Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Üdv,

A Vezérlőpulton az Email cím megváltoztatása pontban az alábbi üzenet egy picit félrevezető, ugyanis a captcha-ban betűk is vannak már :

Biztonsági kód megerősítése

Add meg a fenti 6 számjegyű kódot.

Megjegyzés: csak számok lehetnek benne, a '0' az nulla és nem 'O' betű!

Gondolom korábban még így volt, csak időközben már megváltozott.

Köszi!

Elküldve

Látom még mindig rosszul működik ez a címlistás dolog... ha valaki felvesz, annak nem tudok

privátot küldeni. nem lehetne addig is kigyilkolni ezt a funkciót, amíg nem működik normálisan?

az összes új kartárs megcsinálja ezt velem mostanában, ír egy privit, aztán nem tudok neki

válaszolni. :huh:

Elküldve
Üdv,

A Vezérlőpulton az Email cím megváltoztatása pontban az alábbi üzenet egy picit félrevezető, ugyanis a captcha-ban betűk is vannak már :

Biztonsági kód megerősítése

Add meg a fenti 6 számjegyű kódot.

Megjegyzés: csak számok lehetnek benne, a '0' az nulla és nem 'O' betű!

Gondolom korábban még így volt, csak időközben már megváltozott.

Köszi!

Elküldve

Köszi!

Sasjna ezt 6 karakteres bizt.kódot már nem tudom, ergo a többit nem tudom végrehajtani!

mégegyszer köszi

Elküldve
Sziasztok!

Az iránt szeretnék érdeklődni,hogy hogy tudnék képeket feltölteni az autómról?

Előre is köszi a választ! :huh:

A fórum galériája csak klubtagoknak érhető el.....

Vannak képfeltöltö oldalad,oda fel kell tölteni és onnan be tudod ide linkelni..... www.kepfeltoltes.hu pl

Elküldve
A fórum galériája csak klubtagoknak érhető el.....

Vannak képfeltöltö oldalad,oda fel kell tölteni és onnan be tudod ide linkelni..... www.kepfeltoltes.hu pl

Kösz!

Még új vagyok,s nem vagyok egy pc-zseni! :lol:

Nagyon tetszik az autód! :huh:

• 3 weeks later...
Elküldve

Igen, elvileg azokkal a topikokkal kéne kezdeni mindenkinek. De mégsem teszik, vagyis sokaknak így is elkerüli a figyelmét, ott meg szem előtt van.

A technika topik meg a technikai segítségnyújtásokról szól. Akár a szaknévsor. Szóval jó helyen van ott egyelőre.

Elküldve
A technika topik meg a technikai segítségnyújtásokról szól. Akár a szaknévsor.

Ezért került oda.

És tulajdonképp NFS is észrevette, hogy van ott valami ami eddig nem volt. Ez volt a cél, reméljük másnak is feltűnik, aki eddig csak átsiklott felette.

Elküldve

Helló.

Képet hogy tudok beilleszteni a hozzászólásba?

És még arra nem tudtam rájönni hogy képet hogy tudok berakni a nevem felé, mert töltöttem fel egy képet de az csak a profilomban látszik.

Előre is köszi a segítséget.

Elküldve

Képet a nevedhez Avatar-ként tölts fel. Ott van az is a profilban.

Hozzászólásokhoz meg képet mondjuk képfeltöltés.hu és társairól tudsz beilleszteni a hozzászólásaidba.

Aki klubtag, az tud feltölteni saját galériát, és utána onnan is tud beilleszteni képet.

• 2 weeks later...
Elküldve

Sziasztok!

Hogyan tudok leíratkozni arról, hogy régebben az Opel Corsa topicban kértem értesítést, hogyha hozzászolnak, akkor küldjön e-mailt, de most mér nem szeretném, ha értesítenének.

Ha lehet privátba kérem a megoldást, köszönöm! :)

Imy

Elküldve
Sziasztok!

Hogyan tudok leíratkozni arról, hogy régebben az Opel Corsa topicban kértem értesítést, hogyha hozzászolnak, akkor küldjön e-mailt, de most mér nem szeretném, ha értesítenének.

Ha lehet privátba kérem a megoldást, köszönöm! :)

Imy

senki nem tudja :)

Elküldve

Vezérlőpult > Téma- és fórumkövetések > . Témák megtekintése > Téma kiválasztása > Legördülő menűből "Leiratkozás" vagy "Nincs értesítés" > klikk a "a kiválasztott témákról" gombra.

Elküldve
Vezérlőpult > Téma- és fórumkövetések > . Témák megtekintése > Téma kiválasztása > Legördülő menűből "Leiratkozás" vagy "Nincs értesítés" > klikk a "a kiválasztott témákról" gombra.

Köszönöm szépen!

Elküldve

Azt nem lehet megoldani, hogy egy felhasználó neve alatt több logó is megjelenjen? :)

Pl: GSI szekció + Mediterrán, vagy Moderátor + Mediterrán, vagy Moderátor + Budapesti régió + GSI szekció ...stb

Elküldve
Kedves Adminok!

Hogyan tudok idézni a válaszomban az előttem szólók soraiból (megjeleníteni azt a válaszomban)?

köszönettel!

Az adott hozzászólást kiválasztva, a p_quote.gif használatával.

Elküldve
Kedves Adminok!

Hogyan tudok idézni a válaszomban az előttem szólók soraiból (megjeleníteni azt a válaszomban)?

köszönettel!

p_mq_add.gif

például.

aztán t_reply.gif

Aztán ha gondolod, szűkíted a lényegre az idézetet.

Többet is idézhetsz.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.