hemi Elküldve Február22, 2004 Megoszt Elküldve Február22, 2004 Ne nyisssssatok már minden kis hibáért klülön témát. Tessék a hozzászólásokat átmásolni 2 hétig bezárom az érintett témákat és utána törlés rulez! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 Hát ez majdnem meg volt :oops: nem sok dolog lett ide áttéve, de szerintem hemi az "Astra G gondok"-ba a nyitott témák teljesen beleférnek...inkább ezt töröld... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Július21, 2004 Megoszt Elküldve Július21, 2004 Szóval. Van nekem egy Astra G 1.4 16V 5 ajtós járművem. Az ajtók felől igen kellemetlen nyiszorgó hangokat tudnak gerjeszteni a kiváló magyar utak. Minnél több kilométer (jelenleg bő 50000) annál több zaj. Mitévő legyek? Valakinek hasonló jelenség? Köszi és üdv: koco 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
cszoli Elküldve Július22, 2004 Megoszt Elküldve Július22, 2004 Ajtóktól jövő zajok: 1. Ajtókeret: megoldás: ajtóbeállítás 2. Ajtókárpit: megoldás: leszerel, érintkezési pontokhoz szivacsszigetelés, visszaszerel 3. Ablak a keretében: megoldás: sínek zsírzása évente. Más zajt még nem tapasztaltam G-nél. Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
cszoli Elküldve Július22, 2004 Megoszt Elküldve Július22, 2004 Bocs: helyesen: más zajt az ajtó felől még nem tapasztaltam G-nél.. Azért nem ugyanaz :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Július22, 2004 Megoszt Elküldve Július22, 2004 Köszi, valamikor nekiállok, és amit tudok megoldom. koco Link to comment Megosztás: More sharing options...
Judy29 Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 Sziasztok! Friss Astra G tulajdonosként kérem szíves segítségeteket: 1998-as 1.6i autómnak valamiért nem világít egyik féklámpája sem. Az izzók jók. Mi lehet a gond? Köszi a segitséget! Judy Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 Sziasztok! Friss Astra G tulajdonosként kérem szíves segítségeteket: 1998-as 1.6i autómnak valamiért nem világít egyik féklámpája sem. Az izzók jók. Mi lehet a gond? Köszi a segitséget! Judy szija! ha az izzok jók, akkor a féklámpa kapcsolo vagy a biztositékja rossz. de inkább a kapcsoló.... egy párezer forintos tétel.... és a fékpedál fölé van egy kis konzolba bepattintva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Judy29 Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 Bocsika! A tolatólámpa nem ég. Első autóm, még egy kicsit szoknom kell, mi micsoda. Gondolom ugyanez lenne a probléma. A barátom szerint viszont a kapcsolás rajz alapján ez a lámpa egy másikkal van összekötve, a többi viszont jó. Ha a kapcsolója rossz, akkor azt hol találjuk? Köszike! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 Bocsika! A tolatólámpa nem ég. Első autóm, még egy kicsit szoknom kell, mi micsoda. Gondolom ugyanez lenne a probléma. A barátom szerint viszont a kapcsolás rajz alapján ez a lámpa egy másikkal van összekötve, a többi viszont jó. Ha a kapcsolója rossz, akkor azt hol találjuk? Köszike! a váltóba van beletekerve a tolatólámpa kapcsolo. az szokott elromlani. szintén egy párezres téma. biztosan az a rossz. ki kő cserélni. de a féklámpát és a tolatólámpát hogy lehet összekeverni :?: :?: :?: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Judy29 Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 Nagyon köszi! Még annyit szeretnék kérdezni, hogy kezdjünk hozzá? Alá kell feküdni, vagy az utastérből érjük el a kapcsolót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 Nagyon köszi! Még annyit szeretnék kérdezni, hogy kezdjünk hozzá? Alá kell feküdni, vagy az utastérből érjük el a kapcsolót? a moptortérből felülről. ugy kb. itt keresendő: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jókiskocsi Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 Szasztok! 1.4 16v. Motor kattogó hangot ad. Több független megfigyelő egyöntetűen hidrotőke kopást diagnosztizált. "Ki kéne cserélni mindet!" = drágadolog. (Hidrotőkeadalékot már próbáltam, de nem segített...) Kérdés: Nem tudtok véletlenül olyan szakembert, aki el tudná dönteni, hogy melyik hidrotőke rendetlenkedik, vagy legalább azt, hogy :) melyik henger... (4 hidrotőkényit még beruháznék). Köszi. Tom Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 Szasztok! 1.4 16v. Motor kattogó hangot ad. Több független megfigyelő egyöntetűen hidrotőke kopást diagnosztizált. "Ki kéne cserélni mindet!" = drágadolog. (Hidrotőkeadalékot már próbáltam, de nem segített...) Kérdés: Nem tudtok véletlenül olyan szakembert, aki el tudná dönteni, hogy melyik hidrotőke rendetlenkedik, vagy legalább azt, hogy :) melyik henger... (4 hidrotőkényit még beruháznék). Köszi. Tom szerintem nincs olyan ember, aki meg tudná mondani hogy melyik kattog... mennyi km-t futott a motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jókiskocsi Elküldve Augusztus3, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2004 szerintem nincs olyan ember, aki meg tudná mondani hogy melyik kattog... mennyi km-t futott a motor? Jelenleg 40e Km körül járok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus3, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2004 Jelenleg 40e Km körül járok. 40.000 km-nél nem szokott kattogni a motor. mit töltöttél idáig bele?? prolong?, olajadalék? valami?? milyen olajjal jársz?? csak valami ilyen baja lehet... mennyi idős??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
agocsp Elküldve Szeptember18, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2004 Sziasztok! Hogy / hol lehet G astrában a fényszóró magasságot állítani? (mert az utastérben lévő 0 állásban is nagyon lefelé világít) Az F astrában volt a fényszórónál egy nagy tekerő gomb, valami ilyesmit keresek itt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember18, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2004 Sziasztok! Hogy / hol lehet G astrában a fényszóró magasságot állítani? (mert az utastérben lévő 0 állásban is nagyon lefelé világít) Az F astrában volt a fényszórónál egy nagy tekerő gomb, valami ilyesmit keresek itt is. a fényszoró tetén lévő imbusz nyilásokba behelyezett imbuszkulcs tekergetésével. na ezt jól megaszondtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agocsp Elküldve Szeptember18, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2004 a fényszoró tetén lévő imbusz nyilásokba behelyezett imbuszkulcs tekergetésével. na ezt jól megaszondtam :) Sejtettem, csak nem akartam eltekerni. De majd most... Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember18, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2004 Légy bátor! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Szeptember21, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2004 Ez nem műszaki és nem is probléma , mégis... :!: Eladó 4db 185/60vagy65 R15-ös gyári G Astra Continental gumi kb70-80%osak. Ir.ár.: 7eFt/db Írj, megegyezünk! :wink: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
marcusanton Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Sziasztok! A következQ kérdésem lenne. Van egy Astra G-m amit használtan vettem -1999 -es, 1,4- 16 szelepes, 60000 km-t futott, és eddig minden rendben vokt vele. Néhány napja azonban egyszerqen nem indult el. egyet-kettQt hörrent a motor aztán csak az önindító megy. Elvittem szerelQhöz. azt mondta, hogy az egész vezérlés elállítódott, de Q is értetlenül ált a dolog elQtt, mert azt mondta úgy néz ki, mintha valaki rosszul rakta volna össze, úgy el vannak fordulva egymástól vezérmqtárcsák, a vezérmqszíj meg tök feszes. Azt mondta vigyem szervízbe mert evvel nem tud mit kezdeni ill. nem akar belenyúlni. Jelenleg a szervízben van a kocsi, de még nem tudok semmit. Mi okozhatja ezt a hibát? Lehetett-e valami elQzménye az elQzQ tulajnál? Mekkora hiba ez, javítási költségek? Ha most sikerül megcsinálni, akkor a jövQben mire számíthatok- jó lesz, vagy elQfordulhat még? (megítélésem szerint nem szokványos a dolog, és eléggé zsebbenyúlós lesz) :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Sziasztok! A következQ kérdésem lenne. Van egy Astra G-m amit használtan vettem -1999 -es, 1,4- 16 szelepes, 60000 km-t futott, és eddig minden rendben vokt vele. Néhány napja azonban egyszerqen nem indult el. egyet-kettQt hörrent a motor aztán csak az önindító megy. Elvittem szerelQhöz. azt mondta, hogy az egész vezérlés elállítódott, de Q is értetlenül ált a dolog elQtt, mert azt mondta úgy néz ki, mintha valaki rosszul rakta volna össze, úgy el vannak fordulva egymástól vezérmqtárcsák, a vezérmqszíj meg tök feszes. Azt mondta vigyem szervízbe mert evvel nem tud mit kezdeni ill. nem akar belenyúlni. Jelenleg a szervízben van a kocsi, de még nem tudok semmit. Mi okozhatja ezt a hibát? Lehetett-e valami elQzménye az elQzQ tulajnál? Mekkora hiba ez, javítási költségek? Ha most sikerül megcsinálni, akkor a jövQben mire számíthatok- jó lesz, vagy elQfordulhat még? (megítélésem szerint nem szokványos a dolog, és eléggé zsebbenyúlós lesz) :? sajnos ha átugrott a vezérlés akkor zsebbenyulós lesz,mert összeakad a motor, és elgörbülhetnek a szelepek. Vagy a vizpumpád szart be, vagy egyszerüen a vezérmü szij elkopott, és vagy elszakadt, vagy átugrott. ezért kell kicserélni vásárláskor a vezérlést. gyári cuccokból olyan 100-150 ezer simán szokott lenni.... melyik szervizben áűlla za utó?? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
marcusanton Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 sajnos ha átugrott a vezérlés akkor zsebbenyulós lesz,mert összeakad a motor, és elgörbülhetnek a szelepek. Vagy a vizpumpád szart be, vagy egyszerüen a vezérmü szij elkopott, és vagy elszakadt, vagy átugrott. ezért kell kicserélni vásárláskor a vezérlést. gyári cuccokból olyan 100-150 ezer simán szokott lenni.... melyik szervizben áűlla za utó?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Judy29 Elküldve Október19, 2004 Megoszt Elküldve Október19, 2004 Sziasztok! A hideg idő beálltával felmerült egy kis problémám: nem működik a hátsó ablak fűtése. Kérdésem, hogy mi lehet a hiba? Ha a szállban van szakadás, akkor azt szélvédő-csere nélkül meg lehet oldani? Köszi! Judy 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts