uhuhu Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 hopszika! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December20, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December20, 2004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December20, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December20, 2004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December20, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December20, 2004 Corsa OPC! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Választhatok :?: NEKEM A LEGELSŐ KELL :!: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 most van elyen opc felni hasznaltauto-n, azt hiszem 5kilóért :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Részemről A, és C, egymás mellett a garázsban! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 szép-szép, de ezzel a morcosítással egy kicsit OFF pólós ON lett. Szerintem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 szép-szép, de ezzel a morcosítással egy kicsit OFF pólós ON lett. Szerintem :wink: Aham, igazad van. Rakjak be másik képet ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 De max hármat :twisted: Jó csak vicc vót.Nem kell mert amúgy szép a vas 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 LEGALÁBB A KORMÁNYA JÓ HELYEN VAN! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 LEGALÁBB A KORMÁNYA JÓ HELYEN VAN! :) :) :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Itt minha látnék egy ismerős autót : http://carstyling.hu/car_shower.php?id=8458 :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 talált süllyedt..... én vagyok a párbajok és a wolfsburgi aszfaltgyaluk réme..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 talált süllyedt..... én vagyok a párbajok és a wolfsburgi aszfaltgyaluk réme..... :) Akkor lennél oly kedves itt is némi beszámolót eszközölni az átalakításokról, tervekről, stb. Némi képanyaggal is megtámogatva persze :) ui: csak egy kicsit kisebb képekkel kérlek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 a képek redukálására már én is gondoltam.... Tervek? nagy vonlakban.... sport hátsódob - már rajta van legaktuálisabb az alu taposó beszerzése..... (szebb lesz tőle a neon) holnap veszek a kocsi alá neonokat (lehet hogy hülyének tartotok emiatt de nekem nagyon teccik) direktlégszűrő már meg van rendelve, tavasszal felkerül ja a tesco gazdaságos pedálszettet kidobni jó messze és vmi normálisat venni (milyet érdemes?) továbbiakban? hátsó ablakok+hátsó szélvédő fóliázása m3-as tükör (asszem króm lenne szép) egy kis ültetés (3-4 cm) 15"-os felni lökös+ küszöb esetleg vmi kényelmesebb ülés (sport v. gsi) amit elég nehéz előrehajthatós kivitelben találni) hifi hát nagy vonalakban ennyi. örülnék javaslatoknak, ötleteknak mit érdemes/holérdemes beszerezni a lényeget majd lefelejtettem: dekor a kocsi oldalára (még csak tervezgetem, hogy mi nézne ki szépen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 ja ami megvan piros neonok a lábál, alu küszöb, ZEUS hátsódob, UV neon a csomitartóban, gyári magnó száműzése, meg az alufelnik Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 most így néz ki: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 ilyesmi spoilert szeretnék hozzá: meg gyári fekete küszöböt. (mondjuk olyat még nem találtam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 Szép lesz! holnap veszek a kocsi alá neonokat (lehet hogy hülyének tartotok emiatt de nekem nagyon teccik) Ne feledd, mindig magadnak csinálod, a saját szád íze szerint.Ahogy mélykék mondotta volt, az a lényeg, hogy neked tetszen.HAJRÁÁ!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 Szép lesz! holnap veszek a kocsi alá neonokat (lehet hogy hülyének tartotok emiatt de nekem nagyon teccik) Ne feledd, mindig magadnak csinálod, a saját szád íze szerint.Ahogy mélykék mondotta volt, az a lényeg, hogy neked tetszen.HAJRÁÁ!! no ezt én is így gondoltam. nem streetracingos gyorsulós kocsit akarok belőle hanem csak azt hogy szép legyen. mindjárt teszek be képet a lökösről is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 a képek redukálására már én is gondoltam.... Tervek? nagy vonlakban.... sport hátsódob - már rajta van legaktuálisabb az alu taposó beszerzése..... (szebb lesz tőle a neon) holnap veszek a kocsi alá neonokat (lehet hogy hülyének tartotok emiatt de nekem nagyon teccik) direktlégszűrő már meg van rendelve, tavasszal felkerül ja a tesco gazdaságos pedálszettet kidobni jó messze és vmi normálisat venni (milyet érdemes?) továbbiakban? m3-as tükör (asszem króm lenne szép) egy kis ültetés (3-4 cm) 15"-os felni lökös+ küszöb esetleg vmi kényelmesebb ülés (sport v. gsi) amit elég nehéz előrehajthatós kivitelben találni) hifi hát nagy vonalakban ennyi. örülnék javaslatoknak, ötleteknak mit érdemes/holérdemes beszerezni a lényeget majd lefelejtettem: dekor a kocsi oldalára (még csak tervezgetem, hogy mi nézne ki szépen) Nahhh akkor alakulnak a dolgok, tervekből is van jócskán :) Pedálszett ? Én úgy hallottam, hogy valaki mostanában vásárolt Sparco pedálszettet Corsaba :) Reméljük, hamarosan lesznek képek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts