kori Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 köszi a gyors reagot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Kipróbáltam a webmailos cimet és királyul müködik.Mégegyszer köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Néztem a következő oldalt http://meetings.opelclub.hu/index.php Kicsit furcsán áll össze a szöveg a "2005 július 04, hétfő" valahogy nem illik a környezetébe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Néztem a következő oldalt http://meetings.opelclub.hu/index.php Kicsit furcsán áll össze a szöveg a "2005 július 04, hétfő" valahogy nem illik a környezetébe. Ok, javítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 a http://meetings.opelclub.hu/index.php oldalon a bal felső sarokban a Hungarian Blitz Weekend - Nemzetközi Opel Találkozó felirat a http://www.kamil.rzeszow.pl/ címre ugrik... egy kissé meglepődtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 a http://meetings.opelclub.hu/index.php oldalon a bal felső sarokban a Hungarian Blitz Weekend - Nemzetközi Opel Találkozó felirat a http://www.kamil.rzeszow.pl/ címre ugrik... egy kissé meglepődtem. Ok, javítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Megnéztem a mai nap 10 legakítvabb hozzászólóját, azt mondja nekem 19. Az pedig kizárt dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Megnéztem a mai nap 10 legakítvabb hozzászólóját, azt mondja nekem 19. Az pedig kizárt dolog Az szerintem az elmúlt 24 órát nézi. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Az szerintem az elmúlt 24 órát nézi. :blink: Igen azt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Megnéztem a mai nap 10 legakítvabb hozzászólóját, azt mondja nekem 19. Az pedig kizárt dolog Köszönjük az észrevételt, de nem kizárt. Ahogy a többiek is jelezték az elmúlt (lezárodott) 24 órát méri. Mivel, csak abból tudd konkrét stastzikát kiállítani. Nem mér "pillanatnyi fogyasztást" a fórum board:) B) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Hali. Egy olyan kérdésem lenne, hogy miként tudok file-t csatolni a hozzászóláshoz?! Ehez regisztrált klubtagnak kell lennem? Mert sajna mikor "új hozzászólás" -ra kattintok, és megjelenik az "ablak", nincs olyan "gomb", hogy "file csatolás". ??? Lenne egy olyan kisvideóm (3gp), amit szivesen megosztanék a többiekkel. Előre is köszönöm a seggitséget. Üdv. Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Hali. Egy olyan kérdésem lenne, hogy miként tudok file-t csatolni a hozzászóláshoz?! Ehez regisztrált klubtagnak kell lennem? Mert sajna mikor "új hozzászólás" -ra kattintok, és megjelenik az "ablak", nincs olyan "gomb", hogy "file csatolás". ??? Lenne egy olyan kisvideóm (3gp), amit szivesen megosztanék a többiekkel. Előre is köszönöm a seggitséget. Üdv. Gábor Mármint az szeretnéd, hogy a hozzászólásodban újra's újra lejátszódjon 1 videófile ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 a 3gp amúgy is necces, talán a quicktime újabb verziói, illetve a telefonos progik játszák le konvertáld át mpg-re, vagy wmv-re, töltsd fel egy oldalra és linkeld be a fájl-csatolás nem elérhető Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Kedves Vezetőség, Kedves Fórumozók! Van egy nemzetközi oldal a www.astranation.com, ami a világ minden tájáról gyűjti az Astra tulajdonosokat és ingyenes, szabad fórumozást biztosít. Van egy része, ami kifejezetetten MAGYAR NYELVŰ KOMMUNIKÁCIÓRA VAN KITALÁLVA: Astra Nation.com - Magyar nyelvű rész! A Fórum alapnyelve az angol, de ezen a részen, szabadon tudunk magyarul is beszélgetni! Amennyiben Ti is úgy látjátok, hasznos lenne a FÓRUMunk - nyilvános - kezdőlapjára kirakni ezt a linket, mint bárki számára elérhető nyilvános OPEL ASTRA FÓRUM - magyarul! (bocsi, de jobb topicot nem találtam ennek a leírására! Ha van másik, akkor lécci rakjátok át oda!) üdv, Speed Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Kedves Vezetőség, .................... üdv, Speed Az ötleted tiszteletre méltó, de úgy gondolom ez nem a mi dolgunk. Mi felajánlunk egy alternatívát (ez sem tisztünk, csak példaként szolgál), a további megoldások a http://www.google.com oldalon megtalálhatóak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Az ötleted tiszteletre méltó, de úgy gondolom ez nem a mi dolgunk. Mi felajánlunk egy alternatívát (ez sem tisztünk, csak példaként szolgál), a további megoldások a http://www.google.com oldalon megtalálhatóak. Úgy gondolom, hogy ha már mi - mint Opel Klub - nem tudunk a saját felületünkön lehetőséget nyújtani fórumozásra, egy magyar nyelvű - ingyenes és nyilvános - Opel Fórum elérésének megadása kicsit elvenné ennek az intézkedésnek az élét. Kb. 2 perc a link felrakása a kezdő oldalra... :) De javíts ki, ha rosszul látom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Úgy gondolom, hogy ha már mi - mint Opel Klub - nem tudunk a saját felületünkön lehetőséget nyújtani fórumozásra, egy magyar nyelvű - ingyenes és nyilvános - Opel Fórum elérésének megadása kicsit elvenné ennek az intézkedésnek az élét. Kb. 2 perc a link felrakása a kezdő oldalra... :) De javíts ki, ha rosszul látom... Válaszok itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 elütna reggeli hozzászólásom, valamint amikor amit máshova írtam az ugyan nem tűnt el, csak nem azt jelőli meg uccsó hozzászólónak. Én rontottam el vmi? :) most meg pár percel később minden ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 elütna reggeli hozzászólásom, valamint amikor amit máshova írtam az ugyan nem tűnt el, csak nem azt jelőli meg uccsó hozzászólónak. Én rontottam el vmi? :) most meg pár percel később minden ok Igazat meg mondva, Én nem tom... Komoly, nem tudom miért lehetet nálad így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Sziasztok. Nem lehetne egy kicsit egyszerűbbé varázsolni a fórumra való belépést? Most ugye úgy néz ki, hogy betöltöm az oldalt, utána bejelentkezés, betölti a másik oldalt, név jelszó ok, betölti a következő oldalt, utána tartalom és betölti megint a következő oldalt. Ekkora jutottam el a fórumra. Picit hosszadalmas szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Sziasztok. Nem lehetne egy kicsit egyszerűbbé varázsolni a fórumra való belépést? Most ugye úgy néz ki, hogy betöltöm az oldalt, utána bejelentkezés, betölti a másik oldalt, név jelszó ok, betölti a következő oldalt, utána tartalom és betölti megint a következő oldalt. Ekkora jutottam el a fórumra. Picit hosszadalmas szerintem. Ezt szerintem a böngésző beállításokkal tudod orvosolni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Mondjuk én egyedül használom a gépemet, de nekem be van kapcsolva az automatikus bejelentkezés, és a kedvencek közé meg a fórum tartalomjegyzékét (ha úgy tetszik főoldalát) mentettem el, úgyhogy ha én rákattintok a linkre a kedvencek között, kapásból a főoldal jön be, és be sem kell jelentkeznem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 nalam is benn van a kedvencekben. ugy a legegyszerubb. de en mashogy is be szoktam lepni. be van allitva hogy ertesitsen a freemailomra ha p.u.-t kapok. mivel a napi elso dolgom a gepen mindig a mail ellenorzese igy meghagytam egy ilyen ertesitest a freemailban es csak rakkattintok. maris benn vagyok. ennyi. szerintem ez a legegyszerubb ha nem csak egyedul hasznalod a geped. a mailt meg ugyis csak te nyitod meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Sziasztok! Fent van a Fóti tali dátuma (ami ca. 3 hét múlva lenne esedékes) a Magazin honlapján. De még semmi több info nincs róla. Nem lehetne egy kis infót felrakni róla? Esetleg nem nyitnátok egy TOPIC-ot a témában a találkozók rovatban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Soltvadkert után kiderül, hogy, hogy lesz, és amint van pontosabb infó ki is fog kerülni...Most elöbb Soltvadkert... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts