knight Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Üdv, A Vezérlőpulton az Email cím megváltoztatása pontban az alábbi üzenet egy picit félrevezető, ugyanis a captcha-ban betűk is vannak már : Biztonsági kód megerősítése Add meg a fenti 6 számjegyű kódot. Megjegyzés: csak számok lehetnek benne, a '0' az nulla és nem 'O' betű! Gondolom korábban még így volt, csak időközben már megváltozott. Köszi!
forumadmin Elküldve Január7, 2008 Szerző Elküldve Január7, 2008 Köszi az észrevételt. Igen, a fórum motorja picit frissült így ez a rész is. A magyar nyelvi részt folyamatosan ellenőrizük, javítgajuk.
opel16v Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 Látom még mindig rosszul működik ez a címlistás dolog... ha valaki felvesz, annak nem tudok privátot küldeni. nem lehetne addig is kigyilkolni ezt a funkciót, amíg nem működik normálisan? az összes új kartárs megcsinálja ezt velem mostanában, ír egy privit, aztán nem tudok neki válaszolni. :huh:
hemi Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 Megnézem mit tehetek. Sajna mostanság sok a meló:huh:
hori Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 Üdv, A Vezérlőpulton az Email cím megváltoztatása pontban az alábbi üzenet egy picit félrevezető, ugyanis a captcha-ban betűk is vannak már : Biztonsági kód megerősítése Add meg a fenti 6 számjegyű kódot. Megjegyzés: csak számok lehetnek benne, a '0' az nulla és nem 'O' betű! Gondolom korábban még így volt, csak időközben már megváltozott. Köszi!
hori Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 Köszi! Sasjna ezt 6 karakteres bizt.kódot már nem tudom, ergo a többit nem tudom végrehajtani! mégegyszer köszi
Szepi-Caravan Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 Sziasztok! Az iránt szeretnék érdeklődni,hogy hogy tudnék képeket feltölteni az autómról? Előre is köszi a választ! :huh:
coupe Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 Sziasztok! Az iránt szeretnék érdeklődni,hogy hogy tudnék képeket feltölteni az autómról? Előre is köszi a választ! :huh: A fórum galériája csak klubtagoknak érhető el..... Vannak képfeltöltö oldalad,oda fel kell tölteni és onnan be tudod ide linkelni..... www.kepfeltoltes.hu pl
Szepi-Caravan Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 A fórum galériája csak klubtagoknak érhető el..... Vannak képfeltöltö oldalad,oda fel kell tölteni és onnan be tudod ide linkelni..... www.kepfeltoltes.hu pl Kösz! Még új vagyok,s nem vagyok egy pc-zseni! :lol: Nagyon tetszik az autód! :huh:
NeedForSpeed Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 A MOTE szaknévsor a tehnika rovatban abszolút rossz helyen van. Szerintem. A szabályzatok, információknál lenne a helye!
mackosajt Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 Igen, elvileg azokkal a topikokkal kéne kezdeni mindenkinek. De mégsem teszik, vagyis sokaknak így is elkerüli a figyelmét, ott meg szem előtt van. A technika topik meg a technikai segítségnyújtásokról szól. Akár a szaknévsor. Szóval jó helyen van ott egyelőre.
Gepard Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 A technika topik meg a technikai segítségnyújtásokról szól. Akár a szaknévsor. Ezért került oda. És tulajdonképp NFS is észrevette, hogy van ott valami ami eddig nem volt. Ez volt a cél, reméljük másnak is feltűnik, aki eddig csak átsiklott felette.
Habina Elküldve Január29, 2008 Elküldve Január29, 2008 Helló. Képet hogy tudok beilleszteni a hozzászólásba? És még arra nem tudtam rájönni hogy képet hogy tudok berakni a nevem felé, mert töltöttem fel egy képet de az csak a profilomban látszik. Előre is köszi a segítséget.
mackosajt Elküldve Január29, 2008 Elküldve Január29, 2008 Képet a nevedhez Avatar-ként tölts fel. Ott van az is a profilban. Hozzászólásokhoz meg képet mondjuk képfeltöltés.hu és társairól tudsz beilleszteni a hozzászólásaidba. Aki klubtag, az tud feltölteni saját galériát, és utána onnan is tud beilleszteni képet.
imy Elküldve Február10, 2008 Elküldve Február10, 2008 Sziasztok! Hogyan tudok leíratkozni arról, hogy régebben az Opel Corsa topicban kértem értesítést, hogyha hozzászolnak, akkor küldjön e-mailt, de most mér nem szeretném, ha értesítenének. Ha lehet privátba kérem a megoldást, köszönöm! :) Imy
imy Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 Sziasztok! Hogyan tudok leíratkozni arról, hogy régebben az Opel Corsa topicban kértem értesítést, hogyha hozzászolnak, akkor küldjön e-mailt, de most mér nem szeretném, ha értesítenének. Ha lehet privátba kérem a megoldást, köszönöm! :) Imy senki nem tudja :)
mélykék76 Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 Vezérlőpult > Téma- és fórumkövetések > . Témák megtekintése > Téma kiválasztása > Legördülő menűből "Leiratkozás" vagy "Nincs értesítés" > klikk a "a kiválasztott témákról" gombra.
imy Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 Vezérlőpult > Téma- és fórumkövetések > . Témák megtekintése > Téma kiválasztása > Legördülő menűből "Leiratkozás" vagy "Nincs értesítés" > klikk a "a kiválasztott témákról" gombra. Köszönöm szépen!
hemi Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Az oldal jobb felső sarkában található "Súgó" menüpont is sok jó tanáccsal szolgál.
ivannorbi Elküldve Február19, 2008 Elküldve Február19, 2008 Azt nem lehet megoldani, hogy egy felhasználó neve alatt több logó is megjelenjen? :) Pl: GSI szekció + Mediterrán, vagy Moderátor + Mediterrán, vagy Moderátor + Budapesti régió + GSI szekció ...stb
hemi Elküldve Február19, 2008 Elküldve Február19, 2008 Nem lehetséges. (A fórum motort nem így fejleszteték:-) )
ROLÓ Elküldve Február19, 2008 Elküldve Február19, 2008 Kedves Adminok! Hogyan tudok idézni a válaszomban az előttem szólók soraiból (megjeleníteni azt a válaszomban)? köszönettel!
mélykék76 Elküldve Február19, 2008 Elküldve Február19, 2008 Kedves Adminok! Hogyan tudok idézni a válaszomban az előttem szólók soraiból (megjeleníteni azt a válaszomban)? köszönettel! Az adott hozzászólást kiválasztva, a használatával.
mackosajt Elküldve Február19, 2008 Elküldve Február19, 2008 Kedves Adminok! Hogyan tudok idézni a válaszomban az előttem szólók soraiból (megjeleníteni azt a válaszomban)? köszönettel! például. aztán Aztán ha gondolod, szűkíted a lényegre az idézetet. Többet is idézhetsz.
Recommended Posts