forumadmin Elküldve November28, 2014 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2014 Benéztem. Javítottam. Most már jónak kell lennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November28, 2014 Megoszt Elküldve November28, 2014 Benéztem. Javítottam. Most már jónak kell lennie. A beállítsokban nem tudok odáig visszamenni, ahol azt állítom hogy külső legyen-e. Ha meg csak kitörlöm a linket nem fogadja el. Töröljem és újat, vagy tudsz még valamit állítani? Ha leveszed róla, hogy külső blog legyen az is jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve November28, 2014 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2014 Szerintem töröld a blogod majd vedd fel újra. Őr Várj próbálkozom még vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve November28, 2014 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2014 Nézd meg kérlek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November28, 2014 Megoszt Elküldve November28, 2014 Nézd meg kérlek. Most jónak tűnik. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve November28, 2014 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2014 Ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve December6, 2014 Megoszt Elküldve December6, 2014 Halihó, Nem tudom sem megujítani, sem módosítani a hírdetéseimet :( Mindegyikre ezt kapom: Hoppá ... [#10CFDM2022] Hasznos Linkek Súgó dokumentációnk Kapcsolat felvétel az adminisztrátorral Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve December9, 2014 Szerző Megoszt Elküldve December9, 2014 Klubtagok esetén 30 nap után jár le a hirdetés. Maximum 2x lehetett megújítani. Módosítottam. Most már 10x lehet. A másik gond lehetett még az is, hogy az elérhetőséget illetve pár indóf újra meg kell adni, mert "elfelejti". Ha így sem menne, kérlek PÜ-ben írj nekem, a meghosszabbítandó hirdetést kérem LINK formájában. További szép napot és jó fórumozást kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve December22, 2014 Megoszt Elküldve December22, 2014 Szia. Így sem ment, sőt eltűntek amiket szerkeszteni próbáltam... Mindegy, majd erőt gyűjtök és csinálok új hirdetéseket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve December24, 2014 Szerző Megoszt Elküldve December24, 2014 Rendben. Kellemes ünnepeket kívánok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December29, 2014 Megoszt Elküldve December29, 2014 Van arra mód, hogy képeket tetszőleges méretben szúrjunk be? Tehát egy eredetileg nagy méretű kép kicsiként jelenjen meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve December31, 2014 Szerző Megoszt Elküldve December31, 2014 Jövőre megnézem:) jó egészséget és sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január29, 2015 Megoszt Elküldve Január29, 2015 Idén kb. mikor? :) Itt és itt van pár megoldási javaslat, de nem működnek. Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január29, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Január29, 2015 ;) Most az SQL-el játszva azt mondom nem ígérek semmit:). Nem felejtettem el, köszi a visszajelzést. Igyekszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január30, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2015 Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január30, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2015 Idén kb. mikor? :) Itt és itt van pár megoldási javaslat, de nem működnek. Miért? Szia! A belinkelt képeket lekicsinyíti a fórum. Beállítottam, egy 600-as szélességet. A képre kattintva megnyílik eredeti méretben, lásd ezt megelőző hozzászólásom. Szerintem ez a célnak megfelel. Illetve a saját képgalériádból is tudsz képet felhasználni (lásd Média fájljaim) . Akkor 100x100-as lesz. Üdv, admin Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január31, 2015 Megoszt Elküldve Január31, 2015 Kösz. Jobb. :) (A szerkesztőablakban maradt az eredti méret. ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február2, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2015 Tudom, ennyi sikerült, ezt tudja:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március13, 2015 Megoszt Elküldve Március13, 2015 Újabb kérdések :) : - Miért nem tudok a GY.I.K.-ba írni? Sokszor gondoltam rá, hogy egy gyakran felmerülő kérdésre inkább kicsit bővebben és általánosabban válaszonék, de a többi komment közt elveszik. Éppen erre lenne való a gyik, de nem tudok új témát nyitni benne. Szerintem felesleges a túlzott megkötés. A fórum többi részén is nyithatok új témát, akkor itt miért nem? Moderálni pedig ezt is lehet utólag. Fűnek fának persze nem kellene engedélyezni, de tagoknak célszerű lenne. Talán rajtam kívül is érezne valaki kedvet bizonyos témák megírásához. - Rengetegen jönnek új felhasználók, hogy adjunk linket kézikönyvekhez/használatihoz stb.... Nem lehetne minden nem tag számára minden hozzászólás előtt láthatóan kiemelni néhány alapvetést, a szabályzatból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március13, 2015 Megoszt Elküldve Március13, 2015 Üdv...hsz-küldésekor "eltűnik " a fórum, csak egy fehér képernyőt látok és minden frissitéskor elküldi a hozzászólást, amit ugye én nem látok mert még mindíg fehér a képernyő....az oldal becsukása majd kinyitása után szembesülök azzal hogy hányszor küldtem el ugyanazt a hozzászólást. Nálam van a hiba vagy nálatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március13, 2015 Megoszt Elküldve Március13, 2015 (edited) Üdv...hsz-küldésekor "eltűnik " a fórum, csak egy fehér képernyőt látok és minden frissitéskor elküldi a hozzászólást, amit ugye én nem látok mert még mindíg fehér a képernyő....az oldal becsukása majd kinyitása után szembesülök azzal hogy hányszor küldtem el ugyanazt a hozzászólást. Nálam van a hiba vagy nálatok? Na..most is.... Módosítva Március13, 2015 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március16, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Március16, 2015 Hello! Reméljük, helyre állt a rend:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március18, 2015 Megoszt Elküldve Március18, 2015 Hello! Reméljük, helyre állt a rend:) Igen, kösz! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március25, 2015 Megoszt Elküldve Március25, 2015 Sziasztok. Valamiért nem megy az opelmail. Rá tudnátok nézni? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március25, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2015 Szia! A pontos kivizsgálás érdekében kérem, hogy a hibajelentésben szerepeljenek a következőek: a hiba észlelésének minél pontosabb időpontja hibajelenség pontos leírása (pl.: 403-as hiba,404-es hiba, fehér oldal,nem érkeznek levelek, nem mennek a levelek, nem megy a webmail , stb .) érintett link/postafiók/felhasználónév megnevezése A beérkező hibajelentésekre igyekszek minél gyorsabban válaszolni, előre is köszönöm a türelmet. Üdv, admin 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts