öcsibácsi Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Az Unix webshopjában láttam, a motorkódod alapján kidob 1 Behr-Hella radiátort 13535 ft-ért. Ez legalább új. Kérdezz rá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Az Unix webshopjában láttam, a motorkódod alapján kidob 1 Behr-Hella radiátort 13535 ft-ért. Ez legalább új. Kérdezz rá. :lol: Néztem, köszi, de sajnos ez is a nemklímáshoz való.. :\ Enyémbe ami jó az 40-60ezer között mozog unix-bárdinál.. alkatresz.eu oldalon találtam egy cikkszámos keresést, beírtam a gyári cikkszámát: 1618004 et és ott van 18500ért. Hétfőn felhívom őket és akkor megrendelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Ma délutánra lesz radiátor potom 29ezer forintért.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Ma délutánra lesz radiátor potom 29ezer forintért.. :lol: Ijjh. Az igen. :S Nekem most reggelente 19-est dobálja és le is áll. De csak reggel és az első 4-5 indításig, utána már megy rendesen. Neked hogy kezdte a hülyeséget ez a jeladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Ma délutánra lesz radiátor potom 29ezer forintért.. :lol: Szal akinek klímás F Astra, A Vectra, Calibrája van, az nagyon vigyázzon erre a radiátorra.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Ijjh. Az igen. :S Nekem most reggelente 19-est dobálja és le is áll. De csak reggel és az első 4-5 indításig, utána már megy rendesen. Neked hogy kezdte a hülyeséget ez a jeladó? Nekem úgy kezdte hogy menet közbe ha 5ezerig kipörgettem akkor dobálta.. Ha még gyári a jeladó, akkor a kábelét nagyon óvatosan mozgasd, meg szó szerint eltörhet rajta a szigetelés, és akkor totál kuka tényleg, mert összeér benn a 3szál.. Enyémbe bárditól kedvezménnyel 18ezer volt a hella főtengely jeladó(más nincs is hozzá), azóta tökéletes! Kopp-kopp :lol: Amúgy most mondom, ha klímás a géped, nagyon nagyon nagyon és még annális nagyobb szpás kicserélni ;) Keresek a régiről képet lefényképezem és felteszem, megmutatom milyen volt az enyémbe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Nekem a hűtő lesz cserés a 7végén. ;) Megyek veszek fagyállót meg vizet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Hülye egy valami ez az opel.. Városba ha pl. lassan haladsz a forgalommal, sok lámpa, stb. (Győr) akkor mindig felmegy a víz, és szinte folyamat kapcsolgat a hűtőventi, hosszútávon meg kell neki 15km mire felmegy 90, és akkor nyit a termosztát, és azonnal lemegy a kék és a 90közé a mutató. Szal nem értem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Nekem úgy kezdte hogy menet közbe ha 5ezerig kipörgettem akkor dobálta.. Ha még gyári a jeladó, akkor a kábelét nagyon óvatosan mozgasd, meg szó szerint eltörhet rajta a szigetelés, és akkor totál kuka tényleg, mert összeér benn a 3szál.. Enyémbe bárditól kedvezménnyel 18ezer volt a hella főtengely jeladó(más nincs is hozzá), azóta tökéletes! Kopp-kopp :lol: Amúgy most mondom, ha klímás a géped, nagyon nagyon nagyon és még annális nagyobb szpás kicserélni ;) Keresek a régiről képet lefényképezem és felteszem, megmutatom milyen volt az enyémbe :) Klímás :) Nekem menet közben nincs gond. Idáig van Hella 20000-ért, VDO (gyári) 25000-ért, de még megkérdezek pár emberkét. Sajna már akkor le volt morzsolódva külső burkolata a kábelnek amikor megvettem (szigetelőszalag póver), eddig bírta szegény. Mit is akarok 16 évnyi szolgálat után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Nekem a hűtő lesz cserés a 7végén. ;) Megyek veszek fagyállót meg vizet. :lol: Az szerencsére gyorsan megvan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Hülye egy valami ez az opel.. Városba ha pl. lassan haladsz a forgalommal, sok lámpa, stb. (Győr) akkor mindig felmegy a víz, és szinte folyamat kapcsolgat a hűtőventi, hosszútávon meg kell neki 15km mire felmegy 90, és akkor nyit a termosztát, és azonnal lemegy a kék és a 90közé a mutató. Szal nem értem :lol: De legalább nem főzi meg magát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
quemby Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 üdv az enyém egy apró kis probléma remélem :rolleyes: vectra 1993 4.havi. c20ne van ugye a fjmagasságban lévő befúvó egység. na most ezzel az a baj, hogy hiába nyitom ki, egy deka levegő nem jön ki rajta. nagy mutatvány volna ezt megcsinálnom magamnak, ugy hogy az első autó,m tehát nagy tapasztalatom nincs benne? vagy inkább neki se álljak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 üdv az enyém egy apró kis probléma remélem :huh: vectra 1993 4.havi. c20ne van ugye a fjmagasságban lévő befúvó egység. na most ezzel az a baj, hogy hiába nyitom ki, egy deka levegő nem jön ki rajta. nagy mutatvány volna ezt megcsinálnom magamnak, ugy hogy az első autó,m tehát nagy tapasztalatom nincs benne? vagy inkább neki se álljak. Egy picit érthetőbben fogalmazz légyszi, mert nem igazán lehet érteni hogy mit szeretnél kérdezni! Az írásjelek eléggé össze-vissza vannak... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 üdv az enyém egy apró kis probléma remélem :rolleyes: vectra 1993 4.havi. c20ne van ugye a fjmagasságban lévő befúvó egység. na most ezzel az a baj, hogy hiába nyitom ki, egy deka levegő nem jön ki rajta. nagy mutatvány volna ezt megcsinálnom magamnak, ugy hogy az első autó,m tehát nagy tapasztalatom nincs benne? vagy inkább neki se álljak. A középső szellőzőre gondolsz? A venti megy ilyenkor? A szélsőkön jön a levegő rendesen? Tudod állítani, hogy alul-felül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
quemby Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 A középső szellőzőre gondolsz? A venti megy ilyenkor? A szélsőkön jön a levegő rendesen? Tudod állítani, hogy alul-felül? mindenhol jön a levegő normálisan, és mindegyik minden fokozatban az állításnak megfelelő irányban megy, csak ott nem jön semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 mindenhol jön a levegő normálisan, és mindegyik minden fokozatban az állításnak megfelelő irányban megy, csak ott nem jön semmi. Akkor az állító zsalu nem nyit ki. Kétoldalról benyúlsz a rács mellett csavarhúzóval és kipattintod a rostélyt. Ott van egy rudacska, azt nézd meg a helyén van-e, az mozgatja a zsalut. Link to comment Megosztás: More sharing options...
quemby Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Akkor az állító zsalu nem nyit ki. Kétoldalról benyúlsz a rács mellett csavarhúzóval és kipattintod a rostélyt. Ott van egy rudacska, azt nézd meg a helyén van-e, az mozgatja a zsalut. azt hittema fél műszerfalat le kell bontanom köszönöm szépen :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geo1 Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Üdv: A problémám a következő: Omega C20NE motor Valamiért felment a vízhőfok mutatója, de a vizet nem forralta fel. Kivettem a termót biztos annyi neki. Így igaz nem nyitott ki. Na de az érdekes hogy a mutató azt mutatya hogy így is felmegy a vízhőfok! De mikor felmegy a mutató szerint 100 fokra nem forr benne a víz szépen áramlik és kb 80 Fokos lehet a víz! mivel kézzel is megfogtam a csövet, és be is tudtam nyomni azaz a víz áramlik benne rendesen. A visszágon pedig langyos víz jön tehát hűtti a motor. Jeladó? vezeték? ötlet? Üdv: Geo Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Mutató szerint 100°C-on egy nyomás alatt levő hűtőrendszerben még nem forr a víz, az csak úgy 130°C-nál következik be kábé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Üdv: A problémám a következő: Omega C20NE motor Valamiért felment a vízhőfok mutatója, de a vizet nem forralta fel. Kivettem a termót biztos annyi neki. így igaz nem nyitott ki. Na de az érdekes hogy a mutató azt mutatya hogy így is felmegy a vízhőfok! De mikor felmegy a mutató szerint 100 fokra nem forr benne a víz szépen áramlik és kb 80 Fokos lehet a víz! mivel kézzel is megfogtam a csövet, és be is tudtam nyomni azaz a víz áramlik benne rendesen. A visszágon pedig langyos víz jön tehát hűtti a motor. Jeladó? vezeték? ötlet? Üdv: Geo Szia! Kezelési/szervíz könyvben bennevan, hogy milyen hőmérsékleteknél milyen ellenállása van a jeladógombának. Igazából nem tétel, szóval ha öreg érdemes cserélni. Másik út diagnosztikával megnézni, hogy a motorhőmérséklet jeladó mennyit érzékel. Igazából az a mérvadó érték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Kasztni munka miatt szétbombáztuk az autó belsejének nagy részét, csak a műszerfal, váltó box maradt. Kérdésem, hogy mennyit kellene bontanom, ahhoz, hogy hozzáférjek a fűtőradiátorhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geo1 Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 köszönöm a válaszokat a jeladót ma meg is veszem azt megírom mi lett vele. Üdv: Geo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geo1 Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 Nem jeladó hiba, mivel az új jeladóval is ugyan ezt produkálja! De nem forr a vizem és nem is fogy! Hát már nagyon ideges vagyok miatta nem volt nagy gondom sosem vele. de ez idegesít. Elképzelhető hogy dugulás lehet?- de akkor nem áramolna át a víz! Vagy tényleg az óra gajdúlt meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 Nem jeladó hiba, mivel az új jeladóval is ugyan ezt produkálja! De nem forr a vizem és nem is fogy! Hát már nagyon ideges vagyok miatta nem volt nagy gondom sosem vele. de ez idegesít. Elképzelhető hogy dugulás lehet?- de akkor nem áramolna át a víz! Vagy tényleg az óra gajdúlt meg? Ha van esetleg egy hőmérőd, pl. egy vegyes tüzelésű kazán hőfokmérője, akkor mérd meg vele a kiegyenlítőben hány fokos, mikor 100at mutat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geo1 Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 Hideg motornál fehér füstnek kell kijönnie? Én hengerfelyre gyanakszom. Azt tudni kell hogy gázüzemű az autó amit októberbe tetettem bele. Elképzelhető mivel a gáz magasabb oktánszámnak felel meg hogy kiégette?- ez csak egy ötlet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts