viccelődöm) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 RWD power hehe :P éjszaka szörnyei parancsolom bejelentkezni :wub: :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Szeva Tas! Hát hogysmint? Éjszaka szörnyei parancsolom bejelentkezni! Jelentem, kísértésre készen állok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Szeva Tas! Hát hogysmint? Jelentem, kísértésre készen állok! sza SÁRGA szörny a ma esti itiner az bármerre kisérteni KILINCSEL ELŐRE :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Vettem KÉK vezér, de a parancsot nem tudom végrehajtani. Autó pihen, úgy meg hülyén nézek ki, ha magam forgok, és hozzá még nyikorgok is. Gyűlünk már! Helló Roli! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 amugy jól Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 RWD power hehe :lol: éjszaka szörnyei parancsolom bejelentkezni :P :D :P Jelen! :P B) :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 amugy jól Az f@sza. Én meg itt haldoklom. Miniszoknyás kis fityulás, szépen mosolygós csinos nagymellű ápolónénit akarok, de mán! Dől belőlem a takony, marhára megfáztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 az éjszakai ut az ugy kisért most is hogy gyüjtöm az ures sörös dobozokat szemezek a kis szörnyel az udvaron keresek uj hátsó gumikat mert eme rövid idő alatt sikerült mégis elszaggatni a talin a pörgésern :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Kár értük, de nemes ügyért pusztultak el. Aki látja a videókat, az egyetért velem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Az f@sza. Én meg itt haldoklom. Miniszoknyás kis fityulás, szépen mosolygós csinos nagymellű ápolónénit akarok, de mán! Dől belőlem a takony, marhára megfáztam. ha az ápolonő megvan vegyél aspirin kurát aszpirin a köldökébe és addig szeretkezni még el nem olvad ha nincs jó a mézes pálesz is :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Bár elég furcsák a betűk,ugyanis ma születésnapot ittunk kedves emelettársammal,úgy hogy előtte meg dolgoztam ezerrel... Szóval jóvan ez így,csak bírjak holbnap felkelni :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Kár értük, de nemes ügyért pusztultak el. Aki látja a videókat, az egyetért velem. csak olyan tenyérnyi foltokban hiányos de még hazahoztak Zalalövöről is :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 ha az ápolonő megvan vegyél aspirin kurát aszpirin a köldökébe és addig szeretkezni még el nem olvad ha nincs jó a mézes pálesz is :wub: A mézes páleszt már próbáltam. Ugyanúgy taknyos voltam, de nem érdekelt. :P De ez az Aszpirin kúra nagyon hatásosnak ígérkezik! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts