Demó Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Ha bármelyik klubtag hoz egy olyan szponzort, aki többet fizet, mint a Gombos, és nem kér érte semmit cserébe, akkor levesszük. Az oké, hogy sokat fizet, de emiatt szerintem egyre kevesebb fórumozó lesz. Aztán, ha kisebb a látogatottság, elöbb-utóbb ök se fognak annyit fizetni. Vagy rosszul látom a dolgot? :rolleyes: Na meg két szöveg megy egyszerre. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 De ez így nem hasznos reklám. Meg lehetne csinálni, hogy minden júzer csak egyszer hallgassa végig. Na az úgy reklám. Ez így idegesítő maszlag, ami miatt le kell vennem a hangot, mikor fórumozok. Ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Egyébként meg asszem fizetünk itt elég sokan eleget azért, hogy nyugodt körülmények között fórumozzunk... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 (áthelyztem alura, de este a közgyűlésen felvetem milyen módon lehet a reklám mentessé válni.) nem kell reklámmentessé válni szerintem...elöször végighallgatva érdekes is volt stb, az ember a reklámokból informálódik...csak azt kéne megoldani h el lehessen hallgattatni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Június21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2007 Oks. Értem, zavaró hang. Kérek majd hang nélküli verziót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Az a helyzet, hogy én nem használok hangszórót, így nem vettem észre, hogy hang is jár a reklámhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Az a helyzet, hogy én nem használok hangszórót, így nem vettem észre, hogy hang is jár a reklámhoz. Egy pár bannerrel szerintem senkinek semmi baja nem lett volna. De így egyszerre ment két reklámszöveg és úgy nem csak idegesítö volt, de még csak igazán érteni se lehetett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Június21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2007 Az a helyzet, hogy én nem használok hangszórót, így nem vettem észre, hogy hang is jár a reklámhoz. Detto. Majd figyelek erre is. Szerintem a téma lerágva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Érdeklődnék,hogy: A "vau" Topicot nem lehetne átnevezni házi kedvenceink vagy valami hasonló címre? Mert a kutyákon kívül volt már ott szó makkákról meg még tán görényekről is. Köszi Tomi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Érdeklődnék,hogy: A "vau" Topicot nem lehetne átnevezni házi kedvenceink vagy valami hasonló címre? Mert a kutyákon kívül volt már ott szó makkákról meg még tán görényekről is. Köszi Tomi! Házi kedvenceink :) thx az észrevétel Tomi bácsi! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Bocs, de új témát nem indíthatok. Nem egy egetrengető dolog, de majdnem bedőltem a pontos időnek. Laza 2 órát késik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Bocs, de új témát nem indíthatok. Nem egy egetrengető dolog, de majdnem bedőltem a pontos időnek. Laza 2 órát késik! Hol nem tudsz új témát indítani ? Hozzászólások időpontja kapcsán : Vezérlőpult > bal oldalon "Opciók" > "Fórum beállítások" > +2es időzona > Frissítés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Csak klubtagok tudnak új témát nyitni..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 Sziasztok! Néztem a szabályzatot, de sajna nem találtam meg benne, hogy milyen szabályozás vonatkozik aktuálisan a képek linkelésére? Hány fotó kerülhet most 1 hozzászólásba? köszi. üdv, Speed Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Sziasztok! Néztem a szabályzatot, de sajna nem találtam meg benne, hogy milyen szabályozás vonatkozik aktuálisan a képek linkelésére? Hány fotó kerülhet most 1 hozzászólásba? köszi. üdv, Speed Azért nincs benne mert be van állítva hogy a fórum hány képet enged 1 hozzászóláshoz,és átméretezi őket.Azt beszéltük meg hogy 10db képre legyen állítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Ez így zsivány! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Jó az oldal, kezdek hozzászokni :) Egy apróság: Ha pl. a tartalom résznél, (ahol a témák vannak felsorolva) rákattintasz az egyik topik utolsó lapjának linkjére, akkor is az első oldalt hozza be és csak a topikon belül tudsz az utolsó hozzászólásokra ugrani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Szia! Örülök, hogy tetszik és használható az oldal. Köszi a segítséget a hibakeresésben. A jövőben is jöhetnek az észrevételek! A feltárt probléma nekem nem így mükszik. Lehet nem jól keresem a hibát. Ha gondolod képpel is illusztálhatnád a hibát. Vagy mások? Több vélemény sokat segít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Nekem a téma elnevezésére kattintva hozza az első oldalt és az oldal(ak) számára kattitva az adott oldalra ugrik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Az úgy ok. A tartalomnál erre kell kattanni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Hehe, Firefox-szal működik rendesen nálam is. :) IE 6 -tal csak akkor tudok az utolsó oldalra ugrani, ha már az adott fórumban vagyok. Akkor már hibátlanul működik, de "kijjebbről" az első oldalt hozza be mindenképp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 IE7 vagy Firefox kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vandis Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Helo! Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet beállítani, hogy ha belépek egy topicba, ne a legelső hozzászólást mutassa, hanem a legfrissebbeket? Egyszerűen nem találom :unsure: üdv. Vandis Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Helo! Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet beállítani, hogy ha belépek egy topicba, ne a legelső hozzászólást mutassa, hanem a legfrissebbeket? Egyszerűen nem találom :unsure: üdv. Vandis Egyszerű. Annyi hogy amikor egy topikba belépsz, ne a topik nevére vagy valamelyik oldalszámra kattints, hanem a topik neve előtti kis kockára. Így néz ki amire kattintani kell: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts