hening Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Nekem is ilyen a csövem. Csavaró mozdulattal szoktam kihúzni a pálcát, de van amikor csak másodszorra tudom megnézni a szintet. :D Te csak ne csavargasd azt a pálcát. <_< Ha nem mutatom meg, hogy hol van, még mindíg az autó elejét keresnéd. :huh: :D Majd ránézünk arra a nívócsőre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Te csak ne csavargasd azt a pálcát. <_< Ha nem mutatom meg, hogy hol van, még mindíg az autó elejét keresnéd. :huh: :D Majd ránézünk arra a nívócsőre. :lol: Na de Karcsi ne a fiúk előtt! Még szép hogy tudom hol a kocsi eleje há ott a motor! Kivéve talán a szomszéd fekete bogara, meg még egy-kettőt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Na de Karcsi ne a fiúk előtt! Még szép hogy tudom hol a kocsi eleje há ott a motor! Kivéve talán a szomszéd fekete bogara, meg még egy-kettőt. <_< Erről ez jutott az eszembe. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Erről ez jutott az eszembe. :huh: Most tényleg mutatni akarsz vmit, vagy megint szo@attok? Há most se jó a link! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Most tényleg mutatni akarsz vmit, vagy megint szo@attok? Há most se jó a link! <_< Mert azt a topicot csak klubtagok látják. :D szerk.: "Megy a szőke csaj az M7-esen kispolákkal. Egyszercsak kifogy a benya. Szőke cica leáll a leállósávba. Nem érti, hogy mi van, csak néz bután a csomagtartóba. Megáll mellete egy másik szőke, szintén kispolskival. - Szia, mi a baj? Segíthetek? - Húúúú, képzeld kiesett a motor. Mire a másik sugárzó arccal kinyitja a motorháztetőt. - Tök jó, nekem pont van egy a csomagtartóban! " tessék.:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Mert azt a topicot csak klubtagok látják. :huh: szerk.: "Megy a szőke csaj az M7-esen kispolákkal. Egyszercsak kifogy a benya. Szőke cica leáll a leállósávba. Nem érti, hogy mi van, csak néz bután a csomagtartóba. Megáll mellete egy másik szőke, szintén kispolskival. - Szia, mi a baj? Segíthetek? - Húúúú, képzeld kiesett a motor. Mire a másik sugárzó arccal kinyitja a motorháztetőt. - Tök jó, nekem pont van egy a csomagtartóban! " tessék.<_< Kösz a segítséget. Kiment a fejemből, hogy ezt Ő nem látja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Mert azt a topicot csak klubtagok látják. :D szerk.: "Megy a szőke csaj az M7-esen kispolákkal. Egyszercsak kifogy a benya. Szőke cica leáll a leállósávba. Nem érti, hogy mi van, csak néz bután a csomagtartóba. Megáll mellete egy másik szőke, szintén kispolskival. - Szia, mi a baj? Segíthetek? - Húúúú, képzeld kiesett a motor. Mire a másik sugárzó arccal kinyitja a motorháztetőt. - Tök jó, nekem pont van egy a csomagtartóban! " tessék.:huh: Kösz! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
repair Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Szia. Nézz utánna a XADO olajnak.(www.xado.hu) Nekem ez van a benzines corsámban.Hihetetlennek tűntek a honlapon leírtak,de tapasztaltam én is mindent, amit állítottak.Nem hiszem,hogy csalódnál benne. Már több ismerősömet "rábeszéltem",és mindenkitől pozitív visszajelzéseket kaptam. Üdv: Repair. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Szia. Nézz utánna a XADO olajnak.(www.xado.hu) Nekem ez van a benzines corsámban.Hihetetlennek tűntek a honlapon leírtak,de tapasztaltam én is mindent, amit állítottak.Nem hiszem,hogy csalódnál benne. Már több ismerősömet "rábeszéltem",és mindenkitől pozitív visszajelzéseket kaptam. Üdv: Repair. Nah erről a Xado olajról írhatnál pár sort. Én is sokat olvastam róla, de kicsit borsos az ára, és míg nem hallok rendes véleményt róla, addig nem merem megvenni:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Nah erről a Xado olajról írhatnál pár sort. Én is sokat olvastam róla, de kicsit borsos az ára, és míg nem hallok rendes véleményt róla, addig nem merem megvenni:) Azért olyan gyors választ ne várj, tavaly októberben járt errefele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Azért olyan gyors választ ne várj, tavaly októberben járt errefele. ^_^ Most vettem észre tényleg.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts