velo Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 ez itt OFF lesz, de azért felvetem... összedobtam egy MOTE design-t: mi a véleményetek? úgy gondoltam, hogy az egységes design nemében a fejléc megmaradna minden szekció oldalán, csak egységesen alacsonyabbak lennének, illetve a kép és a logo cserélődne rajtuk a következőképpen: Astra G: hagyományos, elölnézeti opel logo; G Astra Coupe vagy Cabrio GSi Club: GSi logo, F Astra GSi, vagy valamilyen másik GSi Opel Veterán: egy régi opel logo, egy legendás Opel tipus, amiről van jóminőségű kép, vagy egy veterán kompozíció a menü felépítésének a következőt gondoltam (a vastag betüsek a fő menüpontok): Főoldal (legfrissebb hírek, reklámok, hirdetések, szekcióválasztás - ez az oldal látható a képen) Hírek, újdonságok - MOTE hirek - Magazin hirek A Klub - A Klub története - Alapszabály - Felépítés - Csatlakozás a klubhoz - Tagok - Rendezvénynaptár - MOTE régiók Linkek Hasznos dolgok: - Szervizek * Márkaszervízek * Nem márkaszervízek * Szervizekkel kapcsolatos tapasztalatok, vélemények - Tipushibák - Jogi kérdések MOTE szolgáltatások - Feladatok, ügymenet - Kedvezmények - Veterán biztosítás - EDC kereső Vélemények jöhetnek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Nekem tetszik, de a modik majd megmondják a tutit!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Velo! Vedd fel a kapcsolatot Warwolffal, most ő a webmester. Az szekció, régió honlapok egységesítése pedig, személy szerint nekem, tetszik is meg nem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Kár lenne egységesíteni.Szerintem.Így minden sexció/régió saját arculattal rendelkezik.Ez benne a jó.Nem unalmas. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Sziasztok. Nem lehetne egy kicsit egyszerűbbé varázsolni a fórumra való belépést? Most ugye úgy néz ki, hogy betöltöm az oldalt, utána bejelentkezés, betölti a másik oldalt, név jelszó ok, betölti a következő oldalt, utána tartalom és betölti megint a következő oldalt. Ekkora jutottam el a fórumra. Picit hosszadalmas szerintem. Ezt a linket tedd el a kedvencekbe és ezen az oldalon rögtön be tudsz jelentkezni: http://opelforum.hu/index.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Asszem a technika forumba lehetne egy Antara rovatot is nyitni és belerakni ezt a linket kezdetnek. Antara bemutatása athénban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 Egyelőre a Fronterás témát kibővítem az Antarával. Végülis az utódja valamilyen szinten. Az egyik admin pedig majd a téma nevébe is becsempészi. Ha hirtelen megszaporodna :unsure: a clubban az Antarák száma, akkor majd csinálunk neki új témakört. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Asszem a technika forumba lehetne egy Antara rovatot is nyitni és belerakni ezt a linket kezdetnek. Antara bemutatása athénban Te is indíthatsz új témát :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Hemi ! Ha az Ascona-Kadett topichoz ha keresek olyan kis képet ami a többinél is van akkor felrakod ? :unsure: adj paramétereket :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Hemi ! Ha az Ascona-Kadett topichoz ha keresek olyan kis képet ami a többinél is van akkor felrakod ? :blink: adj paramétereket ;) :unsure: Az ott szerepelt Asconák és Kadettek képei kellenek. Lehetőleg nem színes háttérrel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 A kecskeméti topichoz, meg jó lenne J0hnny jelenlegi avatarja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve December14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2006 A fórumot mostanság nem fogom látogatni. Szabadságát tölti a fórumadmin is 2006.12.04.-2007.01.15. között. A különböző kérelmeket, problémákat, észrvetéleket a szabadság lejárta után kérném felteni. A fórumadminisztráció, webfejlesztés, klubügyintézés legkorábban 2007.01.16-án. Minden kedves klubtagnak és fórumlakónak kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Ha már ez a topic a weblapokról szólna, akkor lenne egy felvetésem. Ha nem nagy gond. A Blitz Weekend-es oldalon nem kéne lecserélni a szöveget? A MOTE és MVOK ismét megrendezi - a tavalyi mintájára - immáron a II Blitz Weekendet. A tavalyi sikereken felbuzdulva, idén 4 naposra tervezzük a találkozót melynek tervezett időpontja: 2006.08.31-09.03. ... Na meg persze ha már tényleg fix lenne az idei hely, akkor esetleg azt is feltüntetni. Apránként. Tudom... plusz meló, és most nem bizti, hogy ez a legfontosabb, de csak úgy észrevettem. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 . Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Egy két helyesírási hibát észleltem ITT :lol: (Remélem más még nem jelezte, mostanában nem nagyon fórumoztam :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Köszi! Én mostanság nem érek rá. Mélykék kolléga amint ideje engedi megoldja a felmerülő problémákat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január18, 2007 Egy két helyesírási hibát észleltem ITT :lol: (Remélem más még nem jelezte, mostanában nem nagyon fórumoztam :) ) Csak egyet találtam: "tipusokkal" már javítva "típusokkal". Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Csak egyet találtam: "tipusokkal" már javítva "típusokkal". A többit már kijavították (talán Mélykék kolléga?) :) Most már OK! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 ....A többit már kijavították (talán Mélykék kolléga?) :).... Akár az is megeshetetett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Jó lett az új design! Kontrasztosabbnak tűnik! Nekem tetszik! :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Tényleg látványosabb lett. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Hogy lehet kikapcsolni ezt a kicsit idegesítö reklámszöveget? :rolleyes: Itt ráadásul kettö megy egyszerre... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Hogy lehet kikapcsolni ezt a kicsit idegesítö reklámszöveget? :rolleyes: Itt ráadásul kettö megy egyszerre... <_< Ha bármelyik klubtag hoz egy olyan szponzort, aki többet fizet, mint a Gombos, és nem kér érte semmit cserébe, akkor levesszük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Ha nem is veszitek le, mindenképpen meg kell csinálni, hogy CSAK EGYSZER induljon, ne minden lapletöltésnél! Ez így qrvára idegesítő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Június21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2007 A reklámokat lehet gyűlölni, és lehet élni-halni értük. Ez attól is függ, a ló melyik oldalán állunk. Mert ugye nem mindegy, hogy bennünket reklámoznak, vagy ránk zúdítják őket. A reklám pénz. Pénz annak, akinek a kiadványában, weboldalán megjelenik a reklám, és jobb esetben pénz lesz belőle annak is, aki szponzorálja termékét. Szinte már mindenhol találkozni reklámokkal, probáljuk tolerálni őket. (áthelyztem alura, de este a közgyűlésen felvetem milyen módon lehet a reklám mentessé válni.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts