RAZERX Elküldve November13, 2012 Megoszt Elküldve November13, 2012 Ja meg még annyi erről ha elfogynak bárkinek a hozászolásai el kezdődik a levelezés ami szintén nem jó mert nem látják a fórumtársak esetleg egy egy problémát hogy oldunk meg és elméletileg pont ez a lényege a fórumnak !!! Úgy hogy szerintem olyankor a levelezést korlátozni kéne ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November13, 2012 Megoszt Elküldve November13, 2012 Levelezés? Nem úgy van hogy ebbe az ötbe a privát üzenetek is beletartoznak? Én úgy tudtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve November15, 2012 Szerző Megoszt Elküldve November15, 2012 @Razerx Kérlek változtass email címet (felhasználó pillanatnyilag nem fogad levelet...550-es hiba) egy csomó visszapattanó levelet kapok feliratkozások miatt. Köszönöm. ------------------------- Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 @Razerx Kérlek változtass email címet (felhasználó pillanatnyilag nem fogad levelet...550-es hiba) egy csomó visszapattanó levelet kapok feliratkozások miatt. Köszönöm. ------------------------- Csak most olvasom rendben ok köszönöm ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya20 Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 azt szertném meg kérdezni,hogy fel raktam egy hirdetést,és az hogy tudom letörölni. üdv.zotya20 Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február14, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Február14, 2013 Az általad feladott hírdetés lejárt. Alkatrésznek eladó Astra F -re gondolsz ugye? --> Ha szeretnéd tudom törölni, kérlek írj PÜ-t. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
BalAstra Elküldve Augusztus4, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2013 Sziasztok ! Valaki tudna segíteni, hogy ha egy témába belépek, hol lehet átállítani, hogy a legutolsó hozzászólás ne leghátul legyen, hanem pont fordított sorrendben, a legutolsó hozzászólás legyen a legelső ? Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Augusztus12, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2013 Bocsi a késő válaszért, de nem voltam gépközelben. Alapvetően a fórum nem fordított időrendben van beállítva, de van lehetőség a módosításra, remélem erre gondoltál: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BalAstra Elküldve Augusztus13, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2013 Bocsi a késő válaszért, de nem voltam gépközelben. Alapvetően a fórum nem fordított időrendben van beállítva, de van lehetőség a módosításra, remélem erre gondoltál: Féligmeddig. Ezt sem találtam hirtelen,de így már OK. Ami igazán érdekel, hogy pl. Astra-G témán belül, általános műszaki problémák menüpontba belépve, a legrégebbivel kezdődik, a legújabb bejegyzés pedig leghátul van, sok sok oldal múlva... Na ezt hogy állítom át ? Mert ott nincs ilyen sáv, mint amit mutattál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus14, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2013 Féligmeddig. Ezt sem találtam hirtelen,de így már OK. Ami igazán érdekel, hogy pl. Astra-G témán belül, általános műszaki problémák menüpontba belépve, a legrégebbivel kezdődik, a legújabb bejegyzés pedig leghátul van, sok sok oldal múlva... Na ezt hogy állítom át ? Mert ott nincs ilyen sáv, mint amit mutattál... Amikor belépsz a témába, az alfórumok elején-a bal oldalon-látsz egy kék pontot, ha arra kattintasz, akkor az utolsó olvasatlan hsz-hoz visz. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Augusztus14, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus14, 2013 A listánál ne a téma nevére kattints. Hanem az utolsó oldalszámra ami mögött --> van. Vagy a téma legvégén, ahol megjelenik az mikor volt az utolsó hozzászólás és azt ki tette ott a dátumra kattintasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve November22, 2013 Megoszt Elküldve November22, 2013 Üdv Uraim! Kihez forduljak még,hogy törölni sikerüljön magamat a fórumról?(Jó volt,szép volt,elég volt..:))..nincs semmi különleges oka,egyszerűen más márkára váltottam,és nem tudom,akarom látogatni ezt a fórumot.. miután valamilyen számomra érthetetlen okból én ezt nem tudom megtenni,írtam már 2 fórumon is,de senki nem reagál rá.. Miután ez itt az Adminok joga,akkor vegye már valamelyik a fáradtságot,és töröljön.. Azért furcsa,hogy egy hete nem tudom elérni..:(..További jó forumozást... Zoltán Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve November24, 2013 Szerző Megoszt Elküldve November24, 2013 Kedves fórumozó! Írtam a másik fórum topikban. A törlésekkel én foglalkozom, de személyes (egészségügyi) okok miatt nem voltam gépközelben. Remélem ez elfogadható. Továbbiakat PÜ-ben. Üdv, admin Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December12, 2013 Megoszt Elküldve December12, 2013 Üdv! Azt vettem észre, hogy az Opelclub hivatalos oldalán egy link nem működik: http://www.opelclub.hu/mote-cosmo-klubkartya Ennek a lapnak az alján a link, ami Mackosajt-hoz vinne, 404-es hibát produkál. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve December12, 2013 Szerző Megoszt Elküldve December12, 2013 Köszi! Javítva!. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levi80 Elküldve Február22, 2014 Megoszt Elküldve Február22, 2014 Helló! Szeretnék a profilomba képeket feltölteni az autó folyamatos alakulásáról,hogyan tehetem meg?Köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február22, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2014 Örömmel vennék, ha vezetnél nálunk Naplót és töltenél fel képet. Mindenkinek örülnénk. Viszont "Képtár" és "BLOG" hozzáférés csak klubtagoknak van. Várunk tagjaink között! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atis28 Elküldve Március4, 2014 Megoszt Elküldve Március4, 2014 Üdvözletem A főoldal nekem gyakran eltolódik jobbra a reklámcsík miatt, ezért olvashatatlan. Firefox 27.0.1 böngészőt használok Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március4, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2014 Melyik reklámcsík miatt tolodik el az oldal? Mekkora felbontásban nézed az oldalt? Screenshot-t tudsz nekem küldeni? Jöhet PÜ-ben vagy emailban is. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március4, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2014 Kérdés kinek jelenik meg hasonlóan az oldal Firfox -ban ? Akinek ilyen az kérem NYOMJON egy "KÖSZIT", erre a hozzászólásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június30, 2014 Megoszt Elküldve Június30, 2014 PÜ-ket hogyan lehet archiválni? Eléggé tele van a postaláda és csak a törlést látom lehetőségnek a felszabadításra, holott vannak olyan infók az üzenetekben, amiktől nem szeretnék megválni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Június30, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2014 Szia! Tényleg nem volt ilyen lehetőség. Örömmel jelentem, most már van. Belépsz a PÜ kezelő felületére, kijelölöd az "archiválni" kivánt elemeket. Utána legörgetsz a lapaljára -->Jobb oldalon alul látsz egy ilyen ablakot: Kiválasztod az "Archive" gombot. Ekkor a megjelölt leveleket elküldni neked Emailban. Így már tudod a saját gépeden menteni, tárolni. Remélem tudtam segíteni. Üdv, admin 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június30, 2014 Megoszt Elküldve Június30, 2014 Szia! Tényleg nem volt ilyen lehetőség. Örömmel jelentem, most már van. Belépsz a PÜ kezelő felületére, kijelölöd az "archiválni" kivánt elemeket. Utána legörgetsz a lapaljára -->Jobb oldalon alul látsz egy ilyen ablakot: Kiválasztod az "Archive" gombot. Ekkor a megjelölt leveleket elküldni neked Emailban. Így már tudod a saját gépeden menteni, tárolni. Remélem tudtam segíteni. Üdv, admin Nagyon jó. :icon13: Annyit segíts még miért van az üzeneteim többségénél egy "Törölve" cimke? Ugyanúgy meg tudom nyitni, mint a többit. Most learchiváltam párat azokat töröltem, és azok el is tűntek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Június30, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2014 Az azt jelenti, hogy a másik fél már törölte az üzenetet. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július1, 2014 Megoszt Elküldve Július1, 2014 A Klubinformációk topikban nem élnek bizonyos linkek. Például KLUBTAGSÁG. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts