knight Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Üdv, A Vezérlőpulton az Email cím megváltoztatása pontban az alábbi üzenet egy picit félrevezető, ugyanis a captcha-ban betűk is vannak már : Biztonsági kód megerősítése Add meg a fenti 6 számjegyű kódot. Megjegyzés: csak számok lehetnek benne, a '0' az nulla és nem 'O' betű! Gondolom korábban még így volt, csak időközben már megváltozott. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2008 Köszi az észrevételt. Igen, a fórum motorja picit frissült így ez a rész is. A magyar nyelvi részt folyamatosan ellenőrizük, javítgajuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Látom még mindig rosszul működik ez a címlistás dolog... ha valaki felvesz, annak nem tudok privátot küldeni. nem lehetne addig is kigyilkolni ezt a funkciót, amíg nem működik normálisan? az összes új kartárs megcsinálja ezt velem mostanában, ír egy privit, aztán nem tudok neki válaszolni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Megnézem mit tehetek. Sajna mostanság sok a meló:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hori Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Üdv, A Vezérlőpulton az Email cím megváltoztatása pontban az alábbi üzenet egy picit félrevezető, ugyanis a captcha-ban betűk is vannak már : Biztonsági kód megerősítése Add meg a fenti 6 számjegyű kódot. Megjegyzés: csak számok lehetnek benne, a '0' az nulla és nem 'O' betű! Gondolom korábban még így volt, csak időközben már megváltozott. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hori Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Köszi! Sasjna ezt 6 karakteres bizt.kódot már nem tudom, ergo a többit nem tudom végrehajtani! mégegyszer köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Sziasztok! Az iránt szeretnék érdeklődni,hogy hogy tudnék képeket feltölteni az autómról? Előre is köszi a választ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Sziasztok! Az iránt szeretnék érdeklődni,hogy hogy tudnék képeket feltölteni az autómról? Előre is köszi a választ! :huh: A fórum galériája csak klubtagoknak érhető el..... Vannak képfeltöltö oldalad,oda fel kell tölteni és onnan be tudod ide linkelni..... www.kepfeltoltes.hu pl Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 A fórum galériája csak klubtagoknak érhető el..... Vannak képfeltöltö oldalad,oda fel kell tölteni és onnan be tudod ide linkelni..... www.kepfeltoltes.hu pl Kösz! Még új vagyok,s nem vagyok egy pc-zseni! :lol: Nagyon tetszik az autód! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 A MOTE szaknévsor a tehnika rovatban abszolút rossz helyen van. Szerintem. A szabályzatok, információknál lenne a helye! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Igen, elvileg azokkal a topikokkal kéne kezdeni mindenkinek. De mégsem teszik, vagyis sokaknak így is elkerüli a figyelmét, ott meg szem előtt van. A technika topik meg a technikai segítségnyújtásokról szól. Akár a szaknévsor. Szóval jó helyen van ott egyelőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 A technika topik meg a technikai segítségnyújtásokról szól. Akár a szaknévsor. Ezért került oda. És tulajdonképp NFS is észrevette, hogy van ott valami ami eddig nem volt. Ez volt a cél, reméljük másnak is feltűnik, aki eddig csak átsiklott felette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Habina Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Helló. Képet hogy tudok beilleszteni a hozzászólásba? És még arra nem tudtam rájönni hogy képet hogy tudok berakni a nevem felé, mert töltöttem fel egy képet de az csak a profilomban látszik. Előre is köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Képet a nevedhez Avatar-ként tölts fel. Ott van az is a profilban. Hozzászólásokhoz meg képet mondjuk képfeltöltés.hu és társairól tudsz beilleszteni a hozzászólásaidba. Aki klubtag, az tud feltölteni saját galériát, és utána onnan is tud beilleszteni képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Sziasztok! Hogyan tudok leíratkozni arról, hogy régebben az Opel Corsa topicban kértem értesítést, hogyha hozzászolnak, akkor küldjön e-mailt, de most mér nem szeretném, ha értesítenének. Ha lehet privátba kérem a megoldást, köszönöm! :) Imy Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Sziasztok! Hogyan tudok leíratkozni arról, hogy régebben az Opel Corsa topicban kértem értesítést, hogyha hozzászolnak, akkor küldjön e-mailt, de most mér nem szeretném, ha értesítenének. Ha lehet privátba kérem a megoldást, köszönöm! :) Imy senki nem tudja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Vezérlőpult > Téma- és fórumkövetések > . Témák megtekintése > Téma kiválasztása > Legördülő menűből "Leiratkozás" vagy "Nincs értesítés" > klikk a "a kiválasztott témákról" gombra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Vezérlőpult > Téma- és fórumkövetések > . Témák megtekintése > Téma kiválasztása > Legördülő menűből "Leiratkozás" vagy "Nincs értesítés" > klikk a "a kiválasztott témákról" gombra. Köszönöm szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Az oldal jobb felső sarkában található "Súgó" menüpont is sok jó tanáccsal szolgál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Azt nem lehet megoldani, hogy egy felhasználó neve alatt több logó is megjelenjen? :) Pl: GSI szekció + Mediterrán, vagy Moderátor + Mediterrán, vagy Moderátor + Budapesti régió + GSI szekció ...stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Nem lehetséges. (A fórum motort nem így fejleszteték:-) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 :) Azért talán túléljük valahogy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Kedves Adminok! Hogyan tudok idézni a válaszomban az előttem szólók soraiból (megjeleníteni azt a válaszomban)? köszönettel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Kedves Adminok! Hogyan tudok idézni a válaszomban az előttem szólók soraiból (megjeleníteni azt a válaszomban)? köszönettel! Az adott hozzászólást kiválasztva, a használatával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Kedves Adminok! Hogyan tudok idézni a válaszomban az előttem szólók soraiból (megjeleníteni azt a válaszomban)? köszönettel! például. aztán Aztán ha gondolod, szűkíted a lényegre az idézetet. Többet is idézhetsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts