berlina Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 Ha találsz olyan Opel Márkakerekedést, ahol a H Astra mellett veterán Opel is ki van állítva ne késlekedj jelezd itt. Mint például: Opel Soest Opel Unna 1 Opel Unna 2 Opel Unna 3 Opel Hamm Opel Witten Opel Peißenberg Opel Soest 1 Opel Soest 2 Opel Autohaus in Dortmund Opel Autohaus in Gelsenkirchen-Buer Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 A tatabányai OPELszalonban van kiállítva ez az Olympia. (a képeket Chyga készítette :wink: ) Mégegy kép. és mégegy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Hú jó ez a topik!!!! Pénteken és szombaton is átmentem Tatabányán....és nem tudtam, hogy ilyen gép van ott!!! Meg kellett voolna sasolni! Most hírdetnek egy A Rekordot, ami szintén egy szloné volt, ne kérdezzétek melyiké, elfelejtettem, na a lényeg, hogy szépen fel volt újítva, aztán a szalont átépítették a kocsit kitették az udvarra. Az építkezés elhúzodott, jött a tél, a Reki kintmaradt, motor szétfagyot..... :lol: Aztán meg az udvaron felejtődött egy pár évig, ahol kicsit megpunnyadt...aztán bagóért eladták... Ez már büntetendő!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Szerintem minden valamit magára adó Opel szalonba illene egy ilyen gépet kihelyezni. Ezzel is erősítve az emberekben, hogy egy megbízható márkáról van szó, aminek van múltja. Nem egy ilyen tavaly alakult autógyárról...ahol egy marék rizsért dolgoznak. Egyébként szerintem az sem mindegy, hogy milyen "nemzetiségű" autót vesz az ember. Százszor inkább vennék valami európai autót (Opel) ezzel az itteni munkások megélhetését támogatva, mint valami távolkeleti csodát. Na de ne csak dumáljak, itt egy A Rekord, állítólag Miskolcon van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Pécsen is volt egy P Kapitaen ha arról van valakinek képe PLEASE tegye be!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2006 Opel Händler Wittemann - Bruchsal Bitter CD: 1 2 3 4 5 6 Kadett C Coupe: 1 2 3 4 5 Kadett C City: 1 2 GT: 1 2 3 Opel Händler Stratemann - Dortmund: GT 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Az érdi Opel kereskedésben is áll egy C Rekord. 9-től a 23-as képig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Az érdi Opel kereskedésben is áll egy C Rekord. 9-től a 23-as képig. Gyönyörű. Csak nagy kár azért a motortérért. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Gyönyörű. Csak nagy kár azért a motortérért. :( Méé? Mi a baj a motorral? :) Állítólag csak 26 ezer km van benne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Méé? Mi a baj a motorral? :) Állítólag csak 26 ezer km van benne. :) Semmi. Benéztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május27, 2006 Az Opel Jona Unna Massen-ben új autókat állított ki a bemutatóteremben: Senator 1 2 ha jól látom Kadett B 1 2 Rekord 1 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2006 ide írom, mert ide illőnek találom: Az Adam Opel AG Rüsselsheim-i gyártelepén a K6 csarnokban 7000m2-en rendezi be az új Opel múzeumát. 15 év után Herr Zettl meghalgattatott és javaslata támogatásra talált a Management-ben is. Egyenlőre a Spiegel oldalán: Das Weißt du noch-Erlebnis Az Opel.de Archive oldalán még nem kerestem. amint lesz időm lefordítom a cikket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2007 www.autohaus-morchel.de/ Sprendlingen-De 1 2 3 4 5 6 7 8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 nemcsak Fiat http://www.autobild.de/mmg/mm_bildergalerie_668983.html?tab=0&page=24&bid=0&m=&e=&i=' target="_blank"> klikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 hát nemsikerül a linket bementeni http://www.autobild.de/mmg/mm_bildergalerie_668983.html talán most Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Ez a nem semmi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ezsi14 Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Csá!Áll egy C Rekord Érden a DIFERBEN.Olyan mint az enyém,csak ez fekete és nem coupe!Állítólag Romániából egy fészerből halászták és alig kellett hozzányúlni!A szokásos legendák.Nem egy maku,de nem is gáz.Na én ezt láttam kereskedésben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 Csá!Áll egy C Rekord Érden a DIFERBEN.Olyan mint az enyém,csak ez fekete és nem coupe!Állítólag Romániából egy fészerből halászták és alig kellett hozzányúlni!A szokásos legendák.Nem egy maku,de nem is gáz.Na én ezt láttam kereskedésben. Igen egy fekete 4 ajtós. De elárulhatnád,hogy neked milyen C Rekid van. :D Nekem Coupé. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Ma láttam ezt a szépet, a győri Opel Nádor kereskedésben. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Ez meg eladó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Ez a Mikolasek Tibi autója. MVOK klubtag. Egy bordó A Rekord Coupéval volt most a Blitzen egy korhú lakókocsival. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts