Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Köszönöm Urak a kimerítő választ!

Így már nyugodtabban alszom!

Az anonim pedig szinte mindig én vagyok. Olyannyira, hogy sokan velem azonosítják, ezért nem kapcsolom ki. Fogalmam sincs mi értelme, mire jó ez a rejtőzködő mód. Egyszer bekapcsoltam és azóta így van, mert ha már van, akkor ... :D

• 9 months later...
Elküldve

Sziasztok!

Az adok veszekbe hogyan tudom meghosszabbítani a feladott hirdetésemet mert mindig valami hibával el száll ill. nem engedi???!!!

• 3 weeks later...
Elküldve

Hali,

vivaro / movano aloldal van, es csak en nem talalom, vagy még nincsen?

kovetkezo nagykocsinak a jelenlegi kia carnival helyett vivarot vagy movanot szeretnek, es ezekkel kapcsolatban kerdeztem volna....

udv,

t.

Elküldve

Sziasztok!

Nagyon jól össze lett rakva a fórum. Egy gondom van csak vele nem tudom hogy kell a saját képtáramba képeket feltölteni...

Valaki tudna segíteni nekem ez ügyben?

Előre is köszi :)

Üdv.

Elküldve
Sziasztok! Nagyon jól össze lett rakva a fórum. Egy gondom van csak vele nem tudom hogy kell a saját képtáramba képeket feltölteni... Valaki tudna segíteni nekem ez ügyben? Előre is köszi :) üdv.

Köszönjük!

A képtárba csak MOTE klubtagok tudnak képet elhelyezni. Ez a szolgáltatás, csak számukra elérhető.

• 4 weeks later...
Elküldve

Mi ez az "Értékeld a felhasználót 1-5 csillaggal"? Ez hogy műxik és mire jó?

Most vettem észre, hogy nálam egy besárgult. :o :blush:

Elküldve

Hi!

Nem reg lettem klub tag, bar nagyon regota forumozok mar-

Klubtagkent szerettem volna par kepet feltoteni a keptaramba az automrol.

De mikor sajat albumot szeretnek kesziteni, No permission hiba uzit kapok. Nem tudom,hogy ennek igy kell e lennie, vagy vagy vmi gond van-e.

Utanna tudnatok neni ennek?

koszonom!

Elküldve

ELvileg mennie kéne. Mondjuk az más kérdés, hogy nálam meg a képtár feltöltésnél a feltöltendő kép kiválasztásához segédkező funkciók el vannak csúszva balra, teljesen szélre, de úgy, hogy nem is tudom használni őket.

• 4 weeks later...
Elküldve

Sziasztok!

Kérdésem a következő képet hogyan tudok berakni a szöveghez?

Feltöltöd egy képfeltöltő oldalra, pölö http://pics.coldline.hu/index.php ide és a kép "LINK"-jét bemásolod a hsz-ablak zöld képecskés ablakába. A képek nagysága és száma korlátozva van asszem 3X 640X480-as képe mehet egy hsz be vagy valamim ilyesmi.

• 4 months later...
Elküldve

Szép estét!

Nagyon gáz ez 4 hozzászolás!!!

Én tag akartam lenni de nem az miatt hogy napi 100 hozászolást írjak hanem mert jó az oldal!!!

De hogy direkt korlátozzák a hozzászólást hogy tag legyek ez már nem tetszik!

Mihelyt nem fogják korlátozni rögtön megyek fizetni!!!

De tudom egy fecske nem csinál nyarat!

Elküldve

Nem 4 hanem 5. :D

Amúgy fordítva nézed: nem azért korlátozzák hogy tag legyél, hanem azért legyél tag, hogy ne korlátozzák. Arról nem beszélve hogy egyéb előnyei is vannak a klubtagságnak a korlátlan hozzászóláson kívül.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.