kori Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Tényleg patentül néz ki. De látom már el is adták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Ascona B folyamatosan az élvonalban hibamentes kmekkel Pannenstatistik http://www.mancona.de/mancona/bilder/rekla...itungascb15.jpg -nekem is volt ilyenem, nagyon bánom,hogy eladtam. gyerek voltam aszem :lol: .. Meg gondolatlan. Mostmeg nem lehet olyat kapni,ami meg is van rendesen csinálva. Jó autó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Mi nap kaptam egy levelet és benne volt egy 2 ajtós Ascona B. eladó lesz majd tavasszal. Igaz az ára már most füstölög, de aki nem akar rá költeni egy ideig annak érdemes lenne meg vennie. Jó kaszni és motor. Fény az új. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Mi nap kaptam egy levelet és benne volt egy 2 ajtós Ascona B. Basszus mekkora levél lehetett már...és hogy fért be a postaládába ? :excl: :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 ne mán mekkora levél lehetett már...és hogy fért be a postaládába ? :excl: :lol: :lol: :( Na ja.... Mi van te sem tudsz aludni?? vagy be kell fűteni a házat? Alvás zavarban vagy te is. megszoktad a korai kelést?? Szép hétvégét.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Na ja.... Mi van te sem tudsz aludni?? vagy be kell fűteni a házat? Alvás zavarban vagy te is. megszoktad a korai kelést?? Szép hétvégét.... Tudnék csak kellni kellett és tényleg be kell fűteni a házat:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Tudnék csak kellni kellett és tényleg be kell fűteni a házat:D Na ja. Én is meg tettem, Hétvége az enyém.. messzire vitték az autódat?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március19, 2013 Megoszt Elküldve Március19, 2013 Egy kétajtós Ascona B a Vágyam ... Tud valaki egy elfogadhatót?? ( Gelko - Bocs de a tető nélküliek nem jönnek be ) ( :omg: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2013 Megoszt Elküldve Március19, 2013 Semmi gond :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2013 Megoszt Elküldve Március19, 2013 Az a gép úgyis C Ascona. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2013 Megoszt Elküldve Március19, 2013 hát igen...a B ascona kabrió nem is olyan szép mint a C Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts