Guest Elküldve Május15, 2017 Megoszt Elküldve Május15, 2017 Srácok, hogy hogyan tudok törölni képeket az albumomból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május21, 2017 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2017 On 2017. 05. 15. at 20:10, Andrew.87 írta: Srácok, hogy hogyan tudok törölni képeket az albumomból? Klubtagként tudnál törölni. Mivel már nem vagy tag így én tudok törölni most. PÜ-ben jelezd nekem mit töröljek le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
agyszivacs Elküldve Október29, 2018 Megoszt Elküldve Október29, 2018 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni témaválasztás kapcsán. A problémám, hogy folytószelep házon levő csatlakozó másik, ellendarabja kellene, kicsi kábellel együtt. Hova tehetem fel a kérdésemet? Melyik topikba? Elektromos talán, vagy az egyéb, de azon belül hova? Köszönöm a segítséget! Üdv, István Link to comment Megosztás: More sharing options...
agyszivacs Elküldve Október29, 2018 Megoszt Elküldve Október29, 2018 (edited) Sziasztok! A témát megtaláltam szerintem/remélem, viszont nem tudok csatolni képet az írásomhoz, csak url-t és meglévő mellékletet, ami nem aktív. Hogyan lehet csatolni képet? Köszönettel, István Módosítva Október29, 2018 : agyszivacs Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Október30, 2018 Szerző Megoszt Elküldve Október30, 2018 Képet nem lehet csatolni fórumlakó ranggal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tatika81 Elküldve December16, 2018 Megoszt Elküldve December16, 2018 Új regisztráló vagyok. Hogyan tudok kérdést feltenni? Köszönöm a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December16, 2018 Megoszt Elküldve December16, 2018 2 órája, Tatika81 írta: Új regisztráló vagyok. Hogyan tudok kérdést feltenni? Köszönöm a választ. A főoldalon kattintasz a "Fórumokra" ott kiválasztod az autó típust, F astra G astra, Meraiva..stb., erre is kattintasz, ha van az adott topicban Gyakori kérdések, akkor megnézed, hogy ott nincs-e a válasz a kérdésedre. Ha nincs akkor az adott topicban a kérdésed jellegének megfelelő helyre ( elektromos, motor, karosszéria...stb) felteszed a kérdésed, és vársz amig olyan emberke kerül elő aki tud is rá válaszolni. Ne feledd hogy mint "mezei" fórumozó 5 db hozzászólás/ 24 órás limited van. 1 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március13, 2019 Megoszt Elküldve Március13, 2019 Halihó, mik ezek a nagy színes kezdőbetűk a profilképeknél, új funkció? Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március25, 2019 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2019 On 2019. 03. 13. at 17:18, zotya975 írta: Halihó, mik ezek a nagy színes kezdőbetűk a profilképeknél, új funkció? Igen, frissül az alaprendszer, foltozgatás és javítgatás is van. Várható több leállás is. Köszönöm a türelmet. A fórum dolgok már a egyesületi prioritásban elég hátul van 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
GaBaT Elküldve Május3, 2019 Megoszt Elküldve Május3, 2019 Sziasztok! Mikortól várható az adok-veszek működése? Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május9, 2019 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2019 On 2019. 05. 03. at 20:03, GaBaT írta: Sziasztok! Mikortól várható az adok-veszek működése? Köszönjük a kérdésed. Az ADOK-VESZEK rész nem kerül megújításra. Ennek oka egyszerűen a Facbook hatalmas térnyerése. Ott rengeteg olyan csoport van, ahol hirdetni tudnak az emberek. A jofogas.hu és racingbazar.hu oldalakról nem is beszélve. Köszönjük megértéseteket. Frissítve lett a menüpont tartalma is. Üdvözlettel, forumadmin Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július24, 2019 Megoszt Elküldve Július24, 2019 Üdv néktek....hogyan tudok opelfórumos és MOTE-s matricához hozzájutni? Olyan üres a hátsó ablak.... http:// Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Szeptember2, 2019 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember2, 2019 On 2019. 07. 24. at 21:03, zotya975 írta: Üdv néktek....hogyan tudok opelfórumos és MOTE-s matricához hozzájutni? Olyan üres a hátsó ablak.... Megoldva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts