ROLÓ Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Mostanában a fórum első megnyitása nekem nagyon hosszú ideig tart. Úgy vélem, hogy a Freeaudit és a Google tehet róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Elképzelhető. Ha sokáig fenn áll a hiba, akkor a freeaudit repülni fog:). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Hali. inkább észrevétel, mikor képet akarok magamrol feltölteni, és véletlenül tul nagy fájlt akartam, szóval fájl helyett féjl -t ír ki. Nem zavaró, csak gondoltam szólok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 1 észrevétel, elírásról :D A főoldalon, TOPIK Címe alatt,pirossal kiemeltem a sztem, elírási hibát :D "-Minden egyéb találkozó, rendezvény Minden, ami érdeklődésre tarhat számot, de nem csak kifejezeten autós témában." Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Javítva. :D Köszi az észrevételt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Szia mindenki! Én azt a problémámat szeretném jelezni itt, hogy (bár az okát nem tudom) lassan egy hónapja, hogy meghosszabbítottam a klubtagságom, de még nem kaptam meg az új kártyáma :D . Nos ez nem szokott alapjában gond lenni, de most használnám is kedvezményre. Előre is köszönet ha valaki utánanéz. :D Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Szia mindenki! Én azt a problémámat szeretném jelezni itt, hogy (bár az okát nem tudom) lassan egy hónapja, hogy meghosszabbítottam a klubtagságom, de még nem kaptam meg az új kártyáma :D . Nos ez nem szokott alapjában gond lenni, de most használnám is kedvezményre. Előre is köszönet ha valaki utánanéz. :D Üdv. Helló, Mondjuk itt jobb helyen lett volna a kérdésed : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...80&start=80 Kártyák legyártatása nem folyamatosan, hanem "csoportosan" történik, írj kérlek Emy-nek, aki bővebb felvilágosítással fog szolgálni a kérdésed kapcsán : http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=3973 Link to comment Megosztás: More sharing options...
SPetike Elküldve Július12, 2008 Megoszt Elküldve Július12, 2008 Sziasztok! Új vagyok itt is, s ezt a fórummotort sem ismerem. Hogy állíthatom be, hogy a legutolsó hozzászólás legyen az első oldalon, ha belépek egy fórumba? Tehát fordítva lássam, mint alaphelyzetben... Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Alapvetően ez a fórum fordítva kezeli. Van módja, persze. Kiválasztasz egy témát majd legörgeted az oldalt az aljára és ott van egy ablak amiben ezt állíthatod: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Gondolom, most volt valami frissítés, vagy más dolog csinálva az oldalon, mert 1 ideig nem volt elérhető...de az észrevételem annyi lenne, hogy az ÓRA nem jól műxik...+2 órával előbbre írja a hszeket... most pontosan 0.38 van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Nem tudom kérdezték-e már , de kiváncsi vagyok, hogy az Aktív felhasználók sorában kicsoda, vagy micsoda a Google.com? ;) :D Üdv.:zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Időnként a jó öreg Google indexelgeti az oldalt, a nyilvános részeket. Nem kell tőle félni. :D meg van neki engedve Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Időnként a jó öreg Google indexelgeti az oldalt, a nyilvános részeket. Nem kell tőle félni. ;) meg van neki engedve Kösz! Pfüü...megnyugottam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 ..megnyugottam. :P a "nagy tesó" azért még mindent lát........ :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 A fórum belassult olyan 23:00tól... Ahogy látom a FireFox a www.webreklam.hu-ra vár annyit, hogy betöltsön. Nem lehetne ezzel valamit kezdeni? Elég rossz ez így... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 A fórum belassult olyan 23:00tól... Ahogy látom a FireFox a www.webreklam.hu-ra vár annyit, hogy betöltsön. Nem lehetne ezzel valamit kezdeni? Elég rossz ez így... :lol: Én meg aszt hittem, csak nálam car. :lol: Elég nyögvenyelős! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 IE 7 És Opera szintén kegyetlen lassú.. nyugodtan megkávézok, míg behoz egy oldalt.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Detto... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Detto... :lol: Nálam már jó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Nálam már jó! :lol: Szintén zenész. :lol: Megjavult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Sziasztok! kaptam egy levelet a freemailre, csak sajna mivel nem tudok ánglisul fogalmam sincs miről szól. Segítene vki, kérem szépen? Levél.: zotya975, djcaracas has successfully added you to their friends list. Manage your friends: http://www.opelforum.hu/index.php?act=prof...6515Üdvözlettel, A Opel Fórum- Tartalom csapata. http://www.opelforum.hu/index.php Köcce! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Sziasztok! kaptam egy levelet a freemailre, csak sajna mivel nem tudok ánglisul fogalmam sincs miről szól. Segítene vki, kérem szépen? Levél.: zotya975, djcaracas has successfully added you to their friends list. Manage your friends: http://www.opelforum.hu/index.php?act=prof...6515Üdvözlettel, A Opel Fórum- Tartalom csapata. http://www.opelforum.hu/index.php Köcce! :lol: Bár nem vagyok illetékes, azért elmondom, hogy djcaracas hozzáadott a barátlistájához. A link pedig a te barátlistádhoz vezet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Bár nem vagyok illetékes, azért elmondom, hogy djcaracas hozzáadott a barátlistájához. A link pedig a te barátlistádhoz vezet. Kösz. Király! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Valamiért az Outlook nem fogadja el e-mail címnek a kori@opelklub.hu -t. A leveleket letölti, de küldeni nem tudok. Mi lehet a baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts