Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ha bármelyik klubtag hoz egy olyan szponzort, aki többet fizet, mint a Gombos, és nem kér érte semmit cserébe, akkor levesszük.

Az oké, hogy sokat fizet, de emiatt szerintem egyre kevesebb fórumozó lesz.

Aztán, ha kisebb a látogatottság, elöbb-utóbb ök se fognak annyit fizetni. Vagy rosszul látom a dolgot? :rolleyes:

Na meg két szöveg megy egyszerre. <_<

Elküldve

De ez így nem hasznos reklám.

Meg lehetne csinálni, hogy minden júzer csak egyszer hallgassa végig. Na az úgy reklám. Ez így idegesítő maszlag,

ami miatt le kell vennem a hangot, mikor fórumozok. Ennyi.

Elküldve
(áthelyztem alura, de este a közgyűlésen felvetem milyen módon lehet a reklám mentessé válni.)

nem kell reklámmentessé válni szerintem...elöször végighallgatva érdekes is volt stb, az ember a reklámokból informálódik...csak azt kéne megoldani h el lehessen hallgattatni :rolleyes:

Elküldve
Az a helyzet, hogy én nem használok hangszórót, így nem vettem észre, hogy hang is jár a reklámhoz.

Egy pár bannerrel szerintem senkinek semmi baja nem lett volna.

De így egyszerre ment két reklámszöveg és úgy nem csak idegesítö volt, de még csak igazán érteni se lehetett.

• 3 weeks later...
Elküldve

Érdeklődnék,hogy: A "vau" Topicot nem lehetne átnevezni házi kedvenceink vagy valami hasonló címre?

Mert a kutyákon kívül volt már ott szó makkákról meg még tán görényekről is.

Köszi Tomi!

Elküldve
Érdeklődnék,hogy: A "vau" Topicot nem lehetne átnevezni házi kedvenceink vagy valami hasonló címre?

Mert a kutyákon kívül volt már ott szó makkákról meg még tán görényekről is.

Köszi Tomi!

Házi kedvenceink

:)

thx az észrevétel Tomi bácsi! B)

Elküldve
Bocs, de új témát nem indíthatok. Nem egy egetrengető dolog, de majdnem bedőltem a pontos időnek. Laza 2 órát késik!

Hol nem tudsz új témát indítani ?

Hozzászólások időpontja kapcsán :

Vezérlőpult > bal oldalon "Opciók" > "Fórum beállítások" > +2es időzona > Frissítés.

• 3 weeks later...
Elküldve

Sziasztok!

Néztem a szabályzatot, de sajna nem találtam meg benne, hogy milyen szabályozás vonatkozik aktuálisan a képek linkelésére?

Hány fotó kerülhet most 1 hozzászólásba?

köszi. üdv,

Speed

Elküldve
Sziasztok!

Néztem a szabályzatot, de sajna nem találtam meg benne, hogy milyen szabályozás vonatkozik aktuálisan a képek linkelésére?

Hány fotó kerülhet most 1 hozzászólásba?

köszi. üdv,

Speed

Azért nincs benne mert be van állítva hogy a fórum hány képet enged 1 hozzászóláshoz,és átméretezi őket.Azt beszéltük meg hogy 10db képre legyen állítva.

Elküldve

Jó az oldal, kezdek hozzászokni :)

Egy apróság: Ha pl. a tartalom résznél, (ahol a témák vannak felsorolva) rákattintasz az egyik topik utolsó lapjának linkjére, akkor is az első oldalt hozza be és csak a topikon belül tudsz az utolsó hozzászólásokra ugrani.

Elküldve

Szia!

Örülök, hogy tetszik és használható az oldal. Köszi a segítséget a hibakeresésben. A jövőben is jöhetnek az észrevételek!

A feltárt probléma nekem nem így mükszik. Lehet nem jól keresem a hibát. Ha gondolod képpel is illusztálhatnád a hibát.

Vagy mások? Több vélemény sokat segít.

Elküldve

Hehe, Firefox-szal működik rendesen nálam is. :)

IE 6 -tal csak akkor tudok az utolsó oldalra ugrani, ha már az adott fórumban vagyok. Akkor már hibátlanul működik, de "kijjebbről" az első oldalt hozza be mindenképp.

• 1 month later...
Elküldve

Helo!

Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet beállítani, hogy ha belépek egy topicba, ne a legelső hozzászólást mutassa, hanem a legfrissebbeket?

Egyszerűen nem találom :unsure:

üdv.

Vandis

Elküldve
Helo!

Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet beállítani, hogy ha belépek egy topicba, ne a legelső hozzászólást mutassa, hanem a legfrissebbeket?

Egyszerűen nem találom :unsure:

üdv.

Vandis

Egyszerű.

Annyi hogy amikor egy topikba belépsz, ne a topik nevére vagy valamelyik oldalszámra kattints, hanem a topik neve előtti kis kockára. Így néz ki amire kattintani kell: newpost.gif

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.