forumadmin Elküldve Szeptember20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Illetve az adott témakörbe való belépés után több módon tudod rendezni a hozzászólásokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vandis Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Hahó! Ez a kis kockás megoldás bejött, köszi! Még lenne azonban problémám: hogyan tudom beállítani a galériámat, képet feltölteni, és egyéb beállításokat? A profilomnál jobb oldalt pl. van egy kis kocka, hogy "megjegyzések", és hogy "A felhasználó nem engedélyezte a megjegyzéseket". De hol lehet ilyeneket beállítani? üdv. Vandis Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vandis Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Közben már csináltam egy galériát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Szerintem iszonyat jó lett az új webdesign. Érdemes nézegetni. Egy kis hibát találtam azonban. Mégpedig itt. A "Kiknek ajánljuk? " bekezdés alatt az "Olyan baráttársaságoknak...." kifejezés szerintem nem tökéletes, jobban hangzana a "baráti társaságoknak" Bocsi, hogy froclizom a szöveget. :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Ok:) Hétvégén összeszeditek mi változzzzzon:) Átbeszélitek a klubtagsági témát is. Mi mennyi és ki mit miért:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
karak46 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Kedves Admin ! Van egy technikai kérdésem. Biztosan én vagyok a béna, de eddig nem találtam meg a megoldást. Beléptem és utána a vezérlőpultban, a személyes adatoknál az adatok szerkesztésére klikkelve kitöltöttem az adataimat, majd a végén a profil módosításra klikkeltem. Néhány másodperc múlva megjelent a "Settings updated" üzenet. Viszont ezután kilépve, majd újra belépve és ugyanide elmenve, hogy valamelyik adatomat megváltoztassam, nem látom az előzőleg beírt és elmentett adatokat. Mindíg azt látom, amit még anno a regisztrációkot írtam be. Hogy tudom ezt megoldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Kedves Admin ! Van egy technikai kérdésem. Biztosan én vagyok a béna, de eddig nem találtam meg a megoldást. Beléptem és utána a vezérlőpultban, a személyes adatoknál az adatok szerkesztésére klikkelve kitöltöttem az adataimat, majd a végén a profil módosításra klikkeltem. Néhány másodperc múlva megjelent a "Settings updated" üzenet. Viszont ezután kilépve, majd újra belépve és ugyanide elmenve, hogy valamelyik adatomat megváltoztassam, nem látom az előzőleg beírt és elmentett adatokat. Mindíg azt látom, amit még anno a regisztrációkot írtam be. Hogy tudom ezt megoldani. Szia, Ha elküldöd nekem privát üzenetben, hogy melyik ablakban mi szerepeljen, akkor átírom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Helló Tudom változtatni a hozzászólások megjelenítésének betűméretét valahol? A böngészőben hiába állítom, minden betűméret változtatható, de a hozzászólások betűmérete marad. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 T. Admin! Egy apró kis problémára szeretném felhívni a figyelmet. A klub honlapján hiányosan van megadva a számlaszám. Én úgy tudom, hogy minden ilyen szám három nyolcas csoportból kell álljon, míg az oldalon csak az első kettő csoport van feltüntetve. Ha mégsem így lenne akkor elnézést kérek, és tekintsétek hsz-omat meg nem történtnek. Ezt a problémát felvetettem még Emy-nek is, mikor jeleztem a tagdíj befizetését. Tisztelettel. Hening Károly Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Emlékeim szerint a MOTE bankszámla szám 2x8 számból áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 OTP 11740023-20050344 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Emlékeim szerint a MOTE bankszámla szám 2x8 számból áll. Csakhogy nem ment el az átutalásom, amíg ki nem egészítettem. Megkérdeztem a bankot, aholazt az infót adták, hogy írjak végig nullát a harmadik csoportaba. Így már elment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 OTP 11740023-20050344-00000000 Így már sikerült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Csakhogy nem ment el az átutalásom, amíg ki nem egészítettem. Megkérdeztem a bankot, aholazt az infót adták, hogy írjak végig nullát a harmadik csoportaba. Így már elment. Nekem eddig az összes utalás elment,mondjuk nekem is OTP számlám van.A számot is az utalások naplójából néztem ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Nekem eddig az összes utalás elment,mondjuk nekem is OTP számlám van.A számot is az utalások naplójából néztem ki. Lehet, hogy az én problémám az, hogy más banknál vagyok (Budapest Bank). Esetleg másoknak is előfordult ez az akadály. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Így már sikerült. Meg is jött Coupenak a pénz :huh: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Lehet, hogy az én problémám az, hogy más banknál vagyok (Budapest Bank). Esetleg másoknak is előfordult ez az akadály. Lehet,bár eddig szerintem senki nem szólt,vagy Én nem emlékszem rá :lol: Az a lényeg hogy végül sikerült :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ha Bankból utaltad, akkor a bankos kislánynak azért illett volna tudni, hogy hahóóó oda kell még írni 8 db 0-t...mert hogy ez ilyen... De hát a BB-nél már csak ilyenek a lányok... :huh: :lol: Ha Te utaltad, akkor meg Te is tudhatnád... :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Lehet,bár eddig szerintem senki nem szólt,vagy Én nem emlékszem rá :D Az a lényeg hogy végül sikerült :huh: Csak annyit tudok, hogy elmant, azt nem, hogy jó helyre-e. Lehet Lantinak lesz igaza. :D Ui. Ha így van lécci "kűdd" vissza. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 T. Admin! Egy apró kis problémára szeretném felhívni a figyelmet. A klub honlapján hiányosan van megadva a számlaszám. Én úgy tudom, hogy minden ilyen szám három nyolcas csoportból kell álljon, míg az oldalon csak az első kettő csoport van feltüntetve. Ha mégsem így lenne akkor elnézést kérek, és tekintsétek hsz-omat meg nem történtnek. Ezt a problémát felvetettem még Emy-nek is, mikor jeleztem a tagdíj befizetését. Tisztelettel. Hening Károly A bank elég rugalmatlan volt akkor. Igazad is van, meg nem is. OTP számlaszám estén nem kell megadni, feltüntetni, mivel az mind "0". Ezt a bankok tudják. Érdekes a netes szoftverjük.... De sikerült ez a lényeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Helló Tudom változtatni a hozzászólások megjelenítésének betűméretét valahol? A böngészőben hiába állítom, minden betűméret változtatható, de a hozzászólások betűmérete marad. Köszi Sajnos IE7-ben tényleg nem megy. Van a fórum motorjához új frissítés, de nem tudom ezen segíte. Ajánlom a FIREFOX böngészőt, ott mükxik:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 A bank elég rugalmatlan volt akkor. Igazad is van, meg nem is. OTP számlaszám estén nem kell megadni, feltüntetni, mivel az mind "0". Ezt a bankok tudják. Érdekes a netes szoftverjük.... De sikerült ez a lényeg. Úgy legyen. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hori Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Helló! Hogyan tudok a keresőbe írni az opelfórumon kívül? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Sajnos IE7-ben tényleg nem megy. Van a fórum motorjához új frissítés, de nem tudom ezen segíte. Ajánlom a FIREFOX böngészőt, ott mükxik:) Köszönöm. Firefoxot használok, de nem akar összejönni. Asszem hagyon a francba, visszaviszem ezt a monitort. Az a problem, hogy a native felbontása 1680*1050, ott meg már aprók a betűk (vagy csak én vagyok vak), más 16:10 es felbontást meg nem tud, csak a 4:3 asokat, de ott meg torz a kép... pl egy Kadettet simán amerikai autónak lehet nézni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Helló! Hogyan tudok a keresőbe írni az opelfórumon kívül? Köszi Nem teljesen értelek. Nem tudom mirre gondolsz pontosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts