daykiller Elküldve Május17, 2011 Elküldve Május17, 2011 Javítottam nyenyenye! :D Lassúúúúúú. :D Amúgy ezen már én is agyaltam, amit szopcsi13 kérdezett.
szopcsi13 Elküldve Május18, 2011 Elküldve Május18, 2011 Köszönöm Urak a kimerítő választ! Így már nyugodtabban alszom!
Zachi Elküldve Május19, 2011 Elküldve Május19, 2011 Köszönöm Urak a kimerítő választ! Így már nyugodtabban alszom! Az anonim pedig szinte mindig én vagyok. Olyannyira, hogy sokan velem azonosítják, ezért nem kapcsolom ki. Fogalmam sincs mi értelme, mire jó ez a rejtőzködő mód. Egyszer bekapcsoltam és azóta így van, mert ha már van, akkor ... :D
RAZERX Elküldve Március5, 2012 Elküldve Március5, 2012 Sziasztok! Az adok veszekbe hogyan tudom meghosszabbítani a feladott hirdetésemet mert mindig valami hibával el száll ill. nem engedi???!!!
forumadmin Elküldve Március6, 2012 Szerző Elküldve Március6, 2012 Ha megkérnélek, elküldenéd a hibaüzenetet amit kapsz emailban? (forum@opelklub.hu)
forumadmin Elküldve Március6, 2012 Szerző Elküldve Március6, 2012 A fórumlakó jogosultsággal egy hirdetés 7 napig van fent. Ezt most megnöveltem 15 napra. Illetve 2 szer lehet hosszabbítani.
forumadmin Elküldve Március6, 2012 Szerző Elküldve Március6, 2012 Lejárt hirdetés 14 napig még látható (ez jogosultságtól függetlenül). Így lehet PÜ-ben is érdeklődni...
Tomi1973Wien Elküldve Március27, 2012 Elküldve Március27, 2012 Hali, vivaro / movano aloldal van, es csak en nem talalom, vagy még nincsen? kovetkezo nagykocsinak a jelenlegi kia carnival helyett vivarot vagy movanot szeretnek, es ezekkel kapcsolatban kerdeztem volna.... udv, t.
forumadmin Elküldve Március27, 2012 Szerző Elküldve Március27, 2012 Igazad van. Nem volt. Létrehoztam: Vivaro /Movano
stirlitz Elküldve Április3, 2012 Elküldve Április3, 2012 Sziasztok Nagyon közérdekű dolgot hova lehet/kell postolni? C16NZ Euro2 piros/zöld matrica vs. Opel Magyarország témában.
uhuhu Elküldve Április3, 2012 Elküldve Április3, 2012 én ezt ide tenném: http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=2 itt keress neki valami jó helyet :)
forumadmin Elküldve Április5, 2012 Szerző Elküldve Április5, 2012 Küld el nekem PÜ-ben én majd kirakom ide http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=16
jamies Elküldve Április8, 2012 Elküldve Április8, 2012 Sziasztok! Nagyon jól össze lett rakva a fórum. Egy gondom van csak vele nem tudom hogy kell a saját képtáramba képeket feltölteni... Valaki tudna segíteni nekem ez ügyben? Előre is köszi :) Üdv.
forumadmin Elküldve Április10, 2012 Szerző Elküldve Április10, 2012 Sziasztok! Nagyon jól össze lett rakva a fórum. Egy gondom van csak vele nem tudom hogy kell a saját képtáramba képeket feltölteni... Valaki tudna segíteni nekem ez ügyben? Előre is köszi :) üdv. Köszönjük! A képtárba csak MOTE klubtagok tudnak képet elhelyezni. Ez a szolgáltatás, csak számukra elérhető.
Zachi Elküldve Május7, 2012 Elküldve Május7, 2012 Mi ez az "Értékeld a felhasználót 1-5 csillaggal"? Ez hogy műxik és mire jó? Most vettem észre, hogy nálam egy besárgult. :o :blush:
Dark_Errant Elküldve Május14, 2012 Elküldve Május14, 2012 Hi! Nem reg lettem klub tag, bar nagyon regota forumozok mar- Klubtagkent szerettem volna par kepet feltoteni a keptaramba az automrol. De mikor sajat albumot szeretnek kesziteni, No permission hiba uzit kapok. Nem tudom,hogy ennek igy kell e lennie, vagy vagy vmi gond van-e. Utanna tudnatok neni ennek? koszonom!
mackosajt Elküldve Május16, 2012 Elküldve Május16, 2012 ELvileg mennie kéne. Mondjuk az más kérdés, hogy nálam meg a képtár feltöltésnél a feltöltendő kép kiválasztásához segédkező funkciók el vannak csúszva balra, teljesen szélre, de úgy, hogy nem is tudom használni őket.
forumadmin Elküldve Május21, 2012 Szerző Elküldve Május21, 2012 Fogunk frissíteni az oldalon. Remélem sok kis bugot kijavítunk.
nagy istván Elküldve Május28, 2012 Elküldve Május28, 2012 nekem sem megy a hírdetés megújítása........ :(
forumadmin Elküldve Június4, 2012 Szerző Elküldve Június4, 2012 Igen. Delvecchio leírta nekem mi a gond, amint időm engedi ránézek és orvosoljuk.
Zozi91 Elküldve Június29, 2012 Elküldve Június29, 2012 Sziasztok! Kérdésem a következő képet hogyan tudok berakni a szöveghez?
zotya975 Elküldve Június29, 2012 Elküldve Június29, 2012 Sziasztok! Kérdésem a következő képet hogyan tudok berakni a szöveghez? Feltöltöd egy képfeltöltő oldalra, pölö http://pics.coldline.hu/index.php ide és a kép "LINK"-jét bemásolod a hsz-ablak zöld képecskés ablakába. A képek nagysága és száma korlátozva van asszem 3X 640X480-as képe mehet egy hsz be vagy valamim ilyesmi.
RAZERX Elküldve November6, 2012 Elküldve November6, 2012 Szép estét! Nagyon gáz ez 4 hozzászolás!!! Én tag akartam lenni de nem az miatt hogy napi 100 hozászolást írjak hanem mert jó az oldal!!! De hogy direkt korlátozzák a hozzászólást hogy tag legyek ez már nem tetszik! Mihelyt nem fogják korlátozni rögtön megyek fizetni!!! De tudom egy fecske nem csinál nyarat!
tgabika76 Elküldve November6, 2012 Elküldve November6, 2012 Nem 4 hanem 5. :D Amúgy fordítva nézed: nem azért korlátozzák hogy tag legyél, hanem azért legyél tag, hogy ne korlátozzák. Arról nem beszélve hogy egyéb előnyei is vannak a klubtagságnak a korlátlan hozzászóláson kívül.
Recommended Posts