coupe Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Valamiért az Outlook nem fogadja el e-mail címnek a kori@opelklub.hu -t. A leveleket letölti, de küldeni nem tudok. Mi lehet a baj? A kimenő leveleket a szolgáltatón keresztül küldöd...szerintem ott lehet a baj....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Köszi a gyors reagot. A másik bajom az, hogy nem tudom a szolgáltatóm SMTP címét, mert a honlapján nincs leírva sehol. Írtam nekik mailt, de még nem válaszoltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Mikor regisztráltam, Újonc voltam...most érdeklődő. Hogy is van ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Mikor regisztráltam, Újonc voltam...most érdeklődő. Hogy is van ez? Ez ilyen automatikusan (gondolom hozzászólások számától) változó elnevezés. Át tudod írni a személyes beállításaidnál (személyes profil szerkesztése/A felhasználó titulusa) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Ez ilyen automatikusan (gondolom hozzászólások számától) változó elnevezés. Át tudod írni a személyes beállításaidnál (személyes profil szerkesztése/A felhasználó titulusa) Nem úgy van hogy csak bizonyos számú hozzászólás felett (talán 500?) lehet átírni? Addig automatikusan változik attól függően hogy mennyi hozzászólásod van, ahogy te is írtad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Ez ilyen automatikusan (gondolom hozzászólások számától) változó elnevezés. Át tudod írni a személyes beállításaidnál (személyes profil szerkesztése/A felhasználó titulusa) Úgy emlékszem, 200-körül lettem fórumlakó, de ne írd át neki, küzdjön meg érte! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Nem úgy van hogy csak bizonyos számú hozzászólás felett (talán 500?) lehet átírni? Addig automatikusan változik attól függően hogy mennyi hozzászólásod van, ahogy te is írtad. Nem tudom, de úgy emlékszem, hogy én viszonylag hamar átírtam. Inkább a hozzászólás utólagos szerkesztése van így lekorlátozva, ha jól tudom. A másik, hogy Alex, ahogy látom klubtag, ami eleve felold néhány korlátozást a fórum használatánál. Majd valami modi megmondja mindjárt a frankót :D Úgy emlékszem, 200-körül lettem fórumlakó, de ne írd át neki, küzdjön meg érte! :lol: Nem vagyok moderátor, úgyhogy ha csak rajtam múlik mindenképpen küzdenie kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Mikor regisztráltam, Újonc voltam...most érdeklődő. Hogy is van ez? 150 hozzászólás után tudod elvileg átírni. Addig szépen, automatikusan változik. Sőt felette is, ha nem babrálja a user. Illetve ha megkérsz egy modit/admint, éppen átírhatja előbb is(vagy ha 150 hozzászólás után sem tudod átírni. Volt már rá példa) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Néha látok a hozzászóló rész alatt egy melléklet feltöltőt, de nem mindíg. Az Insigna topikban, amikor válaszoltam a hozzászólásra. Ez valami kísérleti dolog? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Üdv! Mikorra várható az idei programokról-találkozókról egy összeállítás? Évnyitó, Ring-tali, satöbbi... Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Nem ez a legjobb hely rá, de elárulom, hogy véglegesítés alatt van. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Köszi! :-) /A találkozókhoz nem tudtam irni.../ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Üdv A keresek topicban nincs Tigra alkatrészt keresek topic. Bár ahogy látom nem is nagyon van rá szükség, de most lehet hogy lenne... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Üdv A keresek topicban nincs Tigra alkatrészt keresek topic. Bár ahogy látom nem is nagyon van rá szükség, de most lehet hogy lenne... ;) Megoldva ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Nem tudom, hogy a Honda vagy a rézfaxú bagoly volt e a jobb a főoldalon <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 háááá. erre nem is gondoltam <_< így jó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 háááá. erre nem is gondoltam :) így jó? :lol: <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Jó lett a logó/banner Laci bácsi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Üdv! Van egy olyan gondom, hogy nem jelenik meg az az alfórum, ahol pl. a viccek vannak. Most akkor én csesztem el valamit a beállításaimnál, vagy más gond lehet? Köszi: Radics Zoltán Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Üdv! Van egy olyan gondom, hogy nem jelenik meg az az alfórum, ahol pl. a viccek vannak. Most akkor én csesztem el valamit a beállításaimnál, vagy más gond lehet? Köszi: Radics Zoltán Szerintem lejárt a tagságid és azért nem enged oda, mert azt csak tagok érhetik el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Szerintem lejárt a tagságid és azért nem enged oda, mert azt csak tagok érhetik el. Ja, csak erre nem is gondoltam. Kössz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Hellotok! Megint kérdezek egyet :huh: : Hogy tudom átállítani az aláírásomban a Pályanapos címet úgy, hogy nekem is úgy nézzen ki, mint a többieknek? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Hellotok! Megint kérdezek egyet :huh: : Hogy tudom átállítani az aláírásomban a Pályanapos címet úgy, hogy nekem is úgy nézzen ki, mint a többieknek? Köszi! URL: Pályanap Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Köszi JOhnny! Az oldalt már tudtam, csak azt nem, hogy hogy lehetett egy rövid "PÁLYANAP" felirattal helyettesíteni azt az url címet; egy rövid kis próbálkozásba került, de most már ez is sikerült. Még 1x köszi! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Kinél kellene érdeklődnöm, hogy nem igazán akar működni az opelklubos e-mail címem. Bejelentkezési problémát ír, mármint, hogy rossz jelszó vagy ilyesmi. Illetve az alias email címem adatait elfelejtettem. Kösz előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts