forumadmin Elküldve Július5, 2005 Elküldve Július5, 2005 Kérdések, kritikák és észrevételek a MOTE weblapokról.
rtomi Elküldve Július31, 2005 Elküldve Július31, 2005 Azt szeretném megkérdezni,hogy: Ha kikerül egy cikk a leutóbbi cikkek közül akkor azt utánna hol lehet megtalálni :roll: Köszi! :oops:
hemi Elküldve Augusztus1, 2005 Elküldve Augusztus1, 2005 Azt szeretném megkérdezni,hogy: Ha kikerül egy cikk a leutóbbi cikkek közül akkor azt utánna hol lehet megtalálni :roll: Köszi! :oops: Vannak menüpontok a baloldalt. A cikk témáját tekintve belekerül az adott menüpont álá, ott megtalálható. Melyik cikkre gondolsz pl?
rtomi Elküldve Augusztus1, 2005 Elküldve Augusztus1, 2005 Melyik cikkre gondolsz pl? Hát pl. A beszámolók amiket én írtam :roll: Mert pl az MVOK-os rendezvényeknél nincs :lol: pl. a beszámolóknál lehetne szerintem :roll: A saját autókról szóló leírásokat sejtem,hogy hová kerülnek :wink: csak ez sötét folt nekem :oops:
hemi Elküldve Augusztus1, 2005 Elküldve Augusztus1, 2005 MVOK-ás, MOTE-s rendezvények külön nincsenek is:)) Cikkeid: Magazin / Beszámolók / Elménybeszámolók / no és itt:) Üdv
rtomi Elküldve Augusztus1, 2005 Elküldve Augusztus1, 2005 MVOK-ás, MOTE-s rendezvények külön nincsenek is:)) Cikkeid: Magazin / Beszámolók / Elménybeszámolók / no és itt:) Üdv Köszönöm szépen :prayer:
Hagalex Elküldve Augusztus2, 2005 Elküldve Augusztus2, 2005 Jó ez a "megnézem az ótóját" opció!!!! :roll: :wink: Hát hiába....aki Hemi az Hemi! :lol:
hemi Elküldve Augusztus3, 2005 Elküldve Augusztus3, 2005 Jó ez a "megnézem az ótóját" opció!!!! :roll: :wink: Hát hiába....aki Hemi az Hemi! :lol: Köszi :oops: Bár a másik témakörben lenne a helye, ez weblapokról szólna, a fórum külön van. A fórum még változni fog 1-2 héten belül, remélem tetszeni fog az is::)))
berlina Elküldve Szeptember17, 2005 Elküldve Szeptember17, 2005 Egykori Opel reklámfilmeket el lehet helyezni hivatalosan az oldalon? Arra gondolok, hogy nem csak összelinkelve mindenhonnan itt a fórumon, hanem egy ennek szánt .hu oldalon.
hemi Elküldve Szeptember17, 2005 Elküldve Szeptember17, 2005 Nekem is vannak ilye klipjeim , szerintem nem probléma. Felkerülhet ide a fórumba és a magazinra is.
kori Elküldve November3, 2005 Elküldve November3, 2005 Van egy rakás A és B omega prospektusom beszkennelve, B vectra magyar kezelési útmutató beszkennelve. A kérdésem az, hova elküldeni, hogy felkerülhessenek a magazin oldalra?
FBalazs Elküldve November3, 2005 Elküldve November3, 2005 vsz. prospektud OK, a kezelési útmutató kérdéses... azt nem biztos, hogy publikálhatjuk :P
hemi Elküldve November3, 2005 Elküldve November3, 2005 Van egy rakás A és B omega prospektusom beszkennelve, B vectra magyar kezelési útmutató beszkennelve. A kérdésem az, hova elküldeni, hogy felkerülhessenek a magazin oldalra? Legegyszerűbb CD-re kiírni és elküldeni postára klubcímére. Átnézem mi rakható fel belőle, mi nem sérti a különféle szerzői jogokat. Üdv hemi
kori Elküldve November3, 2005 Elküldve November3, 2005 Akkor évzáróra hozom. de valószínű addigra lesz C Corsa is beszkennelve.
ember2 Elküldve November22, 2005 Elküldve November22, 2005 Az>> ICQ: AIM: MSN Messenger: Yahoo Messenger: << mellé jó lenne feltenni a Skype -t is. Persze csak ha nem probléma. Köszi.
Gepard Elküldve November23, 2005 Elküldve November23, 2005 Az>> ICQ: AIM: MSN Messenger: Yahoo Messenger: << mellé jó lenne feltenni a Skype -t is. Persze csak ha nem probléma. Köszi.Már kértük többen is, elvileg folyamatban van.
Gepard Elküldve November23, 2005 Elküldve November23, 2005 Lenne egy olyan kérdésem, hogy miként lehet egy adott téma hozzászólásai közt keresgélni oldalszámra? Mert ha pl: van egy topicban 100 oldal, és én éppen a 100.-at olvasom, akkor csak az 1,2,3 és a 98,99,100 oldal linkje látszik egyszerre. Ha pedig az 50.-et akarom olvasni akkor egy csomót kell klikkelgetni hozzá.
meriva1.8 Elküldve November23, 2005 Elküldve November23, 2005 Sehogy. Redinek felvetettem az évzárón. Azt mondta, megnézik.
Tom Elküldve November23, 2005 Elküldve November23, 2005 Lenne egy olyan kérdésem, hogy miként lehet egy adott téma hozzászólásai közt keresgélni oldalszámra? Mert ha pl: van egy topicban 100 oldal, és én éppen a 100.-at olvasom, akkor csak az 1,2,3 és a 98,99,100 oldal linkje látszik egyszerre. Ha pedig az 50.-et akarom olvasni akkor egy csomót kell klikkelgetni hozzá. Én a böngészősávba írtam be a hozzászólás körülbelüli számát, így általában elég közel jutottam a keresett dologhoz, de valami mérnökibb megoldást én is szívesen vennék. :wink:
redline Elküldve November23, 2005 Elküldve November23, 2005 Sehogy. Redinek felvetettem az évzárón. Azt mondta, megnézik. pontosabban: talán már foglalkozott vele valaki a bolygón és publikálta a megoldást és talán meg is lehet találni. Mellesleg én olvasgatok pár helyen ahol ugyanezt az engine-t használják de még seholsem láttam. ha találtok ilyet feltétlenül szóljatok
mélykék76 Elküldve November23, 2005 Elküldve November23, 2005 Én a böngészősávba írtam be a hozzászólás körülbelüli számát, így általában elég közel jutottam a keresett dologhoz, de valami mérnökibb megoldást én is szívesen vennék. :wink: 1 oldalon 25 hozzászólás van :wink:
mélykék76 Elküldve November23, 2005 Elküldve November23, 2005 1 oldalon 25 hozzászólás van :wink: Rosszul írtam 15.
kori Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 Hogy érhetném el, hogy a pocket pc-m megnyissa a mail.opelklub.hu-t?
redline Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 Hogy érhetném el, hogy a pocket pc-m megnyissa a mail.opelklub.hu-t? esetleg csekkeld ezt az url-t: webmail.titan-computer.hu
Dark Angel Elküldve Január11, 2006 Elküldve Január11, 2006 a webmail.opelklub.hu is jó... Az a baj a mail.opelklub.hu-val, hogy a pocket PC nem tudja megjeleníteni a flash-t.
Recommended Posts