berlina Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 ha jól láttam Ascona A racing resto jelentés: http://pumba2.free.fr/Activites/RROCfriends/BobWebpage Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július29, 2005 auto motor & sport 1973 június 9. 12. szám 93. oldal: Ascona /Manta A Irmscher és Steinmetz tuning árlista jpg 750 kb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Helló! Nem tudsz eladó Ascona B-t???? 90 ezer körli árban gondolkodom! köszi! Zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október1, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október1, 2005 helo, egyáltalán nem eladó :( annyiért meg pláne nem :D --------- Az Oldtimer Markt következő, a novemberi számában a B Ascona lesz címlapon, mivel ez a "sikkes limuzin" :D is elérte a 30 éves kort. A nyáron ünnepelt W123 után a B Ascona a következő szülinapos!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október27, 2005 no, hát kapható az Oldtimer Markt novemberi száma is. Úgy kezdtem az olvasáshoz, h na eljött az idö hogy már lassan B Asci-ról szinte nem is tudnék olyan infót találni egy cikkben, amit már ne ismernék. Nem így van! pl az 1,5m eladott példányból az 1.6N kétajtós alapfelszereltséggel a legáltalánosabb, pont az, amelyikböl egy db itt kuksol az udvar sarkában, úgyhogy még az is lehet újra összerakom valamikor: mondjuk 2009-re. Valamint egy tényleg érdekesség: a 2.4 motor a 2.3D blokkjából született egész kicsit fölfúrva, és az elsö Opel motor volt, ami könnyüfémhfejet kapott, még az 1979-es 1.3 OHC elött, és hogy valójában a Cossworth mühelyében készült, de minden 400-ast (268 db-ot) Irmscher-nél raktak össze, és tényleg azért 400-as, mert a Gruppe4 homologizációhoz 400 db gyártott példány volt szükséges. a darabszám eltér? ezek már legendák... ahogy az is, hogy a phase II nem tuningolt motor, hanem a 144 lovas utcai verzió (az L-Jetronic-kal) a szilidített... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December10, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December10, 2005 jelenleg ÍGY néz ki a szeptemberben fotózott a fentebb említett újság címlapján szereplő B Ascona. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve December10, 2005 Megoszt Elküldve December10, 2005 Esetleg valakit érdekelhet http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...AMEWA%3AIT&rd=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December10, 2005 Megoszt Elküldve December10, 2005 ez így, ahogy van, gyönyörű mellesleg ez az egyik legszebb felni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December10, 2005 Megoszt Elküldve December10, 2005 ez így, ahogy van, gyönyörű mellesleg ez az egyik legszebb felni télleg az ... ez egyébként milyen felni mert nagyon teccik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve December10, 2005 Megoszt Elküldve December10, 2005 télleg az ... ez egyébként milyen felni mert nagyon teccik :lol: Ha jól nézem, Ronal Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December10, 2005 Megoszt Elküldve December10, 2005 pontosabban Ronal Turbo de van ugyanilyen Zenderből is, meglepő módon az is a Turbo nevet viseli :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Meg van a Schmidt TH Line, ami hasonló nekem az is nagyon tecc. (Amúgy van ilyen ascona A modellünk :-) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 azé van még pár szép felni :lol: én az összes schmidt felnit a tökéletes kategóriába sorolom formailag is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2005 30 JAHRE OPEL ASCONA B csúnya cikkíróbácsi csak a neten látott B Ascit... különben nem írta volna, hogy nincs görbe vonal a karosszérián Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 30 JAHRE OPEL ASCONA B csúnya cikkíróbácsi csak a neten látott B Ascit... különben nem írta volna, hogy nincs görbe vonal a karosszérián jó neked hogy igy tudsz külföldiül..... én csak a képeket szoktam ilyenkor nézni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 jó neked hogy igy tudsz külföldiül..... én csak a képeket szoktam ilyenkor nézni :lol: Tanúni kellett vóna!!! :lol: ;) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 jó neked hogy igy tudsz külföldiül..... én csak a képeket szoktam ilyenkor nézni :lol: Te is? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Te is? :lol: :lol: Sőt én is :lol: De azért a felét értem ám,hogy: klimaanlage,meg auspuff meg Bremse meg ezeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2006 A 2006/02 OpelScene-ben van 4 oldal egy tökéletesen teljes Ascona 400-ról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 meg egy épített C i500-ról is :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 zsír verda Tiszaújvárosból (1,6os volt, most 2.0i egy Mantából, a sperr meg tavasszal megy bele) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 ilyen szép ATS Cup ot nem láttam még :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 ilyen szép ATS Cup ot nem láttam még :blink: Én szóltam... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Én szóltam... :rolleyes: mikor és mit ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 mikor és mit ? Hogy ne add el a régi felnidet. Abból is kb. ilyen szépet lehetett volna kreálni. És az is kb. ilyen jól állt az cabrión, mint ezen a cup. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts