daykiller Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Javítottam nyenyenye! :D Lassúúúúúú. :D Amúgy ezen már én is agyaltam, amit szopcsi13 kérdezett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Köszönöm Urak a kimerítő választ! Így már nyugodtabban alszom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Köszönöm Urak a kimerítő választ! Így már nyugodtabban alszom! Az anonim pedig szinte mindig én vagyok. Olyannyira, hogy sokan velem azonosítják, ezért nem kapcsolom ki. Fogalmam sincs mi értelme, mire jó ez a rejtőzködő mód. Egyszer bekapcsoltam és azóta így van, mert ha már van, akkor ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Sziasztok! Az adok veszekbe hogyan tudom meghosszabbítani a feladott hirdetésemet mert mindig valami hibával el száll ill. nem engedi???!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március6, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március6, 2012 Ha megkérnélek, elküldenéd a hibaüzenetet amit kapsz emailban? (forum@opelklub.hu) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március6, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március6, 2012 A fórumlakó jogosultsággal egy hirdetés 7 napig van fent. Ezt most megnöveltem 15 napra. Illetve 2 szer lehet hosszabbítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március6, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március6, 2012 Lejárt hirdetés 14 napig még látható (ez jogosultságtól függetlenül). Így lehet PÜ-ben is érdeklődni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi1973Wien Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 Hali, vivaro / movano aloldal van, es csak en nem talalom, vagy még nincsen? kovetkezo nagykocsinak a jelenlegi kia carnival helyett vivarot vagy movanot szeretnek, es ezekkel kapcsolatban kerdeztem volna.... udv, t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március27, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március27, 2012 Igazad van. Nem volt. Létrehoztam: Vivaro /Movano Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Sziasztok Nagyon közérdekű dolgot hova lehet/kell postolni? C16NZ Euro2 piros/zöld matrica vs. Opel Magyarország témában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 én ezt ide tenném: http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=2 itt keress neki valami jó helyet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április5, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2012 Küld el nekem PÜ-ben én majd kirakom ide http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=16 Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 Sziasztok! Nagyon jól össze lett rakva a fórum. Egy gondom van csak vele nem tudom hogy kell a saját képtáramba képeket feltölteni... Valaki tudna segíteni nekem ez ügyben? Előre is köszi :) Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április10, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április10, 2012 Sziasztok! Nagyon jól össze lett rakva a fórum. Egy gondom van csak vele nem tudom hogy kell a saját képtáramba képeket feltölteni... Valaki tudna segíteni nekem ez ügyben? Előre is köszi :) üdv. Köszönjük! A képtárba csak MOTE klubtagok tudnak képet elhelyezni. Ez a szolgáltatás, csak számukra elérhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Mi ez az "Értékeld a felhasználót 1-5 csillaggal"? Ez hogy műxik és mire jó? Most vettem észre, hogy nálam egy besárgult. :o :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 nekem fogalmam sincs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Hi! Nem reg lettem klub tag, bar nagyon regota forumozok mar- Klubtagkent szerettem volna par kepet feltoteni a keptaramba az automrol. De mikor sajat albumot szeretnek kesziteni, No permission hiba uzit kapok. Nem tudom,hogy ennek igy kell e lennie, vagy vagy vmi gond van-e. Utanna tudnatok neni ennek? koszonom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 ELvileg mennie kéne. Mondjuk az más kérdés, hogy nálam meg a képtár feltöltésnél a feltöltendő kép kiválasztásához segédkező funkciók el vannak csúszva balra, teljesen szélre, de úgy, hogy nem is tudom használni őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május21, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2012 Fogunk frissíteni az oldalon. Remélem sok kis bugot kijavítunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 nekem sem megy a hírdetés megújítása........ :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Június4, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2012 Igen. Delvecchio leírta nekem mi a gond, amint időm engedi ránézek és orvosoljuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zozi91 Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Sziasztok! Kérdésem a következő képet hogyan tudok berakni a szöveghez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Sziasztok! Kérdésem a következő képet hogyan tudok berakni a szöveghez? Feltöltöd egy képfeltöltő oldalra, pölö http://pics.coldline.hu/index.php ide és a kép "LINK"-jét bemásolod a hsz-ablak zöld képecskés ablakába. A képek nagysága és száma korlátozva van asszem 3X 640X480-as képe mehet egy hsz be vagy valamim ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 Szép estét! Nagyon gáz ez 4 hozzászolás!!! Én tag akartam lenni de nem az miatt hogy napi 100 hozászolást írjak hanem mert jó az oldal!!! De hogy direkt korlátozzák a hozzászólást hogy tag legyek ez már nem tetszik! Mihelyt nem fogják korlátozni rögtön megyek fizetni!!! De tudom egy fecske nem csinál nyarat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 Nem 4 hanem 5. :D Amúgy fordítva nézed: nem azért korlátozzák hogy tag legyél, hanem azért legyél tag, hogy ne korlátozzák. Arról nem beszélve hogy egyéb előnyei is vannak a klubtagságnak a korlátlan hozzászóláson kívül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts