Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Elküldve

Azt szeretném megkérdezni,hogy:

Ha kikerül egy cikk a leutóbbi cikkek közül akkor azt utánna hol lehet megtalálni :roll:

Köszi! :oops:

Elküldve
Azt szeretném megkérdezni,hogy:

Ha kikerül egy cikk a leutóbbi cikkek közül akkor azt utánna hol lehet megtalálni :roll:

Köszi! :oops:

Vannak menüpontok a baloldalt. A cikk témáját tekintve belekerül az adott menüpont álá, ott megtalálható.

Melyik cikkre gondolsz pl?

Elküldve
Melyik cikkre gondolsz pl?

Hát pl. A beszámolók amiket én írtam :roll:

Mert pl az MVOK-os rendezvényeknél nincs :lol:

pl. a beszámolóknál lehetne szerintem :roll:

A saját autókról szóló leírásokat sejtem,hogy hová kerülnek :wink: csak ez sötét folt nekem :oops:

Elküldve
MVOK-ás, MOTE-s rendezvények külön nincsenek is:))

Cikkeid:

Magazin / Beszámolók / Elménybeszámolók / no és itt:)

Üdv

Köszönöm szépen :prayer:

Elküldve
Jó ez a "megnézem az ótóját" opció!!!! :roll: :wink:

Hát hiába....aki Hemi az Hemi! :lol:

Köszi :oops:

Bár a másik témakörben lenne a helye, ez weblapokról szólna, a fórum külön van.

A fórum még változni fog 1-2 héten belül, remélem tetszeni fog az is::)))

• 1 month later...
Elküldve

Egykori Opel reklámfilmeket el lehet helyezni hivatalosan az oldalon?

Arra gondolok, hogy nem csak összelinkelve mindenhonnan itt a fórumon, hanem egy ennek szánt .hu oldalon.

• 1 month later...
Elküldve

Van egy rakás A és B omega prospektusom beszkennelve, B vectra magyar kezelési útmutató beszkennelve. A kérdésem az, hova elküldeni, hogy felkerülhessenek a magazin oldalra?

Elküldve
Van egy rakás A és B omega prospektusom beszkennelve, B vectra magyar kezelési útmutató beszkennelve. A kérdésem az, hova elküldeni, hogy felkerülhessenek a magazin oldalra?

Legegyszerűbb CD-re kiírni és elküldeni postára klubcímére.

Átnézem mi rakható fel belőle, mi nem sérti a különféle szerzői jogokat.

Üdv

hemi

• 3 weeks later...
Elküldve
Az>> ICQ: AIM: MSN Messenger: Yahoo Messenger: << mellé jó lenne feltenni a Skype -t is. Persze csak ha nem probléma. Köszi.
Már kértük többen is, elvileg folyamatban van.
Elküldve

Lenne egy olyan kérdésem, hogy miként lehet egy adott téma hozzászólásai közt keresgélni oldalszámra?

Mert ha pl: van egy topicban 100 oldal, és én éppen a 100.-at olvasom, akkor csak az 1,2,3 és a 98,99,100 oldal linkje látszik egyszerre.

Ha pedig az 50.-et akarom olvasni akkor egy csomót kell klikkelgetni hozzá.

Elküldve
Lenne egy olyan kérdésem, hogy miként lehet egy adott téma hozzászólásai közt keresgélni oldalszámra?

Mert ha pl: van egy topicban 100 oldal, és én éppen a 100.-at olvasom, akkor csak az 1,2,3 és a 98,99,100 oldal linkje látszik egyszerre.

Ha pedig az 50.-et akarom olvasni akkor egy csomót kell klikkelgetni hozzá.

Én a böngészősávba írtam be a hozzászólás körülbelüli számát, így általában elég közel jutottam a keresett dologhoz, de valami mérnökibb megoldást én is szívesen vennék. :wink:

Elküldve
Sehogy. Redinek felvetettem az évzárón. Azt mondta, megnézik.

pontosabban: talán már foglalkozott vele valaki a bolygón és publikálta a megoldást és talán meg is lehet találni.

Mellesleg én olvasgatok pár helyen ahol ugyanezt az engine-t használják de még seholsem láttam. ha találtok ilyet feltétlenül szóljatok

Elküldve

Én a böngészősávba írtam be a hozzászólás körülbelüli számát, így általában elég közel jutottam a keresett dologhoz, de valami mérnökibb megoldást én is szívesen vennék. :wink:

1 oldalon 25 hozzászólás van :wink:

• 1 month later...
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.